Nazım 40 dış sarımsağı 2 litre limon suyu içine ezipkonuyor 20 gün karanlık biyerlere hergün çalkalanıyor 20 gün sonra her sabah 1 er 2 şer kaşık içiliyor nazcim annen için troid lerine b 12 d vitamini ve insülin direncine bakılsın.bilgiler için sağol ablacığım .annem 52 yaşında abla . evde koşu bandı var onda hergün 30dk veya 45 dk kadar yürüyor . yediklerini azalttı eskiye oranla ama arada pekte dikkat ettiği söylenemez . sarmısak ve limon kürü nasıl yapılıyor abla . neyese doktora söylesin bakalım bir belki insaflı biridir yaptırır tahlilleri
kürün tarifini verebilir misin rica etsem. sanirim iyi bir diyetisyenin var. bizim burdaki herkese ayni kagidi cikarip veriomus
cnm bu ne güzel haber bende yeniyim ama çok sevindim cnm allah tamamına erdirsin inşallahEvet şimdi itiraf zamanı
Koca bir tabak sarma yedim ve yemeye de devam edeceğim duyrulur peri cadisi
İzne ayrılırken 64.9 du galiba bugün sabah 65.2 neden mi detaylı anlatıyorum bunları evvveeettt.... Arkadaşlarım ablalarım ben hamileyim
İzne çıkmadan hissediyordum ve kilo vermem durmuştu iki hafta önce test yaptığım zaman öğrendim ama doktor kontrolü ne kadar bekledim söylemek için. Bugün kontrol vardı geç döllenme olduğu için küçük biraz ama herşey yolunda çok şükür. 8 aydır buradayım ve herşeyi paylastik sizlerle, o yüzden bu güzel haberi de paylaşmak istedimben ilk geldiğim de kürtaj olmuştum ve pko hasimato daha ne ararsanız var bende. Ama rabbim nasip ettiyse gerisi yalan. Bu süreçte burada olmaya devam etmek istiyorum sizin de musadeniz olursa dualarınızi bekliyorum....
et döner ekmeksizdi sanırım güzel menü ama eksik akşam olmadığı içinsabah 2 brdak su 2 t k közlenmiş patlıcan 1 yumurta yarim demet maydanoz 2 t k tulum peynir kuru çay 2 bardak
Ara: yok
Öğle: et doner ayran salata 2 ymk kaşığı bulgur pilavi
( saat 3 te yedim )
Ara :turk kahvesi
Akşam : meyve veya sut ve yeşil çay içerim ymk yok
su : 2 litre 2.5 e tamamlarim
Spor: ebru salli plates 3 k
Tabi canım ekmeksizcnm bu ne güzel haber bende yeniyim ama çok sevindim cnm allah tamamına erdirsin inşallah
et döner ekmeksizdi sanırım güzel menü ama eksik akşam olmadığı için
Fatmam sonunda itiraf ettin dayanamadım demiEvet şimdi itiraf zamanı
Koca bir tabak sarma yedim ve yemeye de devam edeceğim duyrulur peri cadisi
İzne ayrılırken 64.9 du galiba bugün sabah 65.2 neden mi detaylı anlatıyorum bunları evvveeettt.... Arkadaşlarım ablalarım ben hamileyim
İzne çıkmadan hissediyordum ve kilo vermem durmuştu iki hafta önce test yaptığım zaman öğrendim ama doktor kontrolü ne kadar bekledim söylemek için. Bugün kontrol vardı geç döllenme olduğu için küçük biraz ama herşey yolunda çok şükür. 8 aydır buradayım ve herşeyi paylastik sizlerle, o yüzden bu güzel haberi de paylaşmak istedimben ilk geldiğim de kürtaj olmuştum ve pko hasimato daha ne ararsanız var bende. Ama rabbim nasip ettiyse gerisi yalan. Bu süreçte burada olmaya devam etmek istiyorum sizin de musadeniz olursa dualarınızi bekliyorum....
cnm çok az olmamış mı bu menü öğlen sadece çorba salata akşam da öyle yoğurt nerde aralar yokKizlar hersey ust uste geliyo tolgadan sonra ikinci yikim is yerinde oldu.. ama sonra anlatirim pek iyi degilim su an..
Sabah
2 dlm ekmek tb
Beyazpeynir
Cay
Oglen
1 kase corba
1 tabak salata
Aksam
1 tabak ispanak
1 tane ayva
Su 2 lt
Spor yok
öğlen çok yanlış zaten söylemişsin insan hem doymaz o kadarcıkla hem de zaralı besinler zaten akşam iyi olmuş amaBugün azcik dagittim galiba kizmayin oluyor arada
Sabah
Melemen
1 dilim ekmek
Domates salatalik
Peynir 3 zeytin
Ara elma 1 tane
Ögle
1 halka sogan halkasi
Küçucük bir nugget
1 dilim ekmek
Ara zencefilli çay
Ögleden pişman olunca akşami telafi etmeye calistim
Aksam
Haşlanmiş karnabahar
Yogurt
1.5 litre su bugun hic su icesim gelmedi nedense
1 saat leslie yuruyus
Yarim saat leslie göbek egzersizi
Yok ablam zaten kontrolü bekliyordum bugün gittim herşey yolunda olunca söylemek istedim. Allah razı olsun ablam doğuma bekliyorum bak ona göreFatmam sonunda itiraf ettin dayanamadım demicanım benim oy çok sevinçliyim annene olacam
Canım benim çok tesekkur ederimcnm bu ne güzel haber bende yeniyim ama çok sevindim cnm allah tamamına erdirsin inşallah
et döner ekmeksizdi sanırım güzel menü ama eksik akşam olmadığı için
Kizlar hersey ust uste geliyo tolgadan sonra ikinci yikim is yerinde oldu.. ama sonra anlatirim pek iyi degilim su an..
Sabah
2 dlm ekmek tb
Beyazpeynir
Cay
Oglen
1 kase corba
1 tabak salata
Aksam
1 tabak ispanak
1 tane ayva
Su 2 lt
Spor yok
Kandaki insülin direncini hızlı yukselten yiyecekler var canım bunlar depoya gidiyor ve çok hızlı acikmani sağlıyor. Aslında aeben abla çok daha iyi anlatır ama g i düşük besinleri bolca yiyoruz yüksek olanları yemiyoruz ve ise yarıyorYa bu glisemik indeksi nasil birsey
Ben baktim ama algilayamadim pek
canımcım yiyeceklerin içerisindeki karbonhidratların yapısına göre senin kan şekerini yükseltme oranıdır.Ya bu glisemik indeksi nasil birsey
Ben baktim ama algilayamadim pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?