veda etme azalt metabolizmanı hızlandırıyor ve çok faydalı
Kolay gelsin cnm. Uyku problemli çocuk zor benimki biraz düzene girdi sukur . martta 3 yaşını dolduracak. Ama çocukla birlikte iyi spor yapıyorsun masaallah. Tebrik ederim cnmBu saatte ne yapıyorum tabiki bebek sallıyorum :))
Dün kuruyemişe elveda dedim artık, okadar yedim ki şu an hisettiğim Tek şey vicdan azabı
Artık hedefe kitleneceğim inşallah
Dünkü menüm çok kötü perigünlüğü
Spor dans+150squat+150ip+dumbell side bend 80 kere= 60 dakika
Su 2lt
Harikasin tatlım.böyle enerjik annelere hayranım.kızlar çocuklarımla bu ankara soğuğunda avm gezmesine gidiyorum dönüşte görüşürüz.
Bende 3 gün sonra olucam. Gece saat 1 cnm nasıl birşeyler yemek istiyor. Meret gelmeden istekleri geliyor :) kolay gelsin cnm :)günaydın yaa neden regl yaa nedeeeeeeeeeeeeeeeen ??????????
karnım şiş, sancım var, moralim bozuk, kadınlık zor anam
reyhancım yani türk kadını olarak normaliz amaAynı boydayız abla. Çok birşey kalmamış hedefine verirsin en yakın zamanda.
Sahi biz kısa sayılıyoruz dimi yaa
Geçmiş olsun cnm. Bende salata için usendigim zamanlar için mor lahana atiyorum dolaba. Öneririm tatlım. Ortaboy lahanayı ince ince kiyip içine 3 ortaboy limon ve biraz tuz kutup iyice yoguruyorum sonra bir kaseye koyup kapağı kapatıp dolaba. Yeniden önce alt üst yapıp bazen üzerine sadece zeytinyağ gezdirip bazen de havuç da rendeleyip tuketiyoruz pratik oluyor. Yeşil salatamada katiyorum.canlarım üşütmüşüm biraz eve çok halsiz geldim salata ve yeşillikle uğraşamadım
reyhancım yani türk kadını olarak normaliz amaacık daha uzun olaydık iyiydi. bu arada denemede bile değilim demişsin burda başladığın gün denemedesin demek
Denemedekilerin sadece 8 tanesi listeye girebilirreyhancım yani türk kadını olarak normaliz amaacık daha uzun olaydık iyiydi. bu arada denemede bile değilim demişsin burda başladığın gün denemedesin demek
enerjiklikten değil eşimin gezmeyi sevmemesindenHarikasin tatlım.böyle enerjik annelere hayranım.
günaydın canımGünaydın hanımlar :)))
buradan kaptanımıza sesleniyorum beni sevmiyormusun
Cnm sen izindeki üye misin yoksa denemedeki miburadan kaptanımıza sesleniyorum beni sevmiyormusun
bence önümüzdeki cuma alabilir kaptan bizi motivasyonum düşecek yoksa
Canım 3 hafta genel bir kural, bunu kabul ederek başlıyorsun ve motivasyonun düşmesin.ben deneme listesinde bile yokum daha
Çok teşekkürler ablacımçitlembiğim yılbaşı partiniz yarın demi şimdiden iyi eğlenceler
çok geçmiş olsun fatmacım
çok geçmiş olsun fatmanurum. soğuk algınlığın en iyi besini zencefil zerdeçal. sabah aç karna 1 çay kaşığı balla yut ya da salatalarına ekle. çok iyi geldiğini görürsün. tabii herhangi bir ilaç kullanmıyorsan ve özel bir hastalığın yoksa kullan canım
Geçmiş olsun cnm. Bende salata için usendigim zamanlar için mor lahana atiyorum dolaba. Öneririm tatlım. Ortaboy lahanayı ince ince kiyip içine 3 ortaboy limon ve biraz tuz kutup iyice yoguruyorum sonra bir kaseye koyup kapağı kapatıp dolaba. Yeniden önce alt üst yapıp bazen üzerine sadece zeytinyağ gezdirip bazen de havuç da rendeleyip tuketiyoruz pratik oluyor. Yeşil salatamada katiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?