Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım peki kaç kiloydum kaça kadar dustun ve insulin direnci ve tiroid ile ilgili başka bsy yaptın mi
Canım kürtaj sonrası 80.2 kilo idim ve direkt buraya geldim. Özel birşey yapmadim ama aeben ve yasemin ablalarin tavsiyesi başta olmak üzere glisemik indekse dayali beslendim o çok ise yaradı yani patates pilav hamur işi yemedim sayılır

Ayyy yerim ben seni ya yanlış mı okudum diye tekrar döndüm okudum. Çoook sevindim

Benimde iyi bir gaza gelmem lazım herhalde... Eşim yanımdayken sürerken sorun yokta, yalnız hiç cesaret edemiyorum. En kısa zaman da yalnızda sürerim inşallah..

Tebrik ederiiimmm. Allah tamamına erdirsin inşallah canım.

Benimde iyi bir gaza gelmem lazım herhalde... Eşim yanımdayken sürerken sorun yokta, yalnız hiç cesaret edemiyorum. En kısa zaman da yalnızda sürerim inşallah..
Valla hiç korkma sakin ol gerisi doğaçlama geliyor zaten. Ben babam dışında kimle olsa hangi araba ne vites olsa surerim minibüs dahil

Ah caniim nasil sevindim anlatamam
Ben yeniyim ama inan cok sevindim hayirlisiyla kucagina da alirsin insaallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
mrb kizlar. esimle kavga ettik ve disarda ikimize kofte yaptirmistim. iki porsiuonuda yedim sirf ona kalmasin diye.
Aferin bu resmen gavura kizip oruç bozmaya benziyor
Kuzum bu eşlerle kavgalar bitmez ki
Her kavgada yiyip yiyip bu hale geldik
Ben artik diyorum ki kavga edince
Pis domdom sana ben aksama kizartma yapayim da sen gör iyice şisko ol
Bosver kiz ne kendine zarar veriyon ona ver

kelebek19
Kuzu hayirlisi ya ben ilk giriste aldim ehliyeti hemide direksiyonu 98le geçtim
Suan araba nereden calisiyor desen bilmem

Çok teşekkür ederim canım darısı senin ikinciye inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…