Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

supersin yaa masallah
Teşekkür ederim

N Nana cnm ya harikasin. Süper gözüküyorsun. Ama muhteşem gözükmek için biraz daha gayret. Darısı başıma.
Çok teşekkür ederim evet, kesinlikle durmak yok sen daha iyilerini yaparsın inşallah

N Nana kız nanaaa süper bir değişimm nazar değmesin
Aminnn, darısı tüm isteyenlere inşallah
Selam millet

N Nana demeden edemiycem bu hafta 81.8 geldim ve boyun 1.70 nerdeyse ayniyiz
Ve insaallah birlikte mezun oluruz
Bu arada tek kelimeyle Ba yil dim
Muhtesem gorunuyorsun
Bende 84.7 din bakalım cuma ne olacak. İnşallah canım benim. Hazirana kadar istiyorum inşallah. 63 ü hedefledim ama 60 a kadar yolumuz var bu gidisle. Buradan mezun olalım da Periliçe bize parti yapsın

yepcem yeeeaaa temem

neden yatarak kilo veremiyoruz ya nedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
Yok canım öyle 3 kuruşa 5 köfte, bak o çıtır hatunlara fit olmak için ne kadar az zamanlarını yemeye, ne kadar çok zamanlarını spora veriyorlar

Ablacım dediğin gibi regliden olabilir, 15 gün uzun bir süre vucut güçsüz kalıyor

İçli köfteler olmamış mı ne? Ama yine de güzel

Arkadaşlar ben bu perşembe nöbet ciyim ve işten eve gelmemesi öğle 11 12 yı buluyor sabah tartilamayacgim ogle ye kdr bsy yemezsm otobüste kötü olabilirim sizce ne yapmalıyım
Ya da sabaha karşı hafif atıştırsan mesela 5-6 gibi, 12 gibi de tartılırsın tekrar baktık ki eksi var cumayı baz alırız

İşte budurr

@obur kedi
Oburum kedim serafettinim ben sensiz gidermiyim buralardan hiç
Zırlayip durma bak kizim kafana sumsuğu yersin
Sen yat sonra çitir olayim de oldu canim
Bak senin icin yeni slogan buldum
Göbek gidecek kociş gelecek

Antepia27 ablam aksam aksam canim icli kofte çig köfte kadinbudu köfte iste ne ararsan istedi
Hain köfte seni

heyooooo
kız kal tabi bak akşamları burası daha eğlenceli oluyo biz burda gece matinası yapıyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…