- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Azmine hayran olduğum kişilerdensinAynuram nasılsın özledim seni yaa
Şükür listeye girdim, mezun olayım ben de artık koruma dönemine gireyim inşallah
Senin kilo durumun nasıl
Spor topiği tahmin ettiğimden iyi
Ben acıkcası insanlar dokulur bırakır sanıyordum, 7 hafta oldu 25kişi düzenli spor yapıyor
İnsanlar gitgide daha bilinçleniyor
Bunu görmek çok güzel
Ben yasemin ablaya da demiştim, zaman ayiramiyorsunuz şuan o yüzden böyle. Yoksa sizi tanıyıp bırakmak mümkün değil. Siz bu takımın temellerisiniz. Anca sizinle yükseliyoruz.Ben de istiyorum ki kaynaşalım tanışalım ama nedense yasemin ablanın da dediği gibi eski sıcak dostluklar hissedilmiyor maalesef takımda
Senin çok güzel pozitif bir enerjin var inşallah herkes aynı şekilde kaynaşır
Demek spor topigin var cnm bakayım bakayımAynuram nasılsın özledim seni yaa
Şükür listeye girdim, mezun olayım ben de artık koruma dönemine gireyim inşallah
Senin kilo durumun nasıl
Spor topiği tahmin ettiğimden iyi
Ben acıkcası insanlar dokulur bırakır sanıyordum, 7 hafta oldu 25kişi düzenli spor yapıyor
İnsanlar gitgide daha bilinçleniyor
Bunu görmek çok güzel
Ay cnm cok sağol,sen de cok azimlisin, bu hafta ne güzel kilo verdinAzmine hayran olduğum kişilerdensin
1riremcim çok üzgünüm ne demek kızlar neden böyle yapıyorsunuz ya
300 gram olması ya da 1 kilo olması ne farkeder sonuçta veriyoruz kızlar hedefimize 2 ay değil de 3 ay sonra ulaşmış olsak ne olucak ??
yapmayın ne olur, bence kilo almamış herkes bugün çok çok mutlu olmalı , böyle yazdığınızı görünce bende üzülüyorum
@ aynura hosgeldin iyisindir inşallah. Ben de buralardayım.cslisma hayatın kizin nasıl iyidir inşallah .Herkesi bir bir sormayı çok isterdim çok özledim hepinizi.çok koptum buradan.hiç zaman bulamıyorum.şimdi bile evi toplamam temizlik yapmam yemek yapmam gerek iş çok ben burda kendi kendime yazıyom
Canın sağolsunSağlık olsun canım, haftaya verirsin
Hadi gene iyisin
Ablam seni tatmin etmiyor biliyorum ama olsun 400 gr daha hafifledin.
Evet malesef pek iç açıcı değil ama etkiliyor tabi ki birçok etken kilo vermeyi. Bu arada geçen hafta 79 muşsunBu durumda listeye seni almak için biraz daha bekleyeceğiz.
Geçen hafta aldık seni, nasıl bilmezsinVe bunu yeni farkediyor olmana da üzüldüm doğrusu
Dur!!!!Arkadaşlar misafirim.ve akrabam yemk için eşini bekliyoruz ve bn çok.aciktim deli gibi herşeye saldırmak.istiyorum enistm ekmek almış citr yerinden yedim azcik burada öğrenmiştim tarcinli şekersiz sütlü kahve yapıyordu arkdslar hmn ondan koydum ve şimdi yazacam diye tasirdim bile tarçın keser inşallah onu icecegim bir bana dur desin
Bendeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?