Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Arkadaşlar dışardan geldik sporumu yaptım şimdi duş alıp yaticam sabah nobete gideceğim inşallah kilo vermisimdir bu hafta pek.umudum yok nedense yarın tartilmam bn ama cuma erkn gelme ihtimalim var ege yetisemezsem perşembe kilomu yazarın ama büyük ihtimalle yetisecegim

ben de nedense sanki bu hafta beklediğim gibi olmayacakmış gibi hissediyorum

Selam kızlar,

Sabah: 1 brdk süt

Öğlen: 1 kaseden az sebze çorbası+2 ymk kaşıgı taze fasulye+2 ymk kaşıgı yogurt+az salata

Akşam: Ayy kabus oldu resmen ya az az her şeyden yedim çok cıss yoktu, üstümde psikolojik baskı yaptılar. Zaten artıdaydım sanırım sabit bile çıkamıycam yarın artık toplayabildiğim kadarıyla toplıycam.

Su: 3 lt olmuştur.
Spor: birazdan yapacağım, gidebildiği kadar gitsin

Sağolun kızlar hamdolsun iyiyim .kilo almakla mesgulumama sanırım takımda tanıdık olmadığından ne merak eden nede soran var.
Ablam vallaha beraber mezun olacağız yaza sanırım
Ablam bi kendini gerçekten tanitsan burada seni sarıp sarmalayip birakmayacaklarda sen katilmiyorsun ki

Ablam vallaha beraber mezun olacağız yaza sanırım
Ablam bi kendini gerçekten tanitsan burada seni sarıp sarmalayip birakmayacaklarda sen katilmiyorsun ki
Kendimi yabancı biyerde gibi hissediyorum belkide diyetten koptuğum içindir..nanacım resimlerine baktım süper iyi gidiyorsun masallah kuzum inşallah mezun olacam da bu gidişle zor yeme düzeni bozuldu habire yiyorum evime gitseydim bir düzene girsem of sıkıntıya düştüm valla.

Evet sende bizi terkettin iyice valla

Ablam sen yeni yıldan sonra hemen toparlar , diyeti eline alırsın. Evine gelde buraya da eskisi gibi el attın mı oldu bitti
Tesekkur ederim ablam sayende

Ah kızlar ah ben az önce çikolata poğaça ve çemen kaçamağı yaptım. Ah su reklamlar

Bana yaramıyor ciss iz menü az ciss iyi geliyor . sonra çok oluyor. Ufff ya .
Hatun daha yeni başladın ne bu kacamaklar? Asıl olayı başta sıkı tutacaksin ki vücudun alissin

Sağolun kızlar hamdolsun iyiyim .kilo almakla mesgulumama sanırım takımda tanıdık olmadığından ne merak eden nede soran var.
Ablam ya valla aklıma geliyorsun, yazayım derken arada kaynıyor Yoksa sormamak da ne demek. Hem kendini yabancı hissetme, takım yenilendi ama çok sıcak kanlılar senin gibi. Bazen ben bile karıştırıyorum akşama kadar kafa zaten kalmıyor, beynimi işde bırakıp çıkıyorum

Menüm; sabah kalkınca 2 yk yoğurt (keten tohumu ile)
Sabah; 2dlm tb ekmeği arasına; 2 dilm beyaz peynir+1 domates + roka ile sandviç, yeşil çay.
Ara; 1 portakal, sade Türk kahvesi, 2 ceviz.
Öğlen; haslanmis brüksel lahanası, 4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 1 mandalina, 3 yk yoğurt.
Akşam(greyfurt+maden suyu); 1 kepçe tarhana çorbası, 3 parça tavuk, 1 dlm tb ekmeği, salata.
Ara; 1 sb süt.
Su 2.5 lt.
Spor; sabah tempolu yürüyüş 30 dk, öğleden sonrada 1 saat yuruyus.

CNM sen kasıtlı mi protein ağırlıklı besleniyorsun öğlen de akşam da et varya o yüzden dikkatimi çekti genelde böyle galiba

canım bazen çarşamba perşembe proteine ağırlık veriyorum hafta sonu birza kaçırmıştım toparlamam lazı m diye düşündüm ama cuma sebze yemeyi düşünyorum

Slm hayırlı akşamlar nasılsınız arkadaşlar?

aleykm swlam canım başka şehirde fırsatın olmuyordur diye sormadım canım yoksa hiç unuturmuyuz

Slm kizlar araniza katilmak istiyorum ne dersiniz

selam canım hoşgeldin kaptanımız ve yardımcısı sana gerekli cevabı yazacaktır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…