- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Rabbim herşeyin hayırlısını versin canımİyi akşamlar hanımlar bugünde iş bulamadım kimse lise mezunu tecrübesiz eleman almak istemiyor ne yazıkki menümü veriyim
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeğine sürülü labne
3 bardak çay
Öğlen
1 kase yoğurt
İçinde bol yeşillik
Akşam
Yarım tabak susuz nohut
1 kase yoğurt
3 litre su. 2 saat yürüyüş
Rabbim herşeyin hayırlısını versin canımbakarsın bir yerden çıkar kısmetin hiç belli olmaz
Madem öyle niye yazıp da beni heyecanlandırıyorsunbu samsungun kendi programi S Healt diye birsey
Playstore yaz bakalim cikar belkiMadem öyle niye yazıp da beni heyecanlandırıyorsun
İnşallah canım olur bir an önceİnşallah ya bi an önce kısmetim gelirde stresten kurtulurum
Hazır olll, şok şok şok tamı tamına 84.7 !!!!85 i geride bıraktım. Obezlik gitti çok kilolu dönemine girdim. Ay çok havalı değil mi
Slm hanımlar menu geliyor
Uyanınca 3 kuru kayısı 1 bardak su
Sabah 2 dilim tam tahlili ekmek 1 kk örgü peynir 1 tk tahin pekmez 1 yumurta dereotu roka lahana 5 zeytin
Ara yok
Öğlen 8 yk nohut yemeği 1 kase yoğurt
Ara 1 bardak sütlü kahve 10 badem 1 kare bitter
Akşam 6 yk etli ıspanak 2 dilim tam tahlili ekmek 1 kase yoğurt salata
Ara 1 portakal 20 gr kuru üzüm 1 CB kefir
Su 1.5 içtim 3 e tamamlayacagim
Spor jillian level 1 1. Gün
Cnm simdi sen alaninda mi calisiyorsun
Benim akrabam da o bolgede yasiyor esi senin nisanlinin mesleginden, ve 10yil once 5bin tl gibi bir para aliyordu,simdi kac aliyordur Allah bilir
Kuzenim kimya muhendisiydi, birkac kere ise girdi cikti, simdi ogullari var ona bakiyor, cok da mutlular
Yani kariyerinden vazgececeksen kendi tercihin oldugu icin vazgec, esin yuzunden degil,yoksa ileri bu konuda hem esini hem kendini uzersin
Ama suan alaninda calismiyorsan o zmn is baska
Sabah pek canim kahvalti yapmak istemedi
1 haslanmis yumurta
1 tb ekmek
Ara 5 badem
Ögle apartman gunundeydim
4 yaprak sarma kucuklerdi
Sekersiz cay
Damlasakizli turk kahvesi
Akşam
3 yemek kasigi kerevizli balik corbasi
3 yemek kasigi pirasa yemegi
2.5lt su 3 olur yatana kadar
Spor leslie 3 mil
İyi akşamlar hanımlar bugünde iş bulamadım kimse lise mezunu tecrübesiz eleman almak istemiyor ne yazıkki menümü veriyim
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeğine sürülü labne
3 bardak çay
Öğlen
1 kase yoğurt
İçinde bol yeşillik
Akşam
Yarım tabak susuz nohut
1 kase yoğurt
3 litre su. 2 saat yürüyüş
Madem öyle niye yazıp da beni heyecanlandırıyorsun
Biraz yağlı ama kızımla en kolayı o oluyo sofra kurup peynir çıkarmaktansa kolayıma geliyo ama normalden yağlıCanin sagolsun kuzucum illaki bulursun nasip, ama menun super labneyi bilemedim bitek ama o da kac kalori olabilir ki
Özledin mi gerçektencanım nerelerdesin nasılsın özlettin kendini
vaaav işte istikrar ve azmin sonu kutlarım canım darısı 80 lerden kurtulmana ahhh mende üç haneli rakamlardan kurtulurmuyum acep
Fatsecrettan hem telefondan hem bilgisayardan girebildigim icin en ccok bu programdan memnunumCanımcım günlük kalorini nasıl hesaplıyorsun? Bende normalde 1760 kalorili diyet yapıyorum. Ama dışarıda kaldığımda tam uyulmuyor haliyle.
Tabi kurtulacaksin! Çok güzel fala bakarım. Senin geleceğinde iki haneli rakamlar görüyorumvaaav işte istikrar ve azmin sonu kutlarım canım darısı 80 lerden kurtulmana ahhh mende üç haneli rakamlardan kurtulurmuyum acep
Cok guzelSabah pek canim kahvalti yapmak istemedi
1 haslanmis yumurta
1 tb ekmek
Ara 5 badem
Ögle apartman gunundeydim
4 yaprak sarma kucuklerdi
Sekersiz cay
Damlasakizli turk kahvesi
Akşam
3 yemek kasigi kerevizli balik corbasi
3 yemek kasigi pirasa yemegi
2.5lt su 3 olur yatana kadar
Spor leslie 3 mil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?