- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Bu hayatta sonra diye br sey yok, su an varkızlar yaaa ben bgn yediklerimi hiç yazmayayım. hatta bi dönem hiç yazmayayaım. şu diyet kelimesi kafamdan ve hayatımdan çıkmıyor. ama ben yapamıyorum. özellikle akşamları sıkıntıdan oturup yemek yiyenlerdenim. bir de bugün regl olmuşum. karnım şiş.iştahım açık ve durduramıyorum. nefsime yenik düştüm. en iyisi sonra aranıza katılmak.
supersin yaa masallahKızlarrrr ilk zamanlar söz vermiştim 85 e düşünce foto koyacağım diye. önceki ve şimdiki halimi albümlerime ekledim. İstenyen bakabilir. Sonra imha edeceğim
168 boyum, ne 70 i kız 60 lar ancacnm maşallah çok farketmiş gerçekten boyun uzun galiba sen 70 kiloda falan tamm çıtır olursun kız
Teşekkür ederim tatlımm
Teşekkür ederimAy masallah nasil farketmis,cokk incelmissi.
Kemiklerini de ver sadece deri kal! böbrücüklerin nereye tutunacaksaAl ya kemiklerim senin olsun, onları da istemiyorum
Bu arada değişim süper, durmak yok
Bu hayatta sonra diye br sey yok, su an var
Birakabilirsin tabi, herkes zayif fit olamaz, bazilari da basarisiz olacak
Ya simdi silkelen kendine gel,hedefine kitlen, cunku gercekten inanirsan,hickikse seni yolundan vazgeciremez aglasan da o ivirzivirlari yemezsin
Ya da erteleyenler grubuna dahil ol
Sagligin elinden gitmeden, sen saglikli beslen
kızlar yaaa ben bgn yediklerimi hiç yazmayayım. hatta bi dönem hiç yazmayayaım. şu diyet kelimesi kafamdan ve hayatımdan çıkmıyor. ama ben yapamıyorum. özellikle akşamları sıkıntıdan oturup yemek yiyenlerdenim. bir de bugün regl olmuşum. karnım şiş.iştahım açık ve durduramıyorum. nefsime yenik düştüm. en iyisi sonra aranıza katılmak.
Bu detoks fikrin konusunda yazdıklarımızı gördüğünü ve bu kadar kişi diyorsa vardır bir bildiği dediğini düşünüyorsun değil mi? Ayrıca daha hızlı zayıflamak için detoks yap ama spora gelince zamanım yokbu saate balkonda balık kızartan komşum vicdansızzsınnn
neyse annemi ikna ettim hamsi alcak yarın
selam canişkolar
sabah:
2 dlm tb ekmek beyaz peynirli sandviç
şekersiz çay
öğlen:
1 kase çorba
2 kase salata
akşam:
2 bardak çorba
1 kase salata
su : 2 litre
spor : vaktim yoktu ay napiim
Slm hanımlar menümü vereyim
Sabah 1 kk örgü peynir 5 zeytin 1 tk tahin pekmez lahana dereotu roka 2 dilim cavdar ekmeği 1 CB süt
Ara 3 kuru kayısı
Öğlen 6 yk etli ıspanak yemeği 2 dilim cavdar ekmeği 1 kase yoğurt
Ara 1 bardak sütlü kahve 10 badem
Akşam 4 yk pırasa 1 kase tarhana çorbası 1 dilim çavdar ekmeği 1 kase yoğurt salata
Ara 20 gr kuru üzüm 1 CB kefir ciss var eşime dereotlu poğaça yaptım 2 ısırıkcik tadına baktım valla çok yemedim
Su 3 lt buldu bence spor jillian 2. Gün yapıldı
Menüm;
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt (keten tohumu ile)
30 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 3 siyah zeytin, 3 dlm kızarmış tb ekmeği ve yeşil çay.
Ara; Sade kahve, 1 kivi, 6 badem.
Öğlen; 1 közlenmiş patlıcan, 3 yk yoğurt, ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara;1 kivi ve 3 yk yoğurt.
Akşam(1 greyfurt ve 1 maden suyu); 1 kepçe tavuk çorbası (şehriyeli), 3 tane köfte ve yeşil salata.
Ara; 1 bardak süt.
Su 2.5 lt
Bende menü vereyim.
Kahvaltı:1 yumurta+1 dlm tam buğday ekmeği+1 kk peynir+biraz tulum peyniri+3 çeri domates
Ara: 2 kare bitter
Ara: 1 mandalina
Öğlen: 1 kaseden az mercimek çorbası+bürüksel lahanası (7-8 tane falandı)+ 2 ymk kaşıgı yogurt+az salata
Akşam: 1 ymk kaşıgı patlıcan oturtma
Su: 2.5 olur.
Spor: Sanırım yapamayacağım reglimin 1. günü ve belim kopacak resmen
Cutemom007 kuzu seni 2. günden yalnız bırakacağım bugün jillian yapamayacağım
Bu detoks fikrin konusunda yazdıklarımızı gördüğünü ve bu kadar kişi diyorsa vardır bir bildiği dediğini düşünüyorsun değil mi? Ayrıca daha hızlı zayıflamak için detoks yap ama spora gelince zamanım yokDaha hızlı kilo vermek için spor şart emin ol 15 dk lık yürüyüş bile hızlandırır
Yok valla gayette ağlıyorum, sıfır şeker günümde olmam gerekiyordu bugün ama ihlal ettim ve bahanesi regli oldumdu. Alakası bile yok etrafımdakiler gelip geçerken yedi durdu, dayanamadım.selin 2 kare bitter için ağlamıyon herhalde
Ahaha kız sabah sen değil miydin detoks yapıcam sıvı beslenecem diyen al işte, tam olarak onu yapmışınkızz zaten işe yürüyerek gidip geliyom sabah 25 akşam 25 dk , ayrıca detoks yapmıyorum önüme gelen yemekler bunlar napiim
balık yapanımız mı oldu, tavuk vardı da yemedik mi
küstüm ben
SelamlarNasılsınız bakalım İki gündür okudum ama yazamadım hiç
Sahur
2 haslanmis yumurta
2 dilim tb ekmegi
Domates
Salatalik
Peynir zeytin
Akşam
Ortaboy 2 baget firinda
Karnabahar haslamasi
Ayran
Salata
Bugun yatana kadar en az 1.5 lt olur su
Geç saatlere dogru leslie 3mil
sahur.2 kaşık közlenmiş patlıcan 2 tatlı kaşığı tulum peyniri 2 t.k tahin pekmez 3 zeytin yarim dilim tm bugdy ekmegi 2 fincay çay
aksam(iftar): 1 kepce çorba 2 kaşık bulgur pilavı üzerine 2 kaşık nohut suzuz 3 ymk kaşığı karnibahar haşlaması üzerine 2 kaşık.yoğurt küçük bir kase vişne komposto şekersiz 2 kaşık salata
bide ciss bsy var Komşum pişi getirmişti (küçük hamur kızartması) bitane yedim bu aksam doymadim Kusura bakmayın takım arkadaslarim
Spor: 1 mil lesli 50 ip atlama birazdan platesimi de yapacağım
Su 2 litre olur
Ahaha kız sabah sen değil miydin detoks yapıcam sıvı beslenecem diyen al işte, tam olarak onu yapmışınAyrıca cicim bak o işe gidip gelirken yürüdüğün yol senin rutinin, hareket ediyorsun evet ama spor yerine geçmiyor gel birde 25 dk evde yürü bak gör o zaman
Bu aradaaaa eğer bir aksilik olmazsaaaaaaaaaaa bu cuma süper bombelleeerr vaarrrr :) yeni bir yardımcımız daha olacak acaba kim kim
Bak hızlı hızlı 85i görücem diye sağlıksız şeyler yapma
Aşırı sıvıya yuklenirsen iyi kilo verirsin bu haftaama böbreklerini nereye, hangi hastalıklara verirsin bunu bilemem Bunu göz önünde bulundur lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?