Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugun biraz fazla yedim
Sabah:Tavada yumurta,sütlü kahve(300ml) 1kk tulum peyniri
Öğlen: 1 tabak etli nohutlu bamya yemeği
Aralarda:70gram kaju, 100gram kuru üzüm,1muz,yarım elma,dibek kahvesi
1700kcala yakın oldu
Su,2ltyi geçmişimdir
Spor yok mağlesef

bende menümü yazayim bu hafta kacamaklardan olsa gerek kilo verememenin uzuntusuyle

sabah : 1dilim peynir, 4 çeri domates, 7zeytin, cay 3dilim tandir ekmeği

ara:unuttum

öğlen : taze fasulye ve 1 kase yogurt 2 dilim ekmek (bu arada ekmeklerin büyüklüğü normal ekmegin yarisi kadar)

ara:badem

aksam: 4tane icli köfte 1 tabak salata

2 litre anca tamamlarım suyu. 45dakika spor leslie

Hoş geldin canım. Valla hem yeni is hem bebek sürekli bir bulantı durumunda gidiyor. Ev çöp ev olmak üzere benden başka umrunda olan yok .Ay bir de hormonlar tabiki sürekli aglak aglak geziyorum
Fatmam gel senide öpeyim küser şimdi canım abur cubur yemiyor sun demi gebertirim torununa iyi bak

***7.TAKIM 445. ETAP***

fatmanurkaya(107.7/107.3/0.4/%0,37)
nananais(85.4/84.2/1.2/%1,41)
Shadelima(72/71.2/0.8/%1,11)
Tozpembe(79.7/19.5/0.2/%0,25)
mutlu91 (79.6/79/0.6/%0,75)
Melininannesi15 (69.6/68/1.6/%2,3)
reyhan 2004 (60.5/60.2/0.3/%0,5)
Makbule007 (65.5/64.5/1/%1,53)
kvrck(81.8/79.3/2.5/%3,06) yeni üye başlangıç tarihi 08 Aralık, başlangıç kilo 86, hedef kilo 66

CallanPinckney (58.2/58.2/0/0) 5. takımdan transfer, 405. etapta izne ayrılan üye geri döndü.

7. TAKIM ORTALAMASI: % 1,128

Evet listemizide taşıdığıma göre bir kendime geleyim, döncem size

Geçen hafta: 72
Bu hafta: 71.2
Fark : 0.8
Yüzde: 1.11

TEBRİK EDERİM CANIM çok güzel vermişsin

canım çok güzel bir karar vermişşin dönülmeyecek bir yerde değilsin 1 2 haftaya yeni aldığin kiloları verirsin sonra - düşersin inşallah

çok teşekkürler canım sende yazda başla bugün itibarıyla

tekrar bütün arkadaşları kutlarım kendimi değil fakat çok güzel bir ortalamamız olmuş belkide kıl payı 1. kaçırdık bu hafta sonu bir iki kaçamağim oldu o yüzden kendimi hiç affetmiyorum belki yapmasaydım daha çok verebilirdim

neyse artık önümüzdeki maçlara bakalım
20 gündür yoğun bir şekilde devam edem reglim hem halsizleştirdi meni hem daha gergin hissediyorum en yakın zamanda gidicem artık bi kadın doğuma sağlıkçı arkadaşlar burda olsalardı ne güzel olurdu

Antepia27 ablacim bende saglikciyim ama röntgenci olduğumdan bu konulardan pek anlamıyorum kelin ilacı olsa kendi başına surermis bnde kadın dogumcudan çıkmayan biritim adet olamamakta olunca durmamasindna bnce git bi doktora sonra çok kansız kalirsin halsizlersrsn bn hep öyle oluyordum çünkü

İyi akşamlar Herkes çok güzel kilo vermiş hepinizi kutlarım Ben bu hafta ne yazık ki sabitim ama haftaya çok daha güzel bir sonuç alıcam inşallah Yarın ve pazar günü deneme sınavlarım var bu akşam azıcık film keyfi yapıyorum American Horror Story 5.sezona başladıııım korka korka izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…