Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Asagidaki komsu misir patlatiyor nasil koktu ya canim çekti
Hain komşu

bu hafta da patlamış mısır mı olcan sen

Kızlar bi ciss yaptım 1 lokma esimin pogacasindan isirdim. Ama cnm çok çekti

ya bence 1 ısırık alıp bırakmak alkışlanacak birşey benim tam tersi helal olsun diyesim geliyo

ayy bebiş bişi sorcam deneme süresi ne kadar yaa ?
ben ne zaman girebilcem

Cnm sadece eksikliklerşmizde eşitiz derken ne demel istiyorsun :)))
Felsefik kuzu seniii
Bir de görüntü resmin bana halka gibi bir korku filmini hatırlatıyor:)))))
Ahahaa ben böyle ilginç resimleri seviyorum abla o yüzden tumblrdan fln buluyorum Bu söz Azra Kohen- Fi kitabının başlangıç sözü Yanii biraz da kitapla bağlantılı aslında gerçekten beğendim bu sözü Çünkü herkese göre farklı bir anlam çıkarılabilecek bir söz

Noluyooo nerde 7. Takım ruhu yaaaa 5. Olduk diye sevinicez nerdeyseeee bu hafta çoook daha sıkı devam ediyoruz lütfeeen. Hepinizde yapabilecek insanlarsınız.
Ahh M mutlu91 artı gelmeni hiç beklemiyordum gerçekten lütfen bu hafta daha daha sıkı bir şekilde bekliyorum seni çok az geliyorsun.

Listeye girmek isteyen bakın bir çok arkadaşımız var hepinizi birden alma şansımız maalesef yok çünkü sayıyı aşmış oluyoruz bu durumda. Lütfen listedeki arkadaşlar daha çok dikkat bekliyorum sizden özellikle cuma bildirimleri çok önemli bakın listeye girmeyi bekleyen bir çok arkadaşımız var

fa

fatmanurum gün içinde yeşillik tüketmemişsin. onun dışında çok iyi :)

canlarım üşütmüşüm biraz eve çok halsiz geldim salata ve yeşillikle uğraşamadım

ayy bebikler ben aranızda olsam o bile yetiyorr
ama perim takımda yer olmadığı halde çağırılmak neden ?

ahhh ahhh bende görebilecek miyim acaba 6 'lı rakamlar şöyle, 60-61 kilo :))
Şu an kaç kilosun bilmiyorum. Aslında önemi de yok. 80 kgla zayıflamaya karar verdim. İzne ayrılmasaydım herhalde mezun olmuştum. Sen yeter ki elinden geleni yap. Gerisi gerçekten çorap söküğü gibi geliyor. Senin 60 kilonu burda birlikte kutlarız

ben de menü paylaşmak istiyorum. Ama tam bi düzen oturtamadım. İzne ayrılınca herkeste mi böyle oluyor acaba?
Şöyle bi hesapladım da eylül başında izne ayrılmışım. 3 aydan fazla olmuş 2,5 kg almışım. Nerdeyse hiç spor yapmadım ve bayağı yedim. Yine iyi çok almamışım.
Şimdi toparlanmam lazım. 58'e de bişey kalmadıııı. Periciğime katılıyorum 7. takım biraz sessizleşmiş sanki. Neyse toparlarız biz. Öpüyorum hepinizi. İyi geceleeer

hayriş bende 58 emi çeksem kriterimi bakarmısın bendeki kıskançlığahayriş kaç kilo olursa bende o kiloda olacam kiminle aşık atıyosam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…