Arkadaşlar dışardan geldik sporumu yaptım şimdi duş alıp yaticam sabah nobete gideceğim inşallah kilo vermisimdir bu hafta pek.umudum yok nedenseyarın tartilmam bn ama cuma erkn gelme ihtimalim var ege yetisemezsem perşembe kilomu yazarın ama büyük ihtimalle yetisecegim
Umarım oluruz canım bn iki gun niyetliydim ya akşamları yedim gln insan pek dengeli olmadı gibi geliyor arada kacamklarimda oldu bakalım ne olacakben de nedense sanki bu hafta beklediğim gibi olmayacakmış gibi hissediyorum
Umarım oluruz canım bn iki gun niyetliydim ya akşamları yedim gln insan pek dengeli olmadı gibi geliyor arada kacamklarimda oldu bakalım ne olacak
Hayırlı aksamlar cnm sen nasılsın
İyiz ablam Allaha şükür, sen nasılsın?
Sağolun kızlar hamdolsun iyiyim .kilo almakla mesgulumÇok şükür ablam sen nasılsın
Ablam vallaha beraber mezun olacağız yaza sanırımSağolun kızlar hamdolsun iyiyim .kilo almakla mesgulumama sanırım takımda tanıdık olmadığından ne merak eden nede soran var.
Kendimi yabancı biyerde gibi hissediyorum belkide diyetten koptuğum içindir..nanacım resimlerine baktım süper iyi gidiyorsun masallah kuzumAblam vallaha beraber mezun olacağız yaza sanırım
Ablam bi kendini gerçekten tanitsan burada seni sarıp sarmalayip birakmayacaklarda sen katilmiyorsun ki
Evet sende bizi terkettin iyice vallaKendimi yabancı biyerde gibi hissediyorum belkide diyetten koptuğum içindir..nanacım resimlerine baktım süper iyi gidiyorsun masallah kuzuminşallah mezun olacam da bu gidişle zor yeme düzeni bozuldu habire yiyorum evime gitseydim bir düzene girsem of sıkıntıya düştüm valla.
Ablam sen yeni yıldan sonra hemen toparlar , diyeti eline alırsın. Evine gelde buraya da eskisi gibi el attın mı oldu bittiKendimi yabancı biyerde gibi hissediyorum belkide diyetten koptuğum içindir..nanacım resimlerine baktım süper iyi gidiyorsun masallah kuzuminşallah mezun olacam da bu gidişle zor yeme düzeni bozuldu habire yiyorum evime gitseydim bir düzene girsem of sıkıntıya düştüm valla.
Hatun daha yeni başladın ne bu kacamaklar? Asıl olayı başta sıkı tutacaksin ki vücudun alissinAh kızlar ah ben az önce çikolata poğaça ve çemen kaçamağı yaptım. Ah su reklamlar
Bana yaramıyor ciss iz menü az ciss iyi geliyor . sonra çok oluyor. Ufff ya .
İyi geceler Periliçe. Valla çok sıkıcı geçti günüm ya. Hiçbirşey anlamadım günden. Sen neler yapıyorsun? Ağrın var mı?İyi geceleeerrr herkeseeeeeeeeeee neleeerr yapıyorsunuz bakalımmmmmmmmm
Ablam ya valla aklıma geliyorsun, yazayım derken arada kaynıyorSağolun kızlar hamdolsun iyiyim .kilo almakla mesgulumama sanırım takımda tanıdık olmadığından ne merak eden nede soran var.
CNM sen kasıtlı mi protein ağırlıklı besleniyorsun öğlen de akşam da et varya o yüzden dikkatimi çekti genelde böyle galiba
Slm hayırlı akşamlar nasılsınız arkadaşlar?
Slm kizlar araniza katilmak istiyorum ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?