Selam güzeller, yarin ofiste yilbasini kutliycaz, herkes evden biseyler yapip goturucek, haliyle benimde yapmam lazim. Yemiycegim bisey yapmak cok acı vericek ama dusundum yiyebilecegim bisey de bulamadim
slm hanımlar nasılsınız bakayım oruçlu olanlar var allah kabul etsin kızlar menümü vereyim
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği 1 kk örgü peyniri 1 tk tahin pekme 1 yumurta 5 zeytin roka dereotu lahana
ara: 2 kare bitter(%80 kakao )
öğlen: 6 yk pırasa yemeği 2 dilim çavdar ekmeği 1 kase yoğurt
ara: 20 gr kuru üzüm 10 badem 1 bardak sütlü kahve
akşam: 6 yk tavuklu brokoli 1 dilim çavdar ekmeği 1 kase yoğurt
ara: daha yapmadım ama 2 kivi 1 elma ya da armut olur 1 çb da kefir
spor: jillian 3. gün tamamlandı
su: 3 lt oldu bile
Allah kolaylık versin oğluna canım. Kaçıncı sınıfa gidiyor?selam kızlar menüm
sabah: 2 yumurta 1 dilim ekmek
ara: adaçayı
öğle:1 kepçe şehriye çorbası
ara: beyaz çay
akşam:4 tane lahana sarması 1 dilim ekmek ve yazın hazırladığım acılı sos turşumdan 1 tatlı kaşığı
8 bardak su
1 saat yürüyüş
oğlumun cuma matematik ve ingilizce sınavı var kızlar dua edin.ingilizce hocası hamilemidir nedir ikinci dönem gelmiyecek heralde çok hızlı gidiyor.o kadar çok konu var ki.
saol canım 5. sınıfa gidiyor .Allah kolaylık versin oğluna canım. Kaçıncı sınıfa gidiyor?
Eger döner ekmek siz ise o pilav ok sorun değil cnm 1 dilim ekmeğe es zaten o da fazla degil benceKızçeler nasilsiniz bakiim
Bugun kocis evdeydi pek gelemedim alisveris su bu koşusturduk
Sabah
Melemen
1 tb ekmegi
2 zeytin
Ara 5 badem
Ögle tavuk döner
Dayanamadim yaninda 2 kasik pilav
Ara elma
Aksam
4 kasik pirasa yemegi
Yogurt
Sonra damla sakizli turk kahvesi
2.5 lt su
Butun gun kosturdum spor yapmaya halim kalmadi
CNM patates salatası falan yapabilirsin yine ciss ama en azından diğer hamurislerine göre daha masumSelam güzeller, yarin ofiste yilbasini kutliycaz, herkes evden biseyler yapip goturucek, haliyle benimde yapmam lazim. Yemiycegim bisey yapmak cok acı vericek ama dusundum yiyebilecegim bisey de bulamadim
güzel menu cnm ama Nescafe yerine sütlü kahve daha sağlıklıKahvaltı:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim tahıllı ekmek
2 dilim peynir
Ara:1 elma
Öğle:
2 dilim tahıllı ekmek
1 dilim hindi füme
1 dilim peynirden tost
1 bardak ayran
Ara:1 nescafe
Akşam:
1.5 ızgara uskumru
Bol yeşil salata
Spor:yarım saat yürüyüş
Su:2lt
inşallah başarıyla atlatiriz cnm Menüye gelince lahana sarmasi yla ekmek birlikte pek uygun değil gibi geldi banaselam kızlar menüm
sabah: 2 yumurta 1 dilim ekmek
ara: adaçayı
öğle:1 kepçe şehriye çorbası
ara: beyaz çay
akşam:4 tane lahana sarması 1 dilim ekmek ve yazın hazırladığım acılı sos turşumdan 1 tatlı kaşığı
8 bardak su
1 saat yürüyüş
oğlumun cuma matematik ve ingilizce sınavı var kızlar dua edin.ingilizce hocası hamilemidir nedir ikinci dönem gelmiyecek heralde çok hızlı gidiyor.o kadar çok konu var ki.
CNM sen kasıtlı mi protein ağırlıklı besleniyorsun öğlen de akşam da et varya o yüzden dikkatimi çekti genelde böyle galibahayırlı akşamlar sevgili takımım menmü veriyorum
SABAH
2 DLM civarı ekmek
peynir
2 hş yumurta
5 zeytin
ÖĞLE
et köftesi
ayran
AKŞAM
tavuk şiş
ayran
salata
30 dk civarı yrüyüş 2 lt su
CNM söyle ki mümkün olduğunca fazla kakao oranı olmalı yüzde 80 kakao olan var marketlerde 2 karesi 1 meyve ye eşit ama yine de şekeri az da olsa yağlı bir besin olduğu için arada bir yemeli sık sık değil ben nutellayi kasiklamamak için yedim mesela böyle zamanlarda kurtarıcı tabi serbest değil de masum desek daha dogruAfiyet olsun canım, her zamankî gibî güzel menü.
Canım biter çikolata serbest mi diyette ( ben çikolatayı çok severimde)
Hayırlı aksamlar cnm sen nasılsınSlm hayırlı akşamlar nasılsınız arkadaşlar?
Sağol arkadaşım. Bende hemen bulundurayım evde, en azından tatlı krizlerinde kurtarıcı olurCNM söyle ki mümkün olduğunca fazla kakao oranı olmalı yüzde 80 kakao olan var marketlerde 2 karesi 1 meyve ye eşit ama yine de şekeri az da olsa yağlı bir besin olduğu için arada bir yemeli sık sık değil ben nutellayi kasiklamamak için yedim mesela böyle zamanlarda kurtarıcı tabi serbest değil de masum desek daha dogru
İyiz ablam Allaha şükür, sen nasılsın?Slm hayırlı akşamlar nasılsınız arkadaşlar?
Çok şükür ablam sen nasılsınSlm hayırlı akşamlar nasılsınız arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?