Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Pericadolozu bu cuma 3. Olcak benim

İnşallah allah gönlüne göre verir

kvrck benim de bir oğlum var 3 unu dolduracak martta. Aslında cocuk arkasında kosmak da spor sayılsa ne güzel olur :)
Benim ki de 2 bitti 3 olduk aralikta
Ay cocuk alismis ne zaman tv de muzik ciksa anneee koş spor yapalim diye bagiriyor
perigunlugu kaptanım sorun degıl ben takılıyorum zaten lıste ıcı dısı farketmez sızle bır aradayım takım ruhunu hıssedıyorum ya yeter :) ama 4 bucuk kılo cıvarı verdım sanırım
Hain kelebek
Sen 4 bucuk verdiysen ben 9 bucuk veririm

kvrck ' ım canım ben baştada anlatmıştım aslında ılk hafta verdıgım 3 .5 kılo peş peşe yaptırdgım 2 aşılama aldıgım hormonlardan ve sureklı yatmamdn kaynaklanan bı odem ve şişşlıktı yoksa hepsı yag degıkl kı bu kdr kısa surede cok kılo veremıyorum pko yuzunden yanı bn aşılamadn öncede 56.7 flndm ozamnda demştm bnm asıl kılo vermem sımdı başlayacak kı cok faazla veremem dıye haın degılım yoksa kuzu ilaçların gözü kör olsun :)

Hain domdom
Dua et ki kasimpatisin yoksa fena olurdu haaa
Göbek gidecek bebek gelecek

Evet canım biraz fazla olmuş. Neyse hafta içi telafi edersin inşallah.
Gerçi bu gün bizde dışardaydık ve benimde menüm kötü. Bende haftaiçi telafi ederim diye düşünüyorum.

Bu günkü menüm

Sabah; 2 dilim tt ekmekle , peynirli tost, yarım yumurta, çay

Öğlen; dışardaydık , mecburen bir dilim kıymalı pide, ayran , iki küçük tulumba tatlısı

Akşam; bir kepçe yoğurtlu tarhana, bolca salata,

Ara ; bir avuç ayçekirdeği
Bir elma, bir portakal

Su ; 1,5 litre
Spor yok
Lütfen kızmayın, düne göre iyi bir menüydü

Tatlım bundan sonra kaçamak yok. Full spor var. Anlastik mi

perigunlugu canım ben kendıme göre bı plan yaptım normaldede herseyım planlıdır hedefıme ulasmak ıcın tarıh belırledım o tarıhe kdr hedefıme ulaşmak ıcın daha cok cabalıycam tabi ortalama olarak haftada 1 kılo verdıgımı baz alarak yaptım :
18aralık-25 aralık: 1 kg
25 aralık-1 ocak :1 kg
1 ocak- 8 ocak: 1 kg
8 ocak-15 ocak: 1 kg
15 ocak-22 ocak :1 kg
22 ocak- 29 ocak :1 kg
eger bu şekıl de kılo verebılırsem endüşük ıhtımal 29 ocakta 49- 50 kg olam lazım .A ma 15 ocak dogum gunum haftadaoratalamada daha fazla verırsem dogum gunume kadarda hedefıme ulaşma ıhtımalım var inşallah hayırlısyla verebılırız kılocukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…