Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah 12 de 1bir parça biraz büyük tulum peyniri 1 dilim küçük kaşar peynir 1 t k ezme 1 yumurta haşlanmış maydonoz yeşil soğan üzerine3 zeytin minik bi lokma katmer

ara saat 2 gibi : 4 5 tane kuru kayısı 2 tane incir azcik kuru yemis

Aksam:4 y.k bulgur pilavı 2 y k patates yemeği 2 yk et kavurma 2 yk salata 1 bardak ayran

Spor 200 iP atladim
su sanırım 2 ye yaklaştım yatmaya 2. 5 olur

bugün ki menüm
sabah: şekersiz çay 1 yumurta kibrit kutusu peynir+bir dilim ekmek
ara :ıhlamur
öğle: salata+ haşlanmış tavuk
ara. taze sıkılmış meyve suyu
akşam: peynirli ve 4 tane cevizden yeşil salata yağsız+ayran
ara:beyaz çay

spor 30 dk zumba
su 10 bardak

Banane küstüm işte ben hamile yim benim herşeye hakkım var ya çok özlüyorum sizi tuhaf bir duygusal oldum iyice
Delüü kız
Aplayın bugunlerde kendine bile hayrı yok fatmam fena yogunum eve bile yetemiyorum

Heh iyiki hamişşin haaaa bende hamiş olursan görürsünz o zaman

Delüü kız
Aplayın bugunlerde kendine bile hayrı yok fatmam fena yogunum eve bile yetemiyorum

Heh iyiki hamişşin haaaa bende hamiş olursan görürsünz o zaman
Ol birlikte oluruz fena mi zaten ağustos anneleri grubunda kimse benimle konuşmuyor tanımıyor ya ben çok yalnız hissediyorum ya çok alışmışım size

Hani sen yasom abla hülya abla nöbetçi ablaydiniz??? Hülya ablam sıkıntıda yasom ablam anası babası ile meşgul. Peki sen
Ben ?
Pazartesi eve ayırıyorum tabi ani bişi çıkmazsa . Salı risale dersim var, öyleye kadar işi yemegi halledip çıkıyorum . Çarşamba arapça kursum var . Perşembe sohbet gurubum , cuma arapça ve tefsir derslerim .
Sabah namazından sonra yapmayıp ders çalışmaya çalışıyorum ,Akşamlarıda azım ayrılıyıp uyuya kalmazsam eşle çoçuk çolukla ilgileniyorum . Tabi şu an oldugu gibi elimde tel yazarken eşim güzel güzel bakıyo ha yemek çamaşır Diger işleri ne araya sıkıştırıyorum bilmiyorum sence burayı takibe zaman kalıyormu fatmam .

Tamam yaaaa bir dokundum bin ah işittim özledim naz ediyorum ablam o zaman kuzuların anasi ilgilensin benimle

Cnm demir eksikliği anemisi olmuş olabilir
Bir de spiralin var mı, spiral adet süresini uzatır ama 20 gün hiç normal değil, bir kadın doğuma görün en erken zamanda
Geçmiş olsun

canım hamileliğim dışında hiç kadın doğuma gitmedim bu düzensizlik için nasıl bir muayene ve tedavi yapıyorlar acaba

Cnm demir eksikliği anemisi olmuş olabilir
Bir de spiralin var mı, spiral adet süresini uzatır ama 20 gün hiç normal değil, bir kadın doğuma görün en erken zamanda
Geçmiş olsun

sağol canım spiralım yok canım 4 5 tıl önce doğumdan sonra kordonları bağlattım gidicem canım ilk fırsatta doktora

Fatmanur geçmiş olsun bacım , hala düzensizliğin var sanırım dr git canım normal görünmüyor ...

Ooo, sayfalar uçmuş gitmiş maşallah. Arkadaşlar evde misafirim var . Annem, babam burdalar. O yüzden pek giremiyorum. Şimdi çocukları uyutmak için odaya geldim, arada yazıyorum. Ama birazdan inşallah hem geçmişi okuyup hem de menümü yazarım.

Bu arada, gündüz kız kardeşimde bendeydi. 6 ay önce doğum yaptı . E biraz kilo aldı tabi. Annem onu görünce , kızım çok kilo almışsın dedi. Anne ben almışmıyım? Diye sordum . Baktı, yok sen zayıflamışsın dedi.
Yani biraz zorakî de olsa , zayıflamışsın dedirtiyorum millete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…