Yaaaa bana niye küstün
Banane küstüm işte ben hamile yim benim herşeye hakkım varYaaaa bana niye küstünofff bilgisayarımı tamire verdim vereli eskisi gibi giremiyorum ağlicam ya
Ayyy fatmam bana niye küstün kuzummYaaaa bana niye küstünofff bilgisayarımı tamire verdim vereli eskisi gibi giremiyorum ağlicam ya
Delüü kızBanane küstüm işte ben hamile yim benim herşeye hakkım varya çok özlüyorum sizi tuhaf bir duygusal oldum iyice
Hani sen yasom abla hülya abla nöbetçi ablaydiniz??? Hülya ablam sıkıntıda yasom ablam anası babası ile meşgul. Peki senAyyy fatmam bana niye küstün kuzumm?
Ol birlikte oluruz fena mi zaten ağustos anneleri grubunda kimse benimle konuşmuyor tanımıyor ya ben çok yalnız hissediyorum ya çok alışmışım sizeDelüü kız
Aplayın bugunlerde kendine bile hayrı yok fatmam fena yogunum eve bile yetemiyorum
Heh iyiki hamişşin haaaa bende hamiş olursan görürsünz o zaman
Ben ?Hani sen yasom abla hülya abla nöbetçi ablaydiniz??? Hülya ablam sıkıntıda yasom ablam anası babası ile meşgul. Peki sen
Tek başına olmuya ya olsa dogururdum şimdiyeOl birlikte oluruz fena mi zaten ağustos anneleri grubunda kimse benimle konuşmuyor tanımıyor ya ben çok yalnız hissediyorum ya çok alışmışım size
Ben ?
Pazartesi eve ayırıyorum tabi ani bişi çıkmazsa . Salı risale dersim var, öyleye kadar işi yemegi halledip çıkıyorum . Çarşamba arapça kursum var . Perşembe sohbet gurubum , cuma arapça ve tefsir derslerim .
Sabah namazından sonra yapmayıp ders çalışmaya çalışıyorum ,Akşamlarıda azım ayrılıyıp uyuya kalmazsam eşle çoçuk çolukla ilgileniyorum . Tabi şu an oldugu gibi elimde tel yazarken eşim güzel güzel bakıyoha yemek çamaşır Diger işleri ne araya sıkıştırıyorum bilmiyorum sence burayı takibe zaman kalıyormu fatmam .
Cnm demir eksikliği anemisi olmuş olabilirtekrar bütün arkadaşları kutlarım kendimi değil fakat çok güzel bir ortalamamız olmuş belkide kıl payı 1. kaçırdık bu hafta sonu bir iki kaçamağim oldu o yüzden kendimi hiç affetmiyorum belki yapmasaydım daha çok verebilirdim
neyse artık önümüzdeki maçlara bakalım
20 gündür yoğun bir şekilde devam edem reglim hem halsizleştirdi meni hem daha gergin hissediyorum en yakın zamanda gidicem artık bi kadın doğuma sağlıkçı arkadaşlar burda olsalardı ne güzel olurdu
Antepia27 ablacim bende saglikciyim ama röntgenci olduğumdan bu konulardan pek anlamıyorum kelin ilacı olsa kendi başına surermis bnde kadın dogumcudan çıkmayan biritim adet olamamakta olunca durmamasindna bnce git bi doktora sonra çok kansız kalirsin halsizlersrsn bn hep öyle oluyordum çünkü
Cnm demir eksikliği anemisi olmuş olabilir
Bir de spiralin var mı, spiral adet süresini uzatır ama 20 gün hiç normal değil, bir kadın doğuma görün en erken zamanda
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?