Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Azmine hayran olduğum kişilerdensin

Arkadaşlar misafirim.ve akrabam yemk için eşini bekliyoruz ve bn çok.aciktim deli gibi herşeye saldırmak.istiyorum enistm ekmek almış citr yerinden yedim azcik burada öğrenmiştim tarcinli şekersiz sütlü kahve yapıyordu arkdslar hmn ondan koydum ve şimdi yazacam diye tasirdim bile tarçın keser inşallah onu icecegim bir bana dur desin

Ben yasemin ablaya da demiştim, zaman ayiramiyorsunuz şuan o yüzden böyle. Yoksa sizi tanıyıp bırakmak mümkün değil. Siz bu takımın temellerisiniz. Anca sizinle yükseliyoruz.

Sabah
Omlet peynir 3 zeytin
1 tb ekmegi

Ara yok temizlikten unutmusum

Ögle
Aç kalmayim diye hemen bir kase yogurt yedim
Yaprak sarmasi 10 tane(şaka şaka yemedim)

Ara elma

Akşam
Firinda patlican kiymali
Ayran
Salata

Sonra kahve icerim damlasakizli

Su 3 lt yatana kadar 3.5 olur
Spor ne sporu gı canım çıkti sabah 8 den beri ayaktayim

Demek spor topigin var cnm bakayım bakayım

Kızlar yazmışmıydım
Haftasonu kayınvalideme gidicez buyuk ihtimal,ondan yazamayabilirim

Slm kızlar takımımiz güzel ortalama yapmış bu hafta ne güzel ah şu altıncı takım napak acaba bi kaç üyesinin aklına mi girsek

Bugünki menüm

Sabah 2 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta 1 kk peynir 1 tk tahin pekmez lahana dereotu roka 1 CB süt

Ara 3 kuru kayısı

Öğlen 6 yk közlenmiş patlıcan biber karisimi 1 kase yoğurt 2 dilim tam buğday ekmeği

Ara 10 badem

Akşam 1 tabak nohut yemeği 1 kase yoğurt 1 tabak salata

Ara 1 portakal 1 elma 1 CB kefir

Su az oldu bugün 1.5 falan yatana kadar tamamlarim inşallah

Spor jillian 5. Gün tamamlandı

1r
Herkesi bir bir sormayı çok isterdim çok özledim hepinizi.çok koptum buradan.hiç zaman bulamıyorum.şimdi bile evi toplamam temizlik yapmam yemek yapmam gerek iş çok ben burda kendi kendime yazıyom
@ aynura hosgeldin iyisindir inşallah. Ben de buralardayım.cslisma hayatın kizin nasıl iyidir inşallah .
@obur kedi haklısın da canım ne bileyim üzüldüm işte. Insan daha çok vermeyi istiyo.bir an once kurtulmak istiyorum. Ama haklısın önemli olan er geç verebilmek.insallah herkes bi sn önce kurtulur kilolarindan.

Canın sağolsun Selinanya . Tamam o zaman biraz daha beklerim ben de.

Dur!!!!

ben de menümü veriyim güzeller,
Sabah,
1 dilim kızarmış tam buğday,
1 kk peynir,
1 domates,4 zeytin ve 2 dilim salam ofiste her sabah aynı şeyleri yiyorum zaten
Ara,
Kayısılı çay
Öğle,
1 kase brokoli çorbası,
1 tabak et döner ve salata
Ara,
1 paket light yoğurt
Akşam,
Henüz yemedim ama akşamdan kalan çorbayı içmeyi planlıyorum.
Su 2,5 litre tamamlanır, 2 litre kadar oldu. Spor sabah işe gelirken yarım saat yürümüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…