Ben seni çık seviyorumYeni eve geldim, bu hafta diğer gruplarda gerçekten iyi yüzdeler var haliyle bizim ki onların yanında pek iç açıcı olmuyor. Hepimizin sorunları, yükümlülükleri var bunlar için kimseyi suçlayamam ama burası bir yarışma ise ve bu yarışmanın kuralları kabul edilip, listeye giriliyorsa buna göre davranmak gerekir. Diyeti kendimiz için yapıyoruz ama listede ki yüzdeler tüm takımı, cuma yarışmasını etkiliyor. Sadece biraz daha hassasiyet rica ediyorum. Her hafta kilo veremeyiz elbette ama hiçbir problem olmadığı halde kilo veremediysek, eksimiz de azalma varsa ya da artı çıkmışsak bir önceki haftanın menülerine bir bakmak lazım, bir yerde yanlışlık var demektir. Kişisel bir şey değil bu sözlerim lütfen kimse alınmasın, darılmaca gücenmece yokSadece tekrar hatırlatmak istedim
Ablam bugün menün az geldi gözüme iyisin değil mi? Bu arada sabah ki kilon için tebrik ederim harikasınmenümü veryorum
SABAH
biraz ekmek
peynir
domates
2 yumurta
ÖĞLE
2 Mandalina
1 elma
1 ayran
ARA
2 civarı ceviz 5 6 badem 1 kaçtane antep fıstıği içi
AKŞam
1 kase tavuk suyuna domatesli şehriye çorbası 1 dlm k ekmeüi
1.5 lt civarı su hayırlı akşamlar
Ablam akşam yemek neden yemedin sen, öğlen de gayet iyi bence. Bu gün ne güzel kilo vermişsin öyle senSabah
Omlet
Peynir
3 zeytin 1
1 dilim ekmek
Dimates salatalik
Sekersiz çay
Ara yok geç yaptim kahvaltiyi
Ögle bizimkiler disarda yiyelim dediler buldugum en masum menuyu yedim
Et döner
Ayran
Akşam elma mandalina 5 badem 1 ceviz
Damla sakizli türk kahvesi
2lt su
Bugun butun gun yuruduk ama ne kadar bilmiyorum
Bende seni çık siviyırım, haftaya deneme süren bitiyor inşallah listedesin abla kuşumBen seni çık seviyorum
Beni listeye alirsan daha çok severim
fatmanurum gün içinde yeşillik tüketmemişsin. onun dışında çok iyi :)menümü veryorum
SABAH
biraz ekmek
peynir
domates
2 yumurta
ÖĞLE
2 Mandalina
1 elma
1 ayran
ARA
2 civarı ceviz 5 6 badem 1 kaçtane antep fıstıği içi
AKŞam
1 kase tavuk suyuna domatesli şehriye çorbası 1 dlm k ekmeüi
1.5 lt civarı su hayırlı akşamlar
Yaaa nasil güzel gidiyor etraftan farkediliyorda en cok ona seviniyorumAblam bugün menün az geldi gözüme iyisin değil mi? Bu arada sabah ki kilon için tebrik ederim harikasın
Ablam akşam yemek neden yemedin sen, öğlen de gayet iyi bence. Bu gün ne güzel kilo vermişsin öyle senhedefe yürümüyor resmen koşuyorsun
Denizcim genel olarak güzel, sadece akşam sonrası aran fazla geldi gözüme. Afiyet olsunbende menümü vereyim :)
sabah : 3 kuru kayısı + 2dilim ekmek+ 3 zeytin+ 1 yumurta+ maydanoz
ara: 1 elma
öğle: 2 dilim ekmek arasında + 60 gr et sandviç+ 1 ayran
ara: 1 nescafe (ikisi bir arada) + 1 portakal
akşam : 1 kepçe mercimek çorbası + 60 gr et+1 ayran
ara: 1 avuç leblebi+6 adet fıstık + 1 su bardağı kakaolu süt
spor: 40 dk kardiyo ve 2.5 lt su
Aynen ablacım çünkü kilona göre az yiyorsun ve ilerde napacaksın bilemiyorum.Yaaa nasil güzel gidiyor etraftan farkediliyorda en cok ona seviniyorum
Ama az kaldi en fazla 2 hafta daha gider böyle sonra duracak o zaman yandik işte
Öğle yemegi aslinda ikindi gibi oldu saat 3bucuk falandi canim istemedi aksam yemegini
Hiç yemiycem galibaDenizcim genel olarak güzel, sadece akşam sonrası aran fazla geldi gözüme. Afiyet olsun
Aynen ablacım çünkü kilona göre az yiyorsun ve ilerde napacaksın bilemiyorum.
yasom7272 abla avatarından mıdır nedir, ben seni epey kilolu sanıyordum. Ama sen baya baya çıtırmışsın
Canim benim bende çok ozledimIyi akşamlar Takımımın güzelleri
Nasılsıniz
Ben çok ugrayamadim ama okudum geçmişi biraz
Elifim hoşgeldin canım. Ben de senin gibiyim takima girmem lazım benim süreklilik için.. çok güzel başlıyorum ama bi türlü devamı gelmiyo takımda olsam kendimi mecbur hissederim. Periii beni de takima al yoksa biz ayrı takım kurcaz elifle
Bu arada Perim benim de eşim annen gibi.
Ne borç bitiyo ne ihtiyaç . Artık bıraktım peşini. Maaşı çektiğim gibi eline sayıyorum. Annem ve babam öyle değildi ben hatta yol parami babamdan alır maaşımi biriktirip altın alırdım. Ama benim koca öyle çıktı adam kontrol delisi. Bi kaç ay ben idare edeyim dedim aldım hesapları psikopata bağladı amaaaan 3 günlük dünya.
Yasom özledim kız seni
Istanbula ne zaman geliyosun buraya da uğra bak. Cumartesi olursa daha da iyi olur gideriz bi yerlere.
bugün komşular hainlikte yarıştıAsagidaki komsu misir patlatiyor nasil koktu ya canim çekti
Hain komşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?