Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu hayatta sonra diye br sey yok, su an var
Birakabilirsin tabi, herkes zayif fit olamaz, bazilari da basarisiz olacak
Ya simdi silkelen kendine gel,hedefine kitlen, cunku gercekten inanirsan,hickikse seni yolundan vazgeciremez aglasan da o ivirzivirlari yemezsin
Ya da erteleyenler grubuna dahil ol
Sagligin elinden gitmeden, sen saglikli beslen

bu saate balkonda balık kızartan komşum vicdansızzsınnn

neyse annemi ikna ettim hamsi alcak yarın
selam canişkolar

sabah:
2 dlm tb ekmek beyaz peynirli sandviç
şekersiz çay

öğlen:
1 kase çorba
2 kase salata

akşam:
2 bardak çorba
1 kase salata

su : 2 litre
spor : vaktim yoktu ay napiim

cnm maşallah çok farketmiş gerçekten boyun uzun galiba sen 70 kiloda falan tamm çıtır olursun kız
168 boyum, ne 70 i kız 60 lar anca üst vucudum kilolu olduğu için üstten gidiyor şimdilik. Biraz daha verirsem üstüm le bacaklarım orantılı olur. Sonra komple de 10 kilo versem hop oldu bitti
N Nana Değişim süper canıım Bir an önce 60 ta olucaksıın tam fıstık olucaksıın
Teşekkür ederim tatlımm , aynen 60 lar tam yaşımı ve vucudumu gösterecek
Ay masallah nasil farketmis,cokk incelmissi.
Teşekkür ederim 13 kilo vermiştim, daha en az 22 kilo daha vermem gerek
Al ya kemiklerim senin olsun, onları da istemiyorum

Bu arada değişim süper, durmak yok
Kemiklerini de ver sadece deri kal! böbrücüklerin nereye tutunacaksa Durmama vermiyorsunuz ki zaten tatlısı

bu callan ölüyü diriltir anam laflara bak

canım sonra deme hadi gel aktif bi şekilde aramızda ol hep beraber verelim kiloları hayat çok kısa be

Bu detoks fikrin konusunda yazdıklarımızı gördüğünü ve bu kadar kişi diyorsa vardır bir bildiği dediğini düşünüyorsun değil mi? Ayrıca daha hızlı zayıflamak için detoks yap ama spora gelince zamanım yok Daha hızlı kilo vermek için spor şart emin ol 15 dk lık yürüyüş bile hızlandırır

selin 2 kare bitter için ağlamıyon herhalde

kızz zaten işe yürüyerek gidip geliyom sabah 25 akşam 25 dk , ayrıca detoks yapmıyorum önüme gelen yemekler bunlar napiim
balık yapanımız mı oldu, tavuk vardı da yemedik mi
küstüm ben

kızz zaten işe yürüyerek gidip geliyom sabah 25 akşam 25 dk , ayrıca detoks yapmıyorum önüme gelen yemekler bunlar napiim
balık yapanımız mı oldu, tavuk vardı da yemedik mi
küstüm ben
Ahaha kız sabah sen değil miydin detoks yapıcam sıvı beslenecem diyen al işte, tam olarak onu yapmışın Ayrıca cicim bak o işe gidip gelirken yürüdüğün yol senin rutinin, hareket ediyorsun evet ama spor yerine geçmiyor gel birde 25 dk evde yürü bak gör o zaman

Selamlar Nasılsınız bakalım İki gündür okudum ama yazamadım hiç

neden ??
Sahur
2 haslanmis yumurta
2 dilim tb ekmegi
Domates
Salatalik
Peynir zeytin

Akşam
Ortaboy 2 baget firinda
Karnabahar haslamasi
Ayran
Salata

Bugun yatana kadar en az 1.5 lt olur su
Geç saatlere dogru leslie 3mil

Allah kabul etsin gönlümün biricik kıvırcığıı

Allah kabul etsin kelebekimm

yepcem yeeeaaa temem

neden yatarak kilo veremiyoruz ya nedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Bu aradaaaa eğer bir aksilik olmazsaaaaaaaaaaa bu cuma süper bombelleeerr vaarrrr :) yeni bir yardımcımız daha olacak acaba kim kim

içimden bir ses Callan diyor

Bak hızlı hızlı 85i görücem diye sağlıksız şeyler yapma

yaaa valla yapmıyomm
Aşırı sıvıya yuklenirsen iyi kilo verirsin bu hafta ama böbreklerini nereye, hangi hastalıklara verirsin bunu bilemem Bunu göz önünde bulundur lütfen.

hay söylemez olaydım

iyi geceler sevgili takımı bugün acaip bi yorgunluk ve halsizlik var stmde abimler burdaydı onlarda yeni gitti acep 15 gnü aşkın süedir devam eden reglimdenmi halsizliğim aman ne şikayet ettim bu günleri gösteren RABBİME şükrler olsun

iyi geceler sevgili takımım menmüü veriyorum
SABAH
2dlm civarı ekmek
lor peyniri
dere oto
yumurta
5 6 zeytin
ÖĞLE
1içli köfte
ARA
1 içli köfte
AKŞAM
et köftesi
yoğurt
marul dere otu
20 dk civarı yürüyüş 2 lt civarı su hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…