Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Rabbim herşeyin hayırlısını versin canım bakarsın bir yerden çıkar kısmetin hiç belli olmaz

bugünku menum .akşam iftar da (16 00) da : 1 bardak su küçük bi kepçe çorba , 3 kaşık ıspanak 1 kaşık yoğurt

Esim 6 da işten geldi beraber yediklerini : 1 kepçe çorba ,4 ymk kaşığı tavuk sote 2 kaşık yoğurt

Spor : 20 dk.yuruyus ebru salli 3 k plates .
Su 1 litre ama 2 .5 olur

Dün sahur yapmadım .bugün belki yumurta haslayip peynir fln yerim . bide yeşil çay icecegim.

Makbulem menun guzel ama belki aksamlari bi dilim ekmek yesen daha iyi olabilir bence, bide is konusunda da haklisin kuzum dedigini yapicam

Kendi meslegimi yapiyorum canim, tam da yukselmek uzereyim o yuzden ortada bulusmak ikimiz icinde iyi olucak, cocuk yapicak olsam isten cikarim da yasim da cok kucuk hazir degilim annelige o yuzden isi birakmam lazim, aileler simdiden baski yapmaya basladi yoksa torun diye

Gunu ucuz atlatmissin kivircikim

Canin sagolsun kuzucum illaki bulursun nasip, ama menun super labneyi bilemedim bitek ama o da kac kalori olabilir ki

iyi aksamlar kızlar
menumu yazıyorum

sabah 9
1 haslanmıs yumurta
ceviz-badem
tulum peyniri biraz
8-10 tane zeytin

arada cay içtim sekersiz

öğlen 15.00
1 kase hindi corbası
1 kase bulgur pilavı
fırında köfte patates (2 köfte, biraz patates)

aksam 19.00
1 kase erişte (bu olmadı işte)
balık

en son da balıgın ustune 1 dilim tahin helvası

suana kadar 2.5 lt olmustur içtiğim su
çay içerim bir de ders calısırken, şekersiz tabi...

canım nerelerdesin nasılsın özlettin kendini

vaaav işte istikrar ve azmin sonu kutlarım canım darısı 80 lerden kurtulmana ahhh mende üç haneli rakamlardan kurtulurmuyum acep
Özledin mi gerçekten

Ablacıkım; birazcık büyük ablamin yanına gitmem gerekiyordu. Dağ başındaki kaynanasının yanına gittiydi, biraz kötüydü bende annemi küçük ablama bırakıp onunla gittim. 3 gece anca dayandım ama, bugün hem kontrolüm vardı hemde orada sıkılınca ablamıda alıp geldim.

Canımcım günlük kalorini nasıl hesaplıyorsun? Bende normalde 1760 kalorili diyet yapıyorum. Ama dışarıda kaldığımda tam uyulmuyor haliyle.
Fatsecrettan hem telefondan hem bilgisayardan girebildigim icin en ccok bu programdan memnunum

Cok guzel

Guzeller menumu yazayim,
Sabah,
Bi tam bugday ekmegi,
Bi kk peynir, dort zeytin, bi domates
Ogle,
Bi kase dugun corbasi,
Dort kofte ve salata
Ara,
Bi golden elma
Aksam,
Gec saate kaldim o yuzden bi uskumru firin ve iki kucuk salatalik tursusu
Su 2,5 litre olur yatana kadr, spor yarim saat yuruyus, bi de eger utuden vaktim kalirsa 200 ip atliycam
En sevmedigim seyi yapmaya utuye gidiyorum kalin saglicakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…