- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
Asagidaki komsu misir patlatiyor nasil koktu ya canim çekti
Hain komşu
Kızlar bi ciss yaptım 1 lokma esimin pogacasindan isirdim. Ama cnm çok çekti
Yeni eve geldim, bu hafta diğer gruplarda gerçekten iyi yüzdeler var haliyle bizim ki onların yanında pek iç açıcı olmuyor. Hepimizin sorunları, yükümlülükleri var bunlar için kimseyi suçlayamam ama burası bir yarışma ise ve bu yarışmanın kuralları kabul edilip, listeye giriliyorsa buna göre davranmak gerekir. Diyeti kendimiz için yapıyoruz ama listede ki yüzdeler tüm takımı, cuma yarışmasını etkiliyor. Sadece biraz daha hassasiyet rica ediyorum. Her hafta kilo veremeyiz elbette ama hiçbir problem olmadığı halde kilo veremediysek, eksimiz de azalma varsa ya da artı çıkmışsak bir önceki haftanın menülerine bir bakmak lazım, bir yerde yanlışlık var demektir. Kişisel bir şey değil bu sözlerim lütfen kimse alınmasın, darılmaca gücenmece yokSadece tekrar hatırlatmak istedim
bu arada ben ne zaman listeye gireceğim.kaptan birinci olmak istemiyor musun
ay canım benim çıtır değilim daha
Valla ben önerimi yaptım gerisi sana kalmışşKız sen film deme! Aklıma love rosie yı soktun. Telefondan hâlâ izliyemiyorum! Hepsi virüslü müdür nedir
Ahahaa ben böyle ilginç resimleri seviyorum abla o yüzden tumblrdan fln buluyorumCnm sadece eksikliklerşmizde eşitiz derken ne demel istiyorsun :)))
Felsefik kuzu seniii
Bir de görüntü resmin bana halka gibi bir korku filmini hatırlatıyor:)))))
Boy kisa Reyhan cim kriterlere göre en fazla 50 olmam lazımda ben 60 da sınirladim yaş itibariyle 158 boyum.2-3 kilonun lafı mı olur canım
Ablam bugün menün az geldi gözüme iyisin değil mi? Bu arada sabah ki kilon için tebrik ederim harikasın
Ablam akşam yemek neden yemedin sen, öğlen de gayet iyi bence. Bu gün ne güzel kilo vermişsin öyle senhedefe yürümüyor resmen koşuyorsun
fa
fatmanurum gün içinde yeşillik tüketmemişsin. onun dışında çok iyi :)
Listeye girmek isteyen bakın bir çok arkadaşımız var hepinizi birden alma şansımız maalesef yok çünkü sayıyı aşmış oluyoruz bu durumda. Lütfen listedeki arkadaşlar daha çok dikkat bekliyorum sizden özellikle cuma bildirimleri çok önemlibakın listeye girmeyi bekleyen bir çok arkadaşımız var
Şu an kaç kilosun bilmiyorum. Aslında önemi de yok. 80 kgla zayıflamaya karar verdim. İzne ayrılmasaydım herhalde mezun olmuştum. Sen yeter ki elinden geleni yap. Gerisi gerçekten çorap söküğü gibi geliyor. Senin 60 kilonu burda birlikte kutlarızahhh ahhh bende görebilecek miyim acaba 6 'lı rakamlar şöyle, 60-61 kilo :))
çok geçmiş olsun fatmacımcanlarım üşütmüşüm biraz eve çok halsiz geldim salata ve yeşillikle uğraşamadım
hayriş bende 58 emi çeksem kriterimiben de menü paylaşmak istiyorum. Ama tam bi düzen oturtamadım. İzne ayrılınca herkeste mi böyle oluyor acaba?
Şöyle bi hesapladım da eylül başında izne ayrılmışım. 3 aydan fazla olmuş 2,5 kg almışım. Nerdeyse hiç spor yapmadım ve bayağı yedim. Yine iyi çok almamışım.
Şimdi toparlanmam lazım. 58'e de bişey kalmadıııı. Periciğime katılıyorum 7. takım biraz sessizleşmiş sanki. Neyse toparlarız biz. Öpüyorum hepinizi. İyi geceleeer
çitlembiğim yılbaşı partiniz yarın demi şimdiden iyi eğlencelerAyy anca gelebildim, kilo veren herkesi kutluyorum tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?