Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Slm kizlar araniza katilmak istiyorum ne dersiniz

Merhaba hoşgeldin, geleni geri çevirmeyi pek sevmiyoruz ama şuan takımımız yeterince kalabalık, denemedekilerin sayısı da çok. Eğer listeye gidip motivasyonun artacağını düşünüyorsan diğer takımlara da bakabilirsin. Ama takımda olmam yeterli olur, liste içinde beklerim dersen ( kısa vadede listeye girmen pek mümkün gibi görünmüyor) ilk sayfa da kurallarımız var oku kabul edersen, formu doldurup aramıza katılabilirsin. Seçim senin

Aslında kafamı verip okuyamiyorum kimseyi kaçamak nekadar okuyabilirsem o yüzden tanıyamadım arkadaşları galiba birazda diyetten koptum fena halde aeben bile inanmaz yediklerime ne bulduysam yiyorum masallah

Hayırlı geceler 1 hafta sonra inşallah evime varacam Ocak 1 diyete start verecem Allahtan bir zeval gelmezse inşallah.
Hadi hayırlısı ablam. Yeniyim filan ama senin cana yakınlığın burdan bile hissediliyor , bir kaç defa aklıma geldin bende tam kendimi veremiyorum buraya , benim yaramazlardan... O yüzden sormak aklıma gelmedi

Ben de menümü vereyim;

Sahur; valla dün gece ne yediğimi hatırlamıyorum, yemek yedim mi yemedim mi onu da hatırlamıyorum

İftar; sabahtan kalma melemen vardı bir dilim ekmekle onu yedim , saat 4,5 gibi

Saat 6 da ; bir kase tarhana çorbası , bolca salata

Ara ; 2 bardak limonlu çay, 3 ceviz, 4 fındık, bir avuç leblebi, bir portakal

Su; 1,5 litre
Spor; 15 dk leslie

İyigeceler kızlar
Bende bi ceee deyip deyip kaçıyom demi asfarovski fatmam çok sevindim Bebişe Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Herşeyin aleyhime işlediği bu günlerde birtürlü diyete başlayamamanın verdiği stresle kendime gıcık oluyorum
Bu arada kvrck o Ahu bu Ahu

Günaydın arkadaşlar biraz önce tartildim ama eksiği bırakın artı bile çıkıyorum nasıl oluyor anlamadım bide şöyle bindurum var tuvalete cikamiyorum yine öyle tartildim bugünkü kilomu yazmiycam ve bugünde çok az yiyip yarın daha iyi çıkmayı düşünüyorum ama bunkabizliga çare bulamam lazım esim bile diyor okadr yemedin nasıl artı diye

Allah razı olsun canım. Gel de cinsiyet tahminleri bebek takibi falan yapalım elifle emine de gelmiyor gıcık şeyler sen de habin de serpil de

Günaydın hanımlar
Bakıyorum menüler genel olarak basarılı aöa herkes zayıfladığıma inanmıyorum yazmış
Menünüz nekadar iyi olursa olsun, zayıfladığınıza inanmıyorsanız zayıflamazsın,vucudda stres hormonları var, bunlar kilo vermenizi engeller
Gonulden inanacaksını
Ben zayıflıyorum diyeceksiniz
Plasebo çalışmalar var
3 grup almışlar, biri kontrol grubu, diğer gruba 1 zayıflama hapı, öteki gruba da 2 zayıflama hapı vermişler (hapların içi boş) en cok kilo veren grup 2 zayıflama hapı verilen olmuş.
Demem o ki nekadar diyet yapsanız da inanmazsanız veremezsiniz
@fatmanurkaya demişti ne karatay ne baska birinin diyeti değil,önemli olan ilk basta motivasyon

Ah kızlar ah ben az önce çikolata poğaça ve çemen kaçamağı yaptım. Ah su reklamlar

Bana yaramıyor ciss iz menü az ciss iyi geliyor . sonra çok oluyor. Ufff ya .
CNM sen tatlıdan vazgeçmiyor sonra çok abarttigini düşünüyorsan diyetime bi küçük keyifli bişi ekleyebilirsin böylece yoksunluk yasamazsin mesela 1 tk tahin pekmez gibi ne biliyim 2 kare bitter gibi

Çok haklisin canım aslında bn bugüne kadar verdiğine inanıyordum bana öyle geliyordu ama sabah tartilinca canm sıkıldı önce kabizligimi geçirecek ne yapmalıyım bu konu hep bana sıkıntı oldu halada öyle

perigunlugu Selinanya
Yerinizde olsam deneme surecindekilere pasta borek kızartma hamburger hamurişi yani tüm cıssssları yasaklardım
Bunları yapanı da listeye almazdım, ya da 3 den fazla uyardığım adamı listeye almazdım
Cunku deneme sureci en cok kiloların verildiği, en cok motive olunan zamanlar
Arkadaşlar kendi iradesiyle tatlıdan kaçamıyorsa, listeye girememe endişesi ile hamurişlerinden kaçabilirler belki
Bu benim şahsi görüşüm

C CallanPinckney olabilir canım.mantıklı yoksa ipin ucu kaçıyor . ama şuan bi patanede oturuyorum dışarısı çok soğuk otobüsün gelmesine 15 dakika var çok güzel pogacalar börekler kokuyor sıcacık ama bn sadece 1 fincan çay ictim bu kadar irade sahip olupda hala nasıl veremedim onu anlmaiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…