- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Bence kabızlıktan önce tartılmayı bıtakmalısınÇok haklisin canım aslında bn bugüne kadar verdiğine inanıyordum bana öyle geliyordu ama sabah tartilinca canm sıkıldı önce kabizligimi geçirecek ne yapmalıyım bu konu hep bana sıkıntı oldu halada öyle
Canım.bnm normalde cuma yargılıyorum dediğin gibinpersmbede çok dikkat ediyorum ama bugün nobete gidiyorum.yarın saat 11 gibi eve gelebikirim oyuzden per bugün tartil demişti yetisemezsen diye ondan tartildim.ve kabizligimi geçmesine baya zor yıllardir var bugün de işte olacagm sporda zor çok ters oldu anlayacgnBence kabızlıktan önce tartılmayı bıtakmalısın
Cumadan cumaya tartıl
Bir de carsamba persembe protein beslen
Eskiden persem günleri herkes ya detoks yapardı, protein gunu yapardı ya da cok spor yapardı
Perşembe gununu iyi değerlendir
Benim önerim protein
Benim dunku menümü uygula en az 500gram gider(sporla da desteklersen) 1 günden bir şey olmaz, sonra normal beslenmene dönersin
CNM bu greyfurt maden suyu iciyorsun ya üç gündür falan düzenli görüyorum bunu bişi için mi iciyorsunMenüm; sabah kalkınca 2 yk yoğurt (keten tohumu ile)
Sabah; 2dlm tb ekmeği arasına; 2 dilm beyaz peynir+1 domates + roka ile sandviç, yeşil çay.
Ara; 1 portakal, sade Türk kahvesi, 2 ceviz.
Öğlen; haslanmis brüksel lahanası, 4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 1 mandalina, 3 yk yoğurt.
Akşam(greyfurt+maden suyu); 1 kepçe tarhana çorbası, 3 parça tavuk, 1 dlm tb ekmeği, salata.
Ara; 1 sb süt.
Su 2.5 lt.
Spor; sabah tempolu yürüyüş 30 dk, öğleden sonrada 1 saat yuruyus.
Yeni bir yıll ve yeni bir diyet on numara geri dönüşHayırlı geceler 1 hafta sonra inşallah evime varacam Ocak 1 diyete start verecem Allahtan bir zeval gelmezse inşallah.
CNM bak sakin canını sıkma geçen hafta bwnde de aynısı oldu perşembe günü kabızlık çok etkili bugün onu çözmek için elinden geleni yap kefir kuru kayısı ikilisi bana yardımcı olmuştu geçen hafta keten tohumu karıştır yoğurt larına bol suyu söylememe gerek yok eğer hala cozemediysen duphalac diye bi surup var masum bişi hamileyken kullanıyordum ben ama şunu bil o KİLO kabizliktan öyle cnm çok iğrenç olacak ama bende tam 600 gr farketmisti yani nobet ten dolayı gece uyumayacagin için vücudun ödem de tutabilir yarın sabah bunu da göz önünde bulundur sen sağlıklı beslendiğimin sürece o yağlar eriyor merak etme gerisini kafana takma tmm mi cnm bu tarz motivasyon bozuklukları en kötü etkiliyor haa bi de çok az yersen kabızlıgi tetikler ara ogunleri atlama dan lifli sebze yemeklerinden tercih etmeye çalış ve lütfen bunu kafana takip kilo veremiyorum diye düşünme çallan da söylemiş kilo verme aşamasında belki de en önemli şey kilo vereceğine inanmak o zaman ciss bile olsa kilo veriyor insan tecrübeyle sabit ne zaman stres yapsam kilo vermem durur benim hemde deli gibi spor yaptığım zamanlarda bile böyle oldu cnmGünaydın arkadaşlar biraz önce tartildim ama eksiği bırakın artı bile çıkıyorum nasıl oluyor anlamadım bide şöyle bindurum var tuvalete cikamiyorum yine öyle tartildim bugünkü kilomu yazmiycam ve bugünde çok az yiyip yarın daha iyi çıkmayı düşünüyorum ama bunkabizliga çare bulamam lazım esim bile diyor okadr yemedin nasıl artı diye
Günaydın hanımlar
Bakıyorum menüler genel olarak basarılı aöa herkes zayıfladığıma inanmıyorum yazmış
Menünüz nekadar iyi olursa olsun, zayıfladığınıza inanmıyorsanız zayıflamazsın,vucudda stres hormonları var, bunlar kilo vermenizi engeller
Gonulden inanacaksını
Ben zayıflıyorum diyeceksiniz
Plasebo çalışmalar var
3 grup almışlar, biri kontrol grubu, diğer gruba 1 zayıflama hapı, öteki gruba da 2 zayıflama hapı vermişler (hapların içi boş) en cok kilo veren grup 2 zayıflama hapı verilen olmuş.
Demem o ki nekadar diyet yapsanız da inanmazsanız veremezsiniz
Antepia27 demişti ne karatay ne baska birinin diyeti değil,önemli olan ilk basta motivasyon
Canım daha işin basındasınC CallanPinckney olabilir canım.mantıklı yoksa ipin ucu kaçıyor . ama şuan bi patanede oturuyorum dışarısı çok soğuk otobüsün gelmesine 15 dakika var çok güzel pogacalar börekler kokuyor sıcacık ama bn sadece 1 fincan çay ictim bu kadar irade sahip olupda hala nasıl veremedim onu anlmaiyorum
Anladım cnmCanım.bnm normalde cuma yargılıyorum dediğin gibinpersmbede çok dikkat ediyorum ama bugün nobete gidiyorum.yarın saat 11 gibi eve gelebikirim oyuzden per bugün tartil demişti yetisemezsen diye ondan tartildim.ve kabizligimi geçmesine baya zor yıllardir var bugün de işte olacagm sporda zor çok ters oldu anlayacgn
CNM çok güzel tespitlerin var çok keyif alarak okuyorum yazdıklarınıCanım daha işin basındasın
Böyle yaparak sabrını tüketiyorsun, kilo vermek uzun bir sürec
Tartının ne gösterdiğinin bir önemi yok, önemli olan o iradeyi gösterip devamlı olabilmek
Her şeyin az da oksa devamlı olanı makbuldür
Haftanın bir gunu 5 saat spor yapıp diğer günlerinde yapmamanın anlamı olmaz mesela, anlamlı olan 5 gün 30 dakika spordur..gibi örnekler verilebilir...diyette de böyle, bir gunluk gösterilen iradenin anlamı yok
Bir gün hiçbir şey yememek cok anlamsız, önemli olan aylar boyunca sağlıklı beslenmek
Hem o poğaçaları yememek de büyük zevk veriyor insana, sn güçlüsün demekki karşı koyabiliyorsun
Bir de hafif açlığın verdiği hafiflik, açkken uyuyamıyırsun bile,sabah erken kalkıyorsun, daha dinç oluyorsun
Öğlen ağır yemek yesen uykun geliyordu ama artık böyle bir şey söz konusu değil
İnsan dışarıda hem şişman olup hem de cok ve kontrolsüz yiyen insna görünce üzülüyor
Cünkü hepimiz o dönemlerden geçtik
O sınırsız yediğiz dönemler öz saygımızı kaybettiğimiz , kendizden nefret ettiğimiz vakitler
Oysa dışarıda pasta tabağını reddeden kilolu birini gördüğünde, karşında iradeli ve geleceği olan bir kadın görüyorsun, güclü bir kadın görüyorsun
Ben acıkcası pastaymış börekmiş nutellaymış kızartmaymış bunlara çöp yemek olarak bakıyorum,yemesen senin için daha şifalı
Vucudumuzu dinleyrlim ona eziyet etmeyelim, tüm gün bizim zevk iöin yediklerimizi sindirmekle uğrasmasın
Hem en cok midemiz calışacağına beyniniz calışşsın, akşam hafif mideyle oturup kitap okumanın zevkini hiçbir yiyecek veremez
Cumaları tartıda gördüğün o rakamlardan dolayı duyduğun mutluluğu, eşinin seni daha cok beğenmesini, artık o minik renkli iç çamasırların, o taytların sende de güzel durmasını , hiçbir yemek bu tadı veremez
Bir süre sonra spor da cok mutlu ediyor insanı
Yani hafif altif bir hayatı löp löp yiyip depo yapıp,uyuşuk olduğumuz hayata değişmem
valla cok guzel motive ediyon beni beyaaKızlar ayrı düştüğümüz noktalar ola da,bazen kızsak da
Cuma günü tartıda hepinizin kilo verdiğini görmeyi en içten duygularımla istiyorum
Haydi bugun persembe,ekstra dikkatli olalım, ekstra hareketli olalım
6dan sonra katı gıda
22den sonra sıvı alımını bırakalım,cuma tartı yüzümüze gülsün
Herkese hayırlı günler :)))
Hadi bakalım ablişkom dön sahalara, yeni yıl yeni hedefler, yeni umutlar, yeni bir bedenHayırlı geceler 1 hafta sonra inşallah evime varacam Ocak 1 diyete start verecem Allahtan bir zeval gelmezse inşallah.
Ablam yaa nerelerdesin, sık sık gelseneİyigeceler kızlar
Bende bi ceee deyip deyip kaçıyom demi @asfarovski fatmam çok sevindim Bebişe Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Herşeyin aleyhime işlediği bu günlerde birtürlü diyete başlayamamanın verdiği stresle kendime gıcık oluyorum
Bu aradakvrck o Ahu bu Ahu
Kuzum bir günümüz, bir günümüzü tutmuyor malesef. Sıkma kendini yarına eksi görürsün inşallah. Zaten kabızlık başlı başına artı çıkma sebebi, inşallah bugün bağırsakların çalışırGünaydın arkadaşlar biraz önce tartildim ama eksiği bırakın artı bile çıkıyorum nasıl oluyor anlamadım bide şöyle bindurum var tuvalete cikamiyorum yine öyle tartildim bugünkü kilomu yazmiycam ve bugünde çok az yiyip yarın daha iyi çıkmayı düşünüyorum ama bunkabizliga çare bulamam lazım esim bile diyor okadr yemedin nasıl artı diye
Bunlara bizde dikkat ediyoruz ama eğer ki kişi cıss yaptığı halde spor ile bunu dengeliyorsa ve kilo veriyorsa bu nokta da saygı duyuyorum kendi adıma. Ama sonuç olarak kişi denemedeyken kaçamak yapmıyor ve güzel kilo veriyor ama sonra listeye girince kaçamaklar başlıyor gibi durumlarda oluyor. Mümkün olduğunca arasını bulmaya çalışıyoruzperigunlugu Selinanya
Yerinizde olsam deneme surecindekilere pasta borek kızartma hamburger hamurişi yani tüm cıssssları yasaklardım
Bunları yapanı da listeye almazdım, ya da 3 den fazla uyardığım adamı listeye almazdım
Cunku deneme sureci en cok kiloların verildiği, en cok motive olunan zamanlar
Arkadaşlar kendi iradesiyle tatlıdan kaçamıyorsa, listeye girememe endişesi ile hamurişlerinden kaçabilirler belki
Bu benim şahsi görüşüm
Bu aralar çok sıkılıyorum hiç bişey yapasım yok bi odaya kitleseler beni 3 gün deliksiz uyurum o derece :)))) ağrım geçti çok şükürİyi geceler Periliçe. Valla çok sıkıcı geçti günüm ya. Hiçbirşey anlamadım günden. Sen neler yapıyorsun? Ağrın var mı?
Hoşgeldin canım özelden konuşmuştuk seninle hatırlıyorum. Buraya yazmayı unutmuştum :) selininde dediği gibi listemiz için bekleyen denemede üyelerimiz varSlm kizlar araniza katilmak istiyorum ne dersiniz
Arada oluyor böyle şeyler canım dediğin gibi wc problemi de olabilirGünaydın arkadaşlar biraz önce tartildim ama eksiği bırakın artı bile çıkıyorum nasıl oluyor anlamadım bide şöyle bindurum var tuvalete cikamiyorum yine öyle tartildim bugünkü kilomu yazmiycam ve bugünde çok az yiyip yarın daha iyi çıkmayı düşünüyorum ama bunkabizliga çare bulamam lazım esim bile diyor okadr yemedin nasıl artı diye
Hakkaten dedikleri kadar varmis cok tatlisin ahu öperimİyigeceler kızlar
Bende bi ceee deyip deyip kaçıyom demi @asfarovski fatmam çok sevindim Bebişe Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Herşeyin aleyhime işlediği bu günlerde birtürlü diyete başlayamamanın verdiği stresle kendime gıcık oluyorum
perigunlugu Selinanya
Yerinizde olsam deneme surecindekilere pasta borek kızartma hamburger hamurişi yani tüm cıssssları yasaklardım
Bunları yapanı da listeye almazdım, ya da 3 den fazla uyardığım adamı listeye almazdım
Cunku deneme sureci en cok kiloların verildiği, en cok motive olunan zamanlar
Arkadaşlar kendi iradesiyle tatlıdan kaçamıyorsa, listeye girememe endişesi ile hamurişlerinden kaçabilirler belki
Bu benim şahsi görüşüm
Hadi bakalım ablişkom dön sahalara, yeni yıl yeni hedefler, yeni umutlar, yeni bir beden
Ablam yaa nerelerdesin, sık sık gelsene
Kuzum bir günümüz, bir günümüzü tutmuyor malesef. Sıkma kendini yarına eksi görürsün inşallah. Zaten kabızlık başlı başına artı çıkma sebebi, inşallah bugün bağırsakların çalışır
Bunlara bizde dikkat ediyoruz ama eğer ki kişi cıss yaptığı halde spor ile bunu dengeliyorsa ve kilo veriyorsa bu nokta da saygı duyuyorum kendi adıma. Ama sonuç olarak kişi denemedeyken kaçamak yapmıyor ve güzel kilo veriyor ama sonra listeye girince kaçamaklar başlıyor gibi durumlarda oluyor. Mümkün olduğunca arasını bulmaya çalışıyoruzperigunlugu ile teşekkür ederim fikirlerini paylaştığın için
İyigeceler kızlar
Günaydın hanımlar
Bakıyorum menüler genel olarak basarılı aöa herkes zayıfladığıma inanmıyorum yazmış
Menünüz nekadar iyi olursa olsun, zayıfladığınıza inanmıyorsanız zayıflamazsın,vucudda stres hormonları var, bunlar kilo vermenizi engeller
Gonulden inanacaksını
Ben zayıflıyorum diyeceksiniz
Plasebo çalışmalar var
3 grup almışlar, biri kontrol grubu, diğer gruba 1 zayıflama hapı, öteki gruba da 2 zayıflama hapı vermişler (hapların içi boş) en cok kilo veren grup 2 zayıflama hapı verilen olmuş.
Demem o ki nekadar diyet yapsanız da inanmazsanız veremezsiniz
Antepia27 demişti ne karatay ne baska birinin diyeti değil,önemli olan ilk basta motivasyon
Kızlar tartıyı boşverin
Eliniziden geleni yapın,gerisi önemli değil
Önem olan yüksek motivasyon ve İrade,devamlılık
Sabah sabah ne konusTum yine
Hakkınızı helal edin
Ayneeen selinin dediklerine katılıyorum
Yok abla kuşum daha açıklamadık, yarın inşallahcanım 2.yardımcımızı açıkladınmı kaçırdımmı acaba yoksa açıklamadınmı tabiki açıklamadıysan sen ne zaman uygun görürsen o zaman açıklarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?