- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Hoş geldin canım. Valla hem yeni is hem bebek sürekli bir bulantı durumunda gidiyor. Ev çöp ev olmak üzere benden başka umrunda olan yok .Ay bir de hormonlar tabiki sürekli aglak aglak geziyorumasfarovski fatmam nasılsın bitanem?nasıl gidiyor hamişlik!
FatmamHoş geldin canım. Valla hem yeni is hem bebek sürekli bir bulantı durumunda gidiyor. Ev çöp ev olmak üzere benden başka umrunda olan yok .Ay bir de hormonlar tabiki sürekli aglak aglak geziyorum
Canim hoşgeldin özledik seni artık lütfen toparlan ve geri döno kadar uzun zamandır tartıya çıkmadım ki ... neyle karşılaşacağımı bilmiyorum
burdan ayrıldıktan bir süre sonra takip ediyordum kilo da verdim
çoktandır saldım bıraktım kilo aldım sanırım
Fatmacim yakın olaydık ben seni hiç eve yollamazdim
Ablam şimdi herkese
Geçen hafta: 72
Bu hafta: 71.2
Fark : 0.8
Yüzde: 1.11
Hayırlı cumalar kızlar
yasom7272 abla sende gel başlayalım yeniden eski enerji yi yeniden yakalayalım arkadaşlarla tanışalım kaynaşalım yoksa ben kiloları geri alacam@asfarovski ilerleyen haftalarda yeniden soracam sana bişeyler hissettin mi diye
@engineer333 eskiler dökülüyor yavaş yavaş bende uzun zamandır tartılmıyordum bugün Fatmanur abla tartıl ve bugün başla onu dinleyerek tartıldım ve tam 3 kilo almışım izne ayrılmasam 4 kilo daha verirdim zararım 7 kilo
Dün oğlumun Veli'leriyle ev toplantısındaydım hepsi neredeyse 2-3 çocuk doğurmuş ama ben en şişmanlarıydım benim gibi bitanesi daha olsa için rahatlayacaktı ama yoktu bıktım artık en şişman olmaktan özgüvenim bile sıfırlanıyo böyle olunca
hepsi şık şık giyinmiş ben üstünde esnek bi bluz şişman olunca neyi beğenirsen o U değil neyi bulabilirsen onu giyiyosun gerçekten Can'ım çok sikildi üstüne üstlük kolumdaki eşimin geçen sene doğumgünümde aldığı altın künyeyide düşürmüşüm bulamadım anlıycağınız kötü bi gündü dokunsanız ağlayacaktım
Bu aradaSelinanya bana abla diyebilirsin 32 yaşındayım yada deme dünkü toplantıda benle aynı yaşta olan bi kadın bana abla dedi abla kelimesine gıcığım artık kilolu olmak daha yaşlı gösteriyo
Antepia27 abla verdiğin kiloya hiç üzülme sen pes etmedin az da olsa vermek almaktan daha iyidir
Kilo bildireyim artık beni bırakmayın
izne ayrılmadan önce 83,9
Şimdi 86.9
Antepia27 canım tebrik ede
C CallanPinckney maşallah listeye girmeyi haketmişsin tebrikler
N Nana istikrarlı bir şekilde kilonu veriyorsun tebrikler
@kuzularinannesi tebrik ederim canım, yeniden başlamışsın ve güzel kilo vermişsin
@Ahu060812 merhaba canım, sende kilo almışsın ama yeniden vereceğine inanıyorum
@perigunlugu canım sen kaç kilo oldun, yazdıysan göremedim
iyi günler hepinize
Biliyorum ablam ama ne bileyim kendimi çok yalnız hissediyorum. Diyet modundan da çıkınca iyice yalnız gibi oldum.Fatmacim yakın olaydık ben seni hiç eve yollamazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?