Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çook geçmiş olsun

benımde haberım yok olsaydı kesın pızza yerdım

Yok yooooook cıs yiyene liste yoook
Nihayeeet hafta sonu cıssız bir menü :) içinde gerçi mısır olsa da diğerlerine göre kötünün iyisi

Geçmiş olsun ablam hayırdır noldu ata'ya?

gunaayddııııınnnn

hoşgeldin tuba bende yeni geldim

adım melek
25 yaşındayım
boy aynı
kilo 91 le başladım şu an 87yim
ankaradayım
nefret ettiğim bir sektörde müdür yardımcısıyım Allahın cezası koton da

memnun oldum melek, kotona niye öyle dedin yaaaa, seviyorum ben

Merhaba cnm hoşgeldin
Alanın nedir
2 çocukla KPSS ye hazırlanmak zordur epey Allah yardimcin olsun.
Bende hazır yurt dışındayken 2.. Kez anne olmak istiyorum. Ama Turkiye ye dönünce KPSS korktuyir
Bakalım hauirlisi
kpss olay yani gercekten, bir atlatayım, yardımcı olurum sana sen dönünce yurtdısında nerdesin?

mavera87 hoş geldın canım bende belyanur .inşallah kpssde istedıgın puanı alabılırsın bende 24 yasındayım
hosbuldum belyanur, ismin ne guzelmiş

mavera87 hoşgelmişsen bacım
1 oglum var ben de kpss yolcusuyum ya nasip bakalim rabbim utandirmasin

@obur kedi napan kııı canin mi sıkıldı seniiinn

bir arkadas cıktı yani kpssde:) hadi bakalım, Allah zihin acıklıgı versin

ben kaçayım simdi, aksam menumu yazarım insallah
su içmeyi unutmayın bol bol
kaçayım da derse baslayayım

Geçmiş olsun ablam hayırdır noldu ata'ya?
Mide bulantısı var Elif'im..geçen hafta kan,idrar,ultrason hepsini yaptırdık bişey çıkmadı midesine baktıracağız bugün belki endoskopi yaparlar...okula doğru dürüst gidemedi iki haftadır..

ADINIZ: tuba

YAŞINIZ: 28

BOYUNUZ: 169

KİLONUZ: 76.3

HEDEF KİLONUZ: 62

KİLO ALMA NEDENİNİZ: haşimato hastasıyım, ilacımda doz değişikliği yapınca 2 ayda 12 kilo aldım normalde gezindiğim kilolar 64-65 idi.

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıgıma ve guzelliğime kavusmak :) bir de kıyafetlerim olmuyor artık

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: kpss yolcusu iki fıstık annesi..

memnun oldum melek, kotona niye öyle dedin yaaaa, seviyorum ben

Yordu beni yeeaa

Yeme leylağım yeme kuzum

yemem aşkısı

aynen ben bir de adayımm şu an arkamdan neler neler söylendiği kulağıma da geliyor. Birşeyi yapmalarını söylediğim zaman 3-4 kere daha söylüyorum anca yapılıyor, çok saygısız insanlar var bende satış danışmanlığı yaptım ben yöneticime hiç bir saygısızlık yapmamıştım en sinirli zamanımda bile

Çoklu alıntı neden yapamıyorum ben telden ya? Burdayım canım pazar günleri giremiyorum
Kasımpatılar mı olduk şimdi biz hayırlı olsun da baştan söyleyelim arkadaşlara bu hafta 1. Belli 2. Kim
Hadi inşallah canım senin kilon kaç şimdi hedefin kaç listeye baktım adın yoktuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…