Sevgili bayanlaarr
Yarın tartı günü menüler gayet güzelinşallah yarın sonuçlarda böyle olur lütfen yarın en geç 12ye dek bildirimleri yapalım unutmayalım yoksaaaa cezaaaa vaaaarrr içimdeki deliyi uyandırmayın
Bu arada herkese bir sorum olacak geçmişte nasıldınız şuan nasılsınız bu konu ile alakalı fikirlerinizi merak ediyorum hatta cevap verirken beni etiketlerseniz çok sevinirim çünkü cidden bu durumu problem haline getiriyorum artık.
Bekar çalışan bir bayan olarak maaşını ne yapıyorsunuz ? Aileye katkınız nedir ?
Aynı şekilde anne olan arkadaşlarda çocuklarınızdan beklentiniz nedir bu konuda ?
Kuzucum beni sakin yanlis anlama ama işim yogun konusamiyorum bana hep bi bahane gibi gelmistirbebişim bildirimi nasıl yeepceeem ??
ben maalesef bekar çalışan bir bayan olarak maaşımın %70 ini aileye veriyorum, maalesef diyorum çünkü bunlar babam tarafından havaya savrulmuş paraların banka borcu ve ben uzun zamandır ödüyorum...
Bugün moralim çok bozuk kızlar...
benim sevdicek ankaradaydı ama istanbula taşındı, son 1 yıldır istanbulda, ama şimdi kendini iyice işe verdi artık bazı günler konuşamıyoruz bile... kendimi çok yalnız hissediyorum, napıcam bilmiyorum
evet biz çalışanlar bazen böyle durumlarla karşılaşabiliyoruz evden yemek götürmekte zor bir zaman sonra zor olabiliyor . heleki benim gibi 24 saat nöbete gidince 2öğün aynı yemeği yemek durumunda kalınabiliyor ama ben 10 aydır kendime çok büyük kısıtlamalar getirmedim çünkü diyet psikolojisi benim için çok stresli bir süreçti o yüzdende hayatımdan sadece pilav makarna ve patetesi çıkardım onuda çok yemezdim benim için zor olmadı . benim metobolik bir rahatsızlığım olduğu ( haşimato)için bu süreçte sunu uyguladım az ve sık beslenmek benim metobolizmamı çalıştırdı.yoksa 2öğün yerdim aburcubur yoktu tatlı sevmem ama ekmek düşkünüyümdü. birazda ayça kayanın diyetine tabi tam hiç uymasamda prensip açısından bana hep mantıklı gelmiştir.merhabaa bendeşunu eklemek istiyorum
mesela ben çalışıyorum yemek çıkıyor iş yerimde yarınmmenüde börek var
ekmek ve yag olarak hesaplayıp ona göre böregi yemeyi düşünüyorum
hepte böyle yapıyorum 4-5 dlm degil küçükse iki dilim büyükse bir dilim yiiyp bırakıyorum
çünkü hayat boyu kısamayız birde iş yerinde yememekk sürekli polemiklere ve diyet yapıyor
yine mevzusuna sebep oluyor
evet biz çalışanlar bazen böyle durumlarla karşılaşabiliyoruz evden yemek götürmekte zor bir zaman sonra zor olabiliyor . heleki benim gibi 24 saat nöbete gidince 2öğün aynı yemeği yemek durumunda kalınabiliyor ama ben 10 aydır kendime çok büyük kısıtlamalar getirmedim çünkü diyet psikolojisi benim için çok stresli bir süreçti o yüzdende hayatımdan sadece pilav makarna ve patetesi çıkardım onuda çok yemezdim benim için zor olmadı . benim metobolik bir rahatsızlığım olduğu ( haşimato)için bu süreçte sunu uyguladım az ve sık beslenmek benim metobolizmamı çalıştırdı.yoksa 2öğün yerdim aburcubur yoktu tatlı sevmem ama ekmek düşkünüyümdü. birazda ayça kayanın diyetine tabi tam hiç uymasamda prensip açısından bana hep mantıklı gelmiştir.
Kuzucum beni sakin yanlis anlama ama işim yogun konusamiyorum bana hep bi bahane gibi gelmistir
Oburkedi sen ankarada misin ?
Soruyu bende anlamadım tam olarak
Aynen o ebru Şallı yaktı beni. Dün biraz denedim hala her tarafım agriyo. 80 kilo ile kalkmiyo ki benim.cok lar. Maşallah kadın lastik gibi.7 otlu çaydan içtim bende bugün tadı çok yumuşak ve çok güzel gerçekten
Kuru fasulyeye bayılırım var yaaaa ama sulu olmayacak fazla yoğun olacak biraz
Su ne alemde ? Spor olaydı belki akşamı götürürdün dicem ama o da yok
Ebru şallıyı bi ara deneyeyim dedim kadın baktım yapıyo bu ne ya çok basit dedim sonra kendim yapınca zor durdum yarıda bıraktım Demekki büyük konuşmicakmışım
Ben ebru şalliyla oğluşa hamile kalmadan önce 12 kilo vermiştim başta heryer ağriyor ama sonra inanın taş gibi vücut oluyorAynen o ebru Şallı yaktı beni. Dün biraz denedim hala her tarafım agriyo. 80 kilo ile kalkmiyo ki benim.cok lar. Maşallah kadın lastik gibi.
Aynen o ebru Şallı yaktı beni. Dün biraz denedim hala her tarafım agriyo. 80 kilo ile kalkmiyo ki benim.cok lar. Maşallah kadın lastik gibi.
Hadi yaa diyet de yapmışsındir tabi dimi.bu arada Hazır miyiz kankicim yarın 1. Olup da bütün çiçekleri kiskancindan soldurmayaBen ebru şalliyla oğluşa hamile kalmadan önce 12 kilo vermiştim başta heryer ağriyor ama sonra inanın taş gibi vücut oluyor
Ben bekarken aileme gönderiyorum bi miktar canim çünkü ihtiyaçları oluyordu öyle çok geçmeyi fln sevmem ev kedisi olduğum için para harcayacak pek bsy bulamıyorum ki bu olduğum ilcedende kaynaklaniyordu .ama evleneince değişti tabi araba aldık borç harç gidiyor bi şekildeSevgili bayanlaarr
Yarın tartı günü menüler gayet güzelinşallah yarın sonuçlarda böyle olur lütfen yarın en geç 12ye dek bildirimleri yapalım unutmayalım yoksaaaa cezaaaa vaaaarrr içimdeki deliyi uyandırmayın
Bu arada herkese bir sorum olacak geçmişte nasıldınız şuan nasılsınız bu konu ile alakalı fikirlerinizi merak ediyorum hatta cevap verirken beni etiketlerseniz çok sevinirim çünkü cidden bu durumu problem haline getiriyorum artık.
Bekar çalışan bir bayan olarak maaşını ne yapıyorsunuz ? Aileye katkınız nedir ?
Aynı şekilde anne olan arkadaşlarda çocuklarınızdan beklentiniz nedir bu konuda ?
Ne olduda canim neden agliyosun
selinnn o son cümlen beslenmeyle alakalı mı genel mi tatlım ?
beslenmeyle alakalıysa onu isteyen nefsimiz değil beynimiz , doktor öz sağlıklı yaşama beynin alışması 75 gün sürer demişti bi programında , bi de arada böyle hepimiz kötü günler yaşarız , geçici olduğunu biliyosun tatlım bak yarın sabah hepimiz için yeni birgün, sen şimdi kendini mutlu edicek birşeyler yap tatlım
Kuzuuum o nefis neler istiyor ah iyi bilirim ben çok aglak biriyim ota .oka aglarim o nefis yuzunden neler cektim sabir ya sabir
Oy kıyamam ben kuzuma takma yoğunlukta hep olan şeyler bunlar, ama ağlama demem ağlamakta bi şekilde deşarj olmaktır, içinden geliyosa bağıra çağıra ağla ama evinde tabi rahatlarsın
Selinanya kuzum o yoğunluktan değil reglden bende şuan heryere saldırmayı bekleyen atarlı naciyeye döndüm hakkımı istiyorum deyip duruyorum gerçi savunduğum konuda haklıyımdaa işte neyseee :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?