Slm kizlar araniza katilmak istiyorum ne dersiniz
Aslında kafamı verip okuyamiyorum kimseyi kaçamak nekadar okuyabilirsem o yüzden tanıyamadım arkadaşları galiba birazda diyetten koptum fena halde aeben bile inanmaz yediklerime ne bulduysam yiyorum masallahAblam ya valla aklıma geliyorsun, yazayım derken arada kaynıyorYoksa sormamak da ne demek. Hem kendini yabancı hissetme, takım yenilendi ama çok sıcak kanlılar senin gibi. Bazen ben bile karıştırıyorum akşama kadar kafa zaten kalmıyor, beynimi işde bırakıp çıkıyorum
Hadi hayırlısı ablam. Yeniyim filan ama senin cana yakınlığın burdan bile hissediliyor , bir kaç defa aklıma geldin bende tam kendimi veremiyorum buraya , benim yaramazlardan... O yüzden sormak aklıma gelmediHayırlı geceler 1 hafta sonra inşallah evime varacam Ocak 1 diyete start verecem Allahtan bir zeval gelmezse inşallah.
Ben bu hafta hiç kaçamak yapmadım haftaya inşallahN Nisaca napıyosun sevgili menekşe, poğaçalar, çemenler filanBak bu hafta benden hayır yok gibi. Dize güveniyorum, M Melininannesi15 ile sana Bir daha kaçamak yok
Tmm cnm ya çok pişman oldum zatı. Bana ders olsun.N Nisaca napıyosun sevgili menekşe, poğaçalar, çemenler filanBak bu hafta benden hayır yok gibi. Dize güveniyorum, M Melininannesi15 ile sana Bir daha kaçamak yok
Benim de senden geri kalır yanım yokta işte... Benimki '' ele verir talkımı, kendisiyle salkımı'' hesabıTmm cnm ya çok pişman oldum zatı. Bana ders olsun.
Kimse duymasın ama, ben bi zayıflayım, o zaman her hafta kaçamak yapcamBen bu hafta hiç kaçamak yapmadım haftaya inşallah
Allah razı olsun canım. Gel de cinsiyet tahminleri bebek takibi falan yapalımİyigeceler kızlar
Bende bi ceee deyip deyip kaçıyom demiasfarovski fatmam çok sevindim Bebişe Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Herşeyin aleyhime işlediği bu günlerde birtürlü diyete başlayamamanın verdiği stresle kendime gıcık oluyorum
Bu aradakvrck o Ahu bu Ahu
CNM sen tatlıdan vazgeçmiyor sonra çok abarttigini düşünüyorsan diyetime bi küçük keyifli bişi ekleyebilirsin böylece yoksunluk yasamazsin mesela 1 tk tahin pekmez gibi ne biliyim 2 kare bitter gibiAh kızlar ah ben az önce çikolata poğaça ve çemen kaçamağı yaptım. Ah su reklamlar
Bana yaramıyor ciss iz menü az ciss iyi geliyor . sonra çok oluyor. Ufff ya .
Çok haklisin canım aslında bn bugüne kadar verdiğine inanıyordum bana öyle geliyordu ama sabah tartilinca canm sıkıldı önce kabizligimi geçirecek ne yapmalıyım bu konu hep bana sıkıntı oldu halada öyleGünaydın hanımlar
Bakıyorum menüler genel olarak basarılı aöa herkes zayıfladığıma inanmıyorum yazmış
Menünüz nekadar iyi olursa olsun, zayıfladığınıza inanmıyorsanız zayıflamazsın,vucudda stres hormonları var, bunlar kilo vermenizi engeller
Gonulden inanacaksını
Ben zayıflıyorum diyeceksiniz
Plasebo çalışmalar var
3 grup almışlar, biri kontrol grubu, diğer gruba 1 zayıflama hapı, öteki gruba da 2 zayıflama hapı vermişler (hapların içi boş) en cok kilo veren grup 2 zayıflama hapı verilen olmuş.
Demem o ki nekadar diyet yapsanız da inanmazsanız veremezsiniz
@fatmanurkaya demişti ne karatay ne baska birinin diyeti değil,önemli olan ilk basta motivasyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?