- 10 Ekim 2014
- 129
- 222
- 33
- 36
Evet fıstıklar bu hafta ki eşleşmelerde böyle olduBakalım bu hafta hangi grup 1. olacak
Sümbüller : @fatmanurkaya - @Makbule007 - @shadelima
Menekşeler: @Nisaca - @Melininannesi15 - @reyhan 2004
Papatyalar: N Nana - @koza16 - I Iremoz02
Leylaklar: @obur kedi - @Selinanya - M mutlu91
Karanfiller: @melike06 -perigunlugu - @tozpembefil
Laleler: @elifea - @CallanPinckney - D denizkizi_88
Kasımpatılar:kvrck - kelebek19 - @kuzularinannesi
Listeye eklenmek isteyen ya da listeden çıkarılmak isteyen varsa söylesin lütfen@Naz ve @grgn_p listeden çıkardım aktif olamadıkları için ki Nazın aktif olamama sebebini biliyorum da Pelin gitti gelmedi bir daha.
Valla benimki aslında çok düzenlidir doğru düzgün geciktiğine rastlamadım çok stresli dönemlerim hariç. Ama şimdi geçtikçe 1 gün bile gecikse çok etkiliyo.anaaanmmmm yaptım yaptım ebru mahvetti beni yaa
karın hareketlerini daha tamalayamıyorum bile
ayyy canımmm kıyamam yaa ne kadar gecikti öyle ?
benim ki çok düzensiz ben hiç kafaya takmıyom o yüzden
Ahh ahh maalesef53 kilomu 100 lerden maşallah
Amin cnm
Günaydın n takım arkadaşım
Sakin sen yeme cnm sakin
ah ah olmak dert olmamak dert bende 12 gündür bitmeyen bir adette aynı duyguları yaşıyorum
Nasııılll yaniiiiiiiiiiii kaçlardasın sen bakiimmmm
Kesinlikleee katılıyorummmmKızlar nacizane fikrimdir, eğer ki hedefinize 5 kilodan çok varsa sadece yürüyüş ile spor yapın. Öbür türlü yağlar erimeden, kasa dönüşeceği için istediğiniz inceliğe sahip olamayabilirsiniz. Ayrıca bir yerlerinizi sakatlama ihtimaliniz de azalmış olur.
Hazır olll, şok şok şok tamı tamına 84.7 !!!!Nasııılll yaniiiiiiiiiiii kaçlardasın sen bakiimmmm
Vaaayyy harikaaaaaaaaaaaaaaHazır olll, şok şok şok tamı tamına 84.7 !!!!85 i geride bıraktım. Obezlik gitti çok kilolu dönemine girdim. Ay çok havalı değil mi
O zaman sana ilk soru evlenince nerede yaşamayı planlıyorsunuz ?Kızlar ya dertleşmem lazım birileriyle, o nedenle de sizi seçtim pikaçular
Canım sıkkın, nişanlım Yalova da çalışıyo, ben İstanbuldayım. Zamanında işe başlarken ona ben de o taraflarda iş arıycam demiştim, ama olduğum yerden de memnunum, o da beni sıkıştırıyo şu aralar iş ara diye, iki arada bir derede kaldım. Napıcağımı bilemiyorum
O zaman sana ilk soru evlenince nerede yaşamayı planlıyorsunuz ?
Açıkcası meslekleriniz nedir bilemiyorum (söylemişsindir eminim ama hafızam sıfırdır) ama İstanbul her zaman için iş bulma konusunda daha avantajlıdır.
Şahsen onun içinde bence istanbulda oldukça fazla alan vardır diye düşünüyorum, tabii derinlemesine bilemem ama kabataslak düşünürsek 3 tarafımız resmen denizlerle kaplı bir şehir haliyle deniz ulaşımı anlamında da oldukça aktiftir.ben Jeoloji Mühendisiyim, o da Gemi İnşaat Makine Mühendisi, o yüzden o yalovada daha rahat iş buluyo ben de İstanbul da
Tabiki ucuz olduğu için Yalovada yaşamayı isterim ama iş yerlerine bakındım biraz küçük firmalar, o yüzden içim de rahat değil, e böyle de tartışıyoruz, çaresizim
Şahsen onun içinde bence istanbulda oldukça fazla alan vardır diye düşünüyorum, tabii derinlemesine bilemem ama kabataslak düşünürsek 3 tarafımız resmen denizlerle kaplı bir şehir haliyle deniz ulaşımı anlamında da oldukça aktiftir.
Birde şu var ki bir insanın yeri doğduğu değil doyduğu yerdir demişlerbu yüzden bence imkan varsa onun gelmesinin daha iyi olabileceğini düşünüyorum çünkü ikinizde sağlam mesleklere sahip insanlarsınız. Elbette istisnai durumlar söz konusu olabilir ben olaya birazcık mantıksal açıdan bakıyorum
Hımm bu kötü işteGüzel diyosun perim, sıkıntımız şu ki ikimiz de olduğumuz yerden memnunuz, öyle olunca da zamanında kızgınlıkla dediğim bıktım şu İstanbuldan sen o işe başla ben de ordan arıycam dediğim için şuan sözümden dönmüşüm gibi davranıyo. Aslında biliyo o da benim burda daha çok şansımın olduğunu işine gelmiyo.
Hani su ? hani spor ? o ponponlar gibi dans etbugün kü menümü yazıyorum
sabah 12 dilim ekmek 1 kibrit kutusu peyni
şekersiz çay
öğle:iki kase yayla çorbası
akşam :yumurtalı salata + 1 dilim ekmek( henüz yemedim)
ara: beyaz çay
yoğurt kürü
1 saat yürüyüş + 8 bardak su yazmayı unuttum denemedekilerde ismim yazmıyor ya ondan hepHani su ? hani spor ? o ponponlar gibi dans et
Yalovada çalışan arkadaşlar var sordum, hem az maaş hem de geciktiriyolarmışHımm bu kötü iştegerçekten karar verilmesi güç bir durum :/ peki orda hiç mi geleceğin yok yani ordaki firmalar nasıl maddi anlamda da ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?