denizim buraya geldiğimde 80 kiloydum listedeki herkes 60lı kilolarda kendimi çok kötü hisetmiştim yok diyodum ben o kiloya gelebilecemmi acaba biraz sabır edersen olur hiç merak etme bak kaç aydırda kilo veremiyorum buna rağmen hiç pes etmedim ve 1yıla yaklaştı subatta 1yıl olacak diyete başlayalı buraya martta geldim gerçide.ahhh ahhh bende görebilecek miyim acaba 6 'lı rakamlar şöyle, 60-61 kilo :))
Ablaammm sen çıtır mı olcan gıııhayriş bende 58 emi çeksem kriterimibakarmısın bendeki kıskançlığa hayriş kaç kilo olursa bende o kiloda olacam kiminle aşık atıyosam
1 ocak görünüyor 3 haftalık deneme süresinin dolmasıbu arada ben ne zaman listeye gireceğim.kaptan birinci olmak istemiyor musun
Dene süresi 3 hafta ancak durumuna göre uzatılabiliyor, bu durumda senin 1 Ocak gibi görünüyor.ayy bebiş bişi sorcam deneme süresi ne kadar yaa ?
ben ne zaman girebilcem
Kuzu üye sayımız azdı, sizin geldiğiniz dönem çok üye çağırdık. Çünkü şöyle bir durum var mesela 3 hafta deneme süresi dolan ama listeye alınmayan üye olabiliyor kilo veremediği için ya da denemede ki üye takıma geliyor 2 gün sonra yok olabiliyor. Listedekiler izne ayrılabiliyor gibi gibi. Biz şanslıyız ki çağırdığımız üyelerin nerdeyse tamamı kaldı.ayy bebikler ben aranızda olsam o bile yetiyorr
ama perim takımda yer olmadığı halde çağırılmak neden ?
Ay cnm bir çok insan deneme sürecini geçemiyor, ondan fazla üye almak mantıklı, bir süre sonra listede cok az kişi kalıyor olabilirayy bebikler ben aranızda olsam o bile yetiyorr
ama perim takımda yer olmadığı halde çağırılmak neden ?
Aynı boydayız abla. Çok birşey kalmamış hedefine verirsin en yakın zamanda.Boy kisa Reyhan cim kriterlere göre en fazla 50 olmam lazımda ben 60 da sınirladim yaş itibariyle 158 boyum.
çok geçmiş olsun fatmanurum. soğuk algınlığın en iyi besini zencefil zerdeçal. sabah aç karna 1 çay kaşığı balla yut ya da salatalarına ekle. çok iyi geldiğini görürsün. tabii herhangi bir ilaç kullanmıyorsan ve özel bir hastalığın yoksa kullan canımcanlarım üşütmüşüm biraz eve çok halsiz geldim salata ve yeşillikle uğraşamadım
Denizcim genel olarak güzel, sadece akşam sonrası aran fazla geldi gözüme. Afiyet olsun
bence önümüzdeki cuma alabilir kaptan bizi motivasyonum düşecek yoksaCanlarım işte ki bilgisayar da kaldı hazırladığım çiçekler listem bu nedenle paylaşamadım bu akşam, yarın sabah paylaşırım. Birde haftasonu evde olmayacağım, takıma çok gelemeyebilirim. İyi geceler
ben deneme listesinde bile yokum dahaKuzu üye sayımız azdı, sizin geldiğiniz dönem çok üye çağırdık. Çünkü şöyle bir durum var mesela 3 hafta deneme süresi dolan ama listeye alınmayan üye olabiliyor kilo veremediği için ya da denemede ki üye takıma geliyor 2 gün sonra yok olabiliyor. Listedekiler izne ayrılabiliyor gibi gibi. Biz şanslıyız ki çağırdığımız üyelerin nerdeyse tamamı kaldı.
veda etme azalt metabolizmanı hızlandırıyor ve çok faydalıBu saatte ne yapıyorum tabiki bebek sallıyorum :))
Dün kuruyemişe elveda dedim artık, okadar yedim ki şu an hisettiğim Tek şey vicdan azabı
Artık hedefe kitleneceğim inşallah
Dünkü menüm çok kötü perigünlüğü
Spor dans+150squat+150ip+dumbell side bend 80 kere= 60 dakika
Su 2lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?