Teşekkür ederimsupersin yaa masallah
Çok teşekkür ederim
Aminnn, darısı tüm isteyenlere inşallah
Bende 84.7 din bakalım cuma ne olacak. İnşallah canım benim. Hazirana kadar istiyorum inşallah. 63 ü hedefledim ama 60 a kadar yolumuz var bu gidisle. Buradan mezun olalım da Periliçe bize parti yapsın
Birazcık dediğin en az 22 kilo
Gözünde o kadar büyütme canım verirsin sen inanıyorum sende inan azcik kalmış işteBirazcık dediğin en az 22 kilo
Perşembeden bildirim yapabilirsinArkadaşlar ben bu perşembe nöbet ciyim ve işten eve gelmemesi öğle 11 12 yı buluyor sabah tartilamayacgim ogle ye kdr bsy yemezsm otobüste kötü olabilirim sizce ne yapmalıyım
Ohooo ben 13 kiloyu vermişim, 22 nedir ki oda giderGözünde o kadar büyütme canım verirsin sen inanıyorum sende inan azcik kalmış işte
Aynen öyle canim verirsin tabiOhooo ben 13 kiloyu vermişim, 22 nedir ki oda gider
Ohooo ben 13 kiloyu vermişim, 22 nedir ki oda gider
Perşembe sabah tartil o kilonu yaz bence amaArkadaşlar ben bu perşembe nöbet ciyim ve işten eve gelmemesi öğle 11 12 yı buluyor sabah tartilamayacgim ogle ye kdr bsy yemezsm otobüste kötü olabilirim sizce ne yapmalıyım
vavv naile maşallah canım süper değişim harikasın
Yok canım öyle 3 kuruşa 5 köfte, bak o çıtır hatunlara fit olmak için ne kadar az zamanlarını yemeye, ne kadar çok zamanlarını spora veriyorlar
yepcem yeeeaaa temem
neden yatarak kilo veremiyoruz ya nedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
Ablacım dediğin gibi regliden olabilir, 15 gün uzun bir süre vucut güçsüz kalıyoriyi geceler sevgili takımı bugün acaip bi yorgunluk ve halsizlik var stmde abimler burdaydı onlarda yeni gitti acep 15 gnü aşkın süedir devam eden reglimdenmi halsizliğim aman ne şikayet ettim bu günleri gösteren RABBİME şükrler olsun
İçli köfteler olmamış mı ne? Ama yine de güzeliyi geceler sevgili takımım menmüü veriyorum
SABAH
2dlm civarı ekmek
lor peyniri
dere oto
yumurta
5 6 zeytin
ÖĞLE
1içli köfte
ARA
1 içli köfte
AKŞAM
et köftesi
yoğurt
marul dere otu
20 dk civarı yürüyüş 2 lt civarı su hayırlı geceler
Ya da sabaha karşı hafif atıştırsan mesela 5-6 gibi, 12 gibi de tartılırsın tekrar baktık ki eksi var cumayı baz alırızArkadaşlar ben bu perşembe nöbet ciyim ve işten eve gelmemesi öğle 11 12 yı buluyor sabah tartilamayacgim ogle ye kdr bsy yemezsm otobüste kötü olabilirim sizce ne yapmalıyım
İşte budurrkalıyorum be. iyi ki varsınız. hakkatten. sizi tanıdığım için çok şanslı olduğumu düşünüyorum. yavaş yavaşta olsa vercez artık kiloları. insanın böyle arkadaşları olduktan sonra yoldan geri dönmek istemez. bundan sonra akşam sohbetlerinde daha da sık burda olucam.
CNM suyuna bi de cook fazla tuz tüketmeye dikkat et ödem tutuyordur vücudun bi de her gün tartılmak çok iyi bişi değil beyin zayıfladıgini gördüğü zaman vücut kendini korumaya alabiliyor
kalıyorum be. iyi ki varsınız. hakkatten. sizi tanıdığım için çok şanslı olduğumu düşünüyorum. yavaş yavaşta olsa vercez artık kiloları. insanın böyle arkadaşları olduktan sonra yoldan geri dönmek istemez. bundan sonra akşam sohbetlerinde daha da sık burda olucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?