Pericadolozu bu cuma 3. Olcak benimŞuan telefondan girdiğim için detaylı bakamıyorum özel mesajlarıma ama takıma geldiğin günden itibaren 3. Cuma girebiliyorsuntabiiki katılımın kilo verişin menülerinde önemli
Sen 58e gel bide üstüne mezun ol takımın tapusunu veririm
Hadi sütlaç yapmışta gidip saydın mı bde
Hoşgeldinnn canımtekrarda ilk sayfaya bi bak istersen değişiklik yapmıştım birde formu yeniden doldurup göndermen lazım hem buraya hem bana
İnşallah allah gönlüne göre veriranladım canım çok sagol yani platese edevam :) yanında ip de atlıyorum cok faydası oluyor şükür .basenlerını de takma bence verırsın inşallah kızımn bana bıraktıgı hedıyeler demışsın ya çok etkıledı bnı bnmde olsada onun için aldıgım kıloları vermeye cabalasam
amin canım inşallahİnşallah allah gönlüne göre verir
Benim ki de 2 bitti 3 olduk araliktakvrck benim de bir oğlum var 3 unu dolduracak martta. Aslında cocuk arkasında kosmak da spor sayılsa ne güzel olur :)
Hain kelebekperigunlugu kaptanım sorun degıl ben takılıyorum zaten lıste ıcı dısı farketmez sızle bır aradayım takım ruhunu hıssedıyorum ya yeter :) ama 4 bucuk kılo cıvarı verdım sanırım
Hain domdomkvrck ' ım canım ben baştada anlatmıştım aslında ılk hafta verdıgım 3 .5 kılo peş peşe yaptırdgım 2 aşılama aldıgım hormonlardan ve sureklı yatmamdn kaynaklanan bı odem ve şişşlıktı yoksa hepsı yag degıkl kı bu kdr kısa surede cok kılo veremıyorum pko yuzunden yanı bn aşılamadn öncede 56.7 flndm ozamnda demştm bnm asıl kılo vermem sımdı başlayacak kı cok faazla veremem dıye haın degılım yoksa kuzu ilaçların gözü kör olsun :)
İnşallah arkadaşım. Hedefin ne bu hafta?
Evet canım biraz fazla olmuş. Neyse hafta içi telafi edersin inşallah.Kızlar bugün disardaydik ve yurt dışında pek şansın yok.yemek konusunda ondan abartı gelicek . yanış gelicek ondan menume bakarken bunu göz önünde bulundurun çanlar
Sabah
Kocacık supriz yapmış kahvaltı için pizza almış
3 dilim orta boy pizza peynirli ve domatesli aldım
Yeşil çay
Öğle
Yarım poğaça
Su
Akşam
Gittiğimiz turk lokantası kapalı olunca
Hamburger
Akşam çayına gidince
Yarım kase muhallebi
Yarından itibaren telafi edicem çanlar
İyi geceler
Edelim cnm bu hafta birinci olalım inşaallah.Evet canım biraz fazla olmuş. Neyse hafta içi telafi edersin inşallah.
Gerçi bu gün bizde dışardaydık ve benimde menüm kötü. Bende haftaiçi telafi ederim diye düşünüyorum.
108 inşaallah 1.7 kilo inşaallah veririmİnşallah arkadaşım. Hedefin ne bu hafta?
İnşallah, verirsin , veririz ..108 inşaallah 1.7 kilo inşaallah veririm
Tatlım bundan sonra kaçamak yok. Full spor var. Anlastik miBu günkü menüm
Sabah; 2 dilim tt ekmekle , peynirli tost, yarım yumurta, çay
Öğlen; dışardaydık , mecburen bir dilim kıymalı pide, ayran , iki küçük tulumba tatlısı
Akşam; bir kepçe yoğurtlu tarhana, bolca salata,
Ara ; bir avuç ayçekirdeği
Bir elma, bir portakal
Su ; 1,5 litre
Spor yok
Lütfen kızmayın, düne göre iyi bir menüydü
AynenTatlım bundan sonra kaçamak yok. Full spor var. Anlastik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?