Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam güzeller, yarin ofiste yilbasini kutliycaz, herkes evden biseyler yapip goturucek, haliyle benimde yapmam lazim. Yemiycegim bisey yapmak cok acı vericek ama dusundum yiyebilecegim bisey de bulamadim

yoğurtlu kabak tarzı veya salata yapabilirsin gibi geldi ama istersen internetten bi araştır katılmasan olmaz demi zor bir durum çünkü

selam kızlar menüm
sabah: 2 yumurta 1 dilim ekmek
ara: adaçayı
öğle:1 kepçe şehriye çorbası
ara: beyaz çay
akşam:4 tane lahana sarması 1 dilim ekmek ve yazın hazırladığım acılı sos turşumdan 1 tatlı kaşığı
8 bardak su
1 saat yürüyüş
oğlumun cuma matematik ve ingilizce sınavı var kızlar dua edin.ingilizce hocası hamilemidir nedir ikinci dönem gelmiyecek heralde çok hızlı gidiyor.o kadar çok konu var ki.

sabah : 2 TK tahin pekmez 1 KK peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek (uzun zamn sonra yedim evde diğerlerinden yoktu)
Ara : yok
Öğle: çorba ( kelle paca küçük ama dolu bi kase)
Ara yok: ince iki dilim ayva
Aksam : 2 yk bulgur pilavı 2 kaşık üzerine nohut bi kepce çorba 3 kaşık.yoğurt
ara vişne suyu birazda patlamış mısır ( sinemadyiz canım çekti )
Su 2 lt
Spor platesin yarısını yapabildim sinema yetscez diye eve gidince 15 dk lesli yapicam

Afiyet olsun canım, her zamankî gibî güzel menü.
Canım biter çikolata serbest mi diyette ( ben çikolatayı çok severimde)

Allah kolaylık versin oğluna canım. Kaçıncı sınıfa gidiyor?

Eger döner ekmek siz ise o pilav ok sorun değil cnm 1 dilim ekmeğe es zaten o da fazla degil bence
Selam güzeller, yarin ofiste yilbasini kutliycaz, herkes evden biseyler yapip goturucek, haliyle benimde yapmam lazim. Yemiycegim bisey yapmak cok acı vericek ama dusundum yiyebilecegim bisey de bulamadim
CNM patates salatası falan yapabilirsin yine ciss ama en azından diğer hamurislerine göre daha masum
güzel menu cnm ama Nescafe yerine sütlü kahve daha sağlıklı

inşallah başarıyla atlatiriz cnm Menüye gelince lahana sarmasi yla ekmek birlikte pek uygun değil gibi geldi bana

hayırlı akşamlar sevgili takımım menmü veriyorum
SABAH
2 DLM civarı ekmek
peynir
2 hş yumurta
5 zeytin
ÖĞLE
et köftesi
ayran
AKŞAM
tavuk şiş
ayran
salata
30 dk civarı yrüyüş 2 lt su
CNM sen kasıtlı mi protein ağırlıklı besleniyorsun öğlen de akşam da et varya o yüzden dikkatimi çekti genelde böyle galiba

Afiyet olsun canım, her zamankî gibî güzel menü.
Canım biter çikolata serbest mi diyette ( ben çikolatayı çok severimde)
CNM söyle ki mümkün olduğunca fazla kakao oranı olmalı yüzde 80 kakao olan var marketlerde 2 karesi 1 meyve ye eşit ama yine de şekeri az da olsa yağlı bir besin olduğu için arada bir yemeli sık sık değil ben nutellayi kasiklamamak için yedim mesela böyle zamanlarda kurtarıcı tabi serbest değil de masum desek daha dogru

Sağol arkadaşım. Bende hemen bulundurayım evde, en azından tatlı krizlerinde kurtarıcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…