Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selinim yılbaşına kadar hastane işlerinden dolayı düzenli olarak gelemeyebilirim. onun için istersen, listeden beni çıkar.

anaaanmmmm yaptım yaptım ebru mahvetti beni yaa
karın hareketlerini daha tamalayamıyorum bile
ayyy canımmm kıyamam yaa ne kadar gecikti öyle ?
benim ki çok düzensiz ben hiç kafaya takmıyom o yüzden
Valla benimki aslında çok düzenlidir doğru düzgün geciktiğine rastlamadım çok stresli dönemlerim hariç. Ama şimdi geçtikçe 1 gün bile gecikse çok etkiliyo.
53 kilomu 100 lerden maşallah

Amin cnm

Günaydın n takım arkadaşım

Sakin sen yeme cnm sakin
ah ah olmak dert olmamak dert bende 12 gündür bitmeyen bir adette aynı duyguları yaşıyorum
Ahh ahh maalesef
perigunlugu kız periliçe neredesin! Artık obez grubundan çıktım,
Nasııılll yaniiiiiiiiiiii kaçlardasın sen bakiimmmm

Kesinlikleee katılıyorummmm

Kızlar ya dertleşmem lazım birileriyle, o nedenle de sizi seçtim pikaçular
Canım sıkkın, nişanlım Yalova da çalışıyo, ben İstanbuldayım. Zamanında işe başlarken ona ben de o taraflarda iş arıycam demiştim, ama olduğum yerden de memnunum, o da beni sıkıştırıyo şu aralar iş ara diye, iki arada bir derede kaldım. Napıcağımı bilemiyorum

O zaman sana ilk soru evlenince nerede yaşamayı planlıyorsunuz ?

Açıkcası meslekleriniz nedir bilemiyorum (söylemişsindir eminim ama hafızam sıfırdır ) ama İstanbul her zaman için iş bulma konusunda daha avantajlıdır.

ben Jeoloji Mühendisiyim, o da Gemi İnşaat Makine Mühendisi, o yüzden o yalovada daha rahat iş buluyo ben de İstanbul da
Tabiki ucuz olduğu için Yalovada yaşamayı isterim ama iş yerlerine bakındım biraz küçük firmalar, o yüzden içim de rahat değil, e böyle de tartışıyoruz, çaresizim

Şahsen onun içinde bence istanbulda oldukça fazla alan vardır diye düşünüyorum, tabii derinlemesine bilemem ama kabataslak düşünürsek 3 tarafımız resmen denizlerle kaplı bir şehir haliyle deniz ulaşımı anlamında da oldukça aktiftir.

Birde şu var ki bir insanın yeri doğduğu değil doyduğu yerdir demişler bu yüzden bence imkan varsa onun gelmesinin daha iyi olabileceğini düşünüyorum çünkü ikinizde sağlam mesleklere sahip insanlarsınız. Elbette istisnai durumlar söz konusu olabilir ben olaya birazcık mantıksal açıdan bakıyorum

Güzel diyosun perim, sıkıntımız şu ki ikimiz de olduğumuz yerden memnunuz, öyle olunca da zamanında kızgınlıkla dediğim bıktım şu İstanbuldan sen o işe başla ben de ordan arıycam dediğim için şuan sözümden dönmüşüm gibi davranıyo. Aslında biliyo o da benim burda daha çok şansımın olduğunu işine gelmiyo.

Hımm bu kötü işte gerçekten karar verilmesi güç bir durum :/ peki orda hiç mi geleceğin yok yani ordaki firmalar nasıl maddi anlamda da ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…