Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menun sacma geldigi icin paylasmadim
Nohut yemegi vardi, gunah olmasin diye hep onu yedim
Sabah 1 kase nohut ve yogurt
Ara:10 ceviz, 5 kayisi
Ikindi: 1 kase nohut
Ara, 5 kayisi, 1 muz

Anladim cnm hakkinda hayirlisi olsun
Ne karar alirsan al, bu senin kararin olsun
Kadinlarin cogu yasadigi hayattan pisman oluyor, bazilari calismak istiyor calismiyor, bazilari niye okadar calismisim gecligim gitti diyor...herkes bin pisman...sen kendi kararinin sorumlulugunu al ve ileride kimseyi suclama ve mutlu ol insallah :))))

Cok saglikli ama biraz fazla
Ogrenci misin cnm

Kendi dönem arkadaşlarımın çoğundan kat kat fazla tecrübem var rahat fabrika müdürlüğü yapabilirim alasını da yaparım ama o kadar bıktım ki riya dan arsızliktan tecrübemin ve hak ettiğim maaşın çok altında sırf az sorumluluk alacağım bir is aradım resmen canım. Umarım sen benim gibi olmazsın. Ben müdürümun ağzına bakardım is versin de birşey daha ogreneyim diye şimdi formen bile kafa tutma derdinde. Kimse yanlış anlamasın pozisyon küçümsemek değil bu sorumluluk ile birlikte yoğunluk da artıyor ki patronlar daha fazla para veriyor .Kara kasa göze değil

Kızlar iki gündür felaket açıldı iştahım. Daha doğrusu mide bulantısı ni bastırmak için yiyorum. Yemek kokusuna tahammül edemediğim için kardeşim pogaca börek yaptı. 8 aydır nerede ise ilk defa ogün olarak yiyorum ama yemek içim almıyor. Ne yapacağım ben böyle

ay benim gibi olmuşsun
ben ilk 5 ay 10 kilo iilan almıştım sanırım,Alah'tan 5. aydan sonra çok almadım,toplamda 14-15 kiloyla hamileliği tamamladım
ama tavsiyem karatay tipi beslen,çok da kilo alma

ay benim gibi olmuşsun
ben ilk 5 ay 10 kilo iilan almıştım sanırım,Alah'tan 5. aydan sonra çok almadım,toplamda 14-15 kiloyla hamileliği tamamladım
ama tavsiyem karatay tipi beslen,çok da kilo alma
Mantık olarak karatay zaten canım hayatım yani doğal şeyler kurutulmuş bahçe sebzesi tereyağ falan ama ben 2 ogün yiyemem insülin direncim var şekeri zorlamamak lazım ama içim birşey almıyor ki iki haftadır. Şükür kilo almadım henüz

ay canım hamileyken 2 öğün yemek imkansızdır heralde
ben özümü açar açmaz,ceviz,fındk kuruzum filan yiyiyordum 6 civarı,sonra 10 civarı karatay tipi kahvaltı,öğlen akşam yemeği,aralarda da meyveler,5. aydan sonra yürüyüslere basladım
sen 3. aydan sonra basla,bebişe oksijen gitsin daha çok zeki olsun inşallah :))
bu arada gece de kalkıp acıkıyordum,süt içip yatıyordum

özlemez olurmuyuz canım takımda yerin çok belli

canlarımmm nasılsınızz ??
fatmaaa kız gitmee bende geldim kıı
Hoş geldin kuzum da geç geldin be anam gruba. Fatmanin neşeli deli dolu halleri yalan oldu bu günlerde aslında kıvırcık la sana ayrı bir çene calasim geliyor ama takatim yok bi de yeni is çok sıkı. Bırakın koca parası yiyeyim dedim ama yasemin ablam izin vermedi

Ay canım çok şükür gece acikmasi yok şimdilik. İlk hamilelikte yaptım bir sürü hata ve bir ayda 7 kilo falan aldım ama sürekli yiyordum bir de kese ödem yapmış bebek oluşmamış ben sistim kaldım mi kürtaj sonrası şimdi daha dikkatli yemeye çalışıyorum

10 da çıkıyom yaa
nefret ediyorum kotondan
aslında benimde hiç halim yok da burayı çok ölzüyorum yaa

asfarovski merhaba cnm. Eğer yanlış okumadisam hamileymis galiba hayırlı olsun. Bende istiyorum 2. Yı ama kilo vermem gerek ilkine 104. Kiloda kalmıştım hamile . sonra ilk 6 ay 4 kilo verdiydim. Sonra 10 kilo aldiydim.bakalım hayirlisiyla vereyim de kilo sonra inşaallah nasip olur.
Hayırlı geceler

Sen kaç kiloyla kaldin hamile

ay bu kıvırcığında her cıss a bahanesi var

bugün kü menümü yazıyorum
sabah 12 dilim ekmek 1 kibrit kutusu peyni
şekersiz çay
öğle:iki kase yayla çorbası
akşam :yumurtalı salata + 1 dilim ekmek( henüz yemedim)
ara: beyaz çay
yoğurt kürü

12 dilim ekmek çok az olmuş sabah kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…