- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Menun sacma geldigi icin paylasmadimAhhh bende öyle bir elbise beğendim ona girebileceğim günü bekliyorum
Hımm yani zor bir karar gerçekten, sevdiğin ve kendi işini yapıyorsun ki bu gerçekten Türkiye şartlarında zor birşey aslında
Yememişsindir bence yoksa liste puuuuffffffff
Ayy çok mu tehditkar olmaya başladım yaaaa
Kayısı ve suyun faydasını gördün mü sende
Sporun süpeeerrrmenülerini paylaşmıyor musun artık ?
Ahhh bi kere cıssız bir menüüü olsaa
Anladim cnm hakkinda hayirlisi olsunKendi meslegimi yapiyorum canim, tam da yukselmek uzereyim o yuzden ortada bulusmak ikimiz icinde iyi olucak, cocuk yapicak olsam isten cikarim da yasim da cok kucuk hazir degilim annelige o yuzden isi birakmam lazim, aileler simdiden baski yapmaya basladi yoksa torun diye
Cok saglikli ama biraz fazlaiyi aksamlar kızlar
menumu yazıyorum
sabah 9
1 haslanmıs yumurta
ceviz-badem
tulum peyniri biraz
8-10 tane zeytin
arada cay içtim sekersiz
öğlen 15.00
1 kase hindi corbası
1 kase bulgur pilavı
fırında köfte patates (2 köfte, biraz patates)
aksam 19.00
1 kase erişte (bu olmadı işte)
balık
en son da balıgın ustune 1 dilim tahin helvası
suana kadar 2.5 lt olmustur içtiğim su
çay içerim bir de ders calısırken, şekersiz tabi...
Ay sevindim canım benim yerime de gez. Canım orijinal zeytin ekmekli kumru çekti şimdiGeçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
Burda çok güzel hava dün konak'a gittik çocuklar kuşların peşinde koşturdu durdu eğlendiler
Yordu beni yeeaa
yemem aşkısı
aynen ben bir de adayımm şu an arkamdan neler neler söylendiği kulağıma da geliyor. Birşeyi yapmalarını söylediğim zaman 3-4 kere daha söylüyorum anca yapılıyor, çok saygısız insanlar var bende satış danışmanlığı yaptım ben yöneticime hiç bir saygısızlık yapmamıştım en sinirli zamanımda bile
ay benim gibi olmuşsunKızlar iki gündür felaket açıldı iştahım. Daha doğrusu mide bulantısı ni bastırmak için yiyorum. Yemek kokusuna tahammül edemediğim için kardeşim pogaca börek yaptı. 8 aydır nerede ise ilk defa ogün olarak yiyorum ama yemek içim almıyor. Ne yapacağım ben böyle
Mantık olarak karatay zaten canım hayatım yani doğal şeyler kurutulmuş bahçe sebzesi tereyağ falan ama ben 2 ogün yiyemem insülin direncim var şekeri zorlamamak lazımay benim gibi olmuşsun
ben ilk 5 ay 10 kilo iilan almıştım sanırım,Alah'tan 5. aydan sonra çok almadım,toplamda 14-15 kiloyla hamileliği tamamladım
ama tavsiyem karatay tipi beslen,çok da kilo alma
ay canım hamileyken 2 öğün yemek imkansızdır heraldeMantık olarak karatay zaten canım hayatım yani doğal şeyler kurutulmuş bahçe sebzesi tereyağ falan ama ben 2 ogün yiyemem insülin direncim var şekeri zorlamamak lazımama içim birşey almıyor ki iki haftadır. Şükür kilo almadım henüz
Özledin mi gerçekten
Ablacıkım; birazcık büyük ablamin yanına gitmem gerekiyordu. Dağ başındaki kaynanasının yanına gittiydi, biraz kötüydü bende annemi küçük ablama bırakıp onunla gittim. 3 gece anca dayandım ama, bugün hem kontrolüm vardı hemde orada sıkılınca ablamıda alıp geldim.
Hoş geldin kuzum da geç geldin be anam gruba. Fatmanin neşeli deli dolu halleri yalan oldu bu günlerdecanlarımmm nasılsınızz ??
fatmaaa kız gitmee bende geldim kıı
Ay canım çok şükür gece acikmasi yok şimdilik. İlk hamilelikte yaptım bir sürü hata ve bir ayda 7 kilo falan aldım ama sürekli yiyordum bir de kese ödem yapmış bebek oluşmamış ben sistim kaldım mi kürtaj sonrasıay canım hamileyken 2 öğün yemek imkansızdır heralde
ben özümü açar açmaz,ceviz,fındk kuruzum filan yiyiyordum 6 civarı,sonra 10 civarı karatay tipi kahvaltı,öğlen akşam yemeği,aralarda da meyveler,5. aydan sonra yürüyüslere basladım
sen 3. aydan sonra basla,bebişe oksijen gitsin daha çok zeki olsun inşallah :))
bu arada gece de kalkıp acıkıyordum,süt içip yatıyordum
Hoş geldin kuzum da geç geldin be anam gruba. Fatmanin neşeli deli dolu halleri yalan oldu bu günlerdeaslında kıvırcık la sana ayrı bir çene calasim geliyor ama takatim yok bi de yeni is çok sıkı. Bırakın koca parası yiyeyim dedim ama yasemin ablam izin vermedi
Sabah pek canim kahvalti yapmak istemedi
1 haslanmis yumurta
1 tb ekmek
Ara 5 badem
Ögle apartman gunundeydim
4 yaprak sarma kucuklerdi
Sekersiz cay
Damlasakizli turk kahvesi
Akşam
3 yemek kasigi kerevizli balik corbasi
3 yemek kasigi pirasa yemegi
2.5lt su 3 olur yatana kadar
Spor leslie 3 mil
bugün kü menümü yazıyorum
sabah 12 dilim ekmek 1 kibrit kutusu peyni
şekersiz çay
öğle:iki kase yayla çorbası
akşam :yumurtalı salata + 1 dilim ekmek( henüz yemedim)
ara: beyaz çay
yoğurt kürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?