Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Rana, Tutku, Juli teşekkürler, yemedim merak etmeyin :)
ama biraz kuruyemiş yedim
sabah: 1 mercimek köftesi :)
ara. 1 bardak meyve suyu
öğle:2 kaşık pilav, 2 kaşık kurufasulye
ara:1 kase yoğurt
akşam:4 kaşık pilav, 4 kaşık kurufasulye
ara:kuruyemiş

bır bı daha senı benım topıklerımde gormım ıkı ben patates cuvalıyım ama sende beyınsızsın okudugunu bıle anlamıyosun bıda oku yazılanıı bak hala takıpdesın sanırım sen sanal .... dansın cunku her topıkde nedense onlıne kısımda senı gordugumude hatırlıyorum hadı cıcım gece gece germe benııı canım sıkma topıgımın tadını kacrımaya nıyetlıysen hıc cabalama bu topık sen harıc herkesın

hadı yatagında ıyı huzursuzluklarr neydıı 36 beden eheheh mankenler aklıma geldı way bana cumhurıyet ılanı soyleyebılırmısın yok ya sen karıstırısın sımdıı google dayıma bakıp gelırsın yada sana quantumdanmı bahsetmelı yok cıcım devrelerını yakmımm

yaglarını erıtırken beynınde erımıs ve sımdı bu patates cuvalı hakaretını butun kılolu arkadaslara ıletelım ha hadı hodrı meydan baklaım beyınmı dıycekler beyınsızlıkmıı
canımı sıkma bıdaha

kızlar merhaba

yukarıda paylasımı malesef sızınle paylasmak ıstemezdım ama patates cuuvalamı olmak ısterdınız yoksa 36 beden beyınsız olmayımı

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii-23.html

bu lınke gelıp kılolarımıza bu sekılde hakert eden arkadasa cvp verımısınz tesekkur ederım

saol sailcim.... 2011 e kadan zayıflamam sart benim..

cemre ya sana ne diyim bilmem ki
sabah mercimek köftesimi yenir. ne kaa kalpazansın hee sabah güzelce kahvaltı et bak ona göre
ohh hem öğlen kuru-pilav hem akşam afiyet bal seker ossun...

şimcik arkadaslar cuma günü bildirimi herkes erken yaparsa cok sevinirim...saat 10 kadar uyarmı herkese.. gesmeye gidicem de .

juliii
hep cemreyle ugrasiyorsun
diger arkadaslarada yorum yapsana

saka yapiyorum sakaa lülülülülülü
komik juli
cok guluyorum yorumlarina :lepi:

kızlar slmlar sizlere yazmadan gitmek istemedim sabah fırsat bulamam 8 olmadan evden çıkcaz ama koşturmacadan giremem sanırım haftaya cumaya da yokum ben bir şekilde iletirim kilomu kendinizi sakın salmayın bakın bayrama çok az kaldı biraz da olsa zayıflamak çok iyi olacak 6l rakamları bir görebilsem belki 6 sene oldu 6ları görmeyeli neyse uykum geldi ben yatıyorum 7de kalkcam daha oturuyorum arabada uyumak istemiyorum iyi geceler tatlı rüyalar rüyanızda beni görüyorsunuzdur umarım:roflol:görüşmek üzere hoşçakalııııııııııınbuyrunnnnnnnnnhadi ben kaçar ; istanbul yolcusu kalmasıııııııııın:roflol:

Son düzenleme:
günaydın kızlarr... a.s.
zalimi gezmelere cıkmıss bizede not bırakmıs...önümüzdeki hafat sonuna kadar yokum die..JJuLiEtt kaptann yardımcılığın hayırlı olsun canım..paylasıma bildirim yapmadıysanız bildirmeniz gerekiyo karar defterine eklenmesi için tatlım...
kilo bildirimiyle sen ilgileniceksin sanırım gecmişinize göz gezdirdim azıcık..kolay gelsin tatlım ..işin falan cıkarda ilgilenemicek olursan 4. takıma not bırakman yeterli opuyorumnanaktan
umarım güzel sonuclar cıkartırsınız bu hafta biz eski üyemizi aldığımızdan haftaya saklıyoruz kendimiz

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tamam tatlım ben yarın erkenden yaparım eger net baglantımda sorun olmaza :)

sabah menüm
1 dilim kepek ekmek şekersiz çay
birazda peynir
ben ara öğün olarak salatalık getirdim salatalık ara öğün olurmu

günaydın kızlar güzel bir geçirmek dileğiyle inş.

benim sabah menüm 2 dilim kepek ekmeği çok az zeytin bol salatalık ve domates. ara öğündede bir tane mandalina yerim.

hülya bence geçer canım ara öğün olarak salatalık sonuçta sebzeyle meyve karışımı bişey salatalık kaydirigubbakcemile3

aaa bu arada akşam menümde bir kase çorba ve bol salata 1 dilimde kepek ekmeği vardır.şahsen söyleyeyim akşam açlık beynime vurdu acayıp başağrısı çektim ama azimliyim kararlıyım vazgeçmem.

bugun mesai kalacam işyerinden saat 10 da çıkacam neredeyse yarım kilo salatalık getirdim ara öğün yapar dururum dedim :)

juliii
hep cemreyle ugrasiyorsun
diger arkadaslarada yorum yapsana

saka yapiyorum sakaa lülülülülülü
komik juli
cok guluyorum yorumlarina :lepi:
hacı baska kahvaltıda mercimek köftesi yiyen yok ki
hayırlı yolculuklar canım
saol meyvecim yarın 10 da evden cıkmam lazım olurda yetişmezse senden yardım isterim..tekrar tesekkür ederim :1hug:
tamam tatlım ben yarın erkenden yaparım eger net baglantımda sorun olmaza :)
:1hug:
sabah menüm
1 dilim kepek ekmek şekersiz çay
birazda peynir
ben ara öğün olarak salatalık getirdim salatalık ara öğün olurmu
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
aaa bu arada akşam menümde bir kase çorba ve bol salata 1 dilimde kepek ekmeği vardır.şahsen söyleyeyim akşam açlık beynime vurdu acayıp başağrısı çektim ama azimliyim kararlıyım vazgeçmem.

canım cok acıktığında leblebi ye bi avuc... ve kendine o kadar acı cektirme.tamam alcak seti merak etme

dün akşamki menüm çok az taze fasülye,mantar buğulama,salata
kahvaltı yağsız tuzsuz çok çok az kıymalı yumurta krem peynir 1 dilim çok tahıllı ekmek çay

Leblebi tuzsuzmu olcak julicim alcak julicim inş.alacak her nekadar akşam bana canım gel vazgeç bünyen kaldıramıyor değmez iki takı için fln deyip ne istersin cips getireyimmi köfte söyleyeyimmi demelerine rahmen irademe sahip çıktım. zemuszemus yaa birde benim normaldede kabızlık sorunum var ve iki günden beri artmış durumda sizce neyapayım?

ceyce tuzlu tuzsuz cok ta farketmez hangini seversen...kabızlık için kuru kayısı ye canım..form cayları falanda içebilirsin

Ya kızlar bugün benim tam ters günüm adet oluyorum yaa canım acayip tatlı çekiyor siz bu adet krizlerinizde neler yiyorsunuz ?

bugun mesai kalacam işyerinden saat 10 da çıkacam neredeyse yarım kilo salatalık getirdim ara öğün yapar dururum dedim :)

ayy calısan hanım olam k cok zor
bebgın vardı demı
saat 10 da cıkacaksın eve gıdeceksın yanı gunun öldü calısan annelere devlet bunları yıpranma payı yanı bır nevı amortısman ayırmalı
:)
calıstıgın zanalarda kepeklı sandaviç yıyebılırsın

dün akşamki menüm tarhana çorbası, patatesli tavuk yemeği azıcıkta sebze yemeği 1 dilim beyaz ekmek..alsanaalsanasmile

sabah kahvaltımda 1 bardak ıhlamurla 1 simit...bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…