Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar boğazım şişti, birşey yiyemiyorum acıyor
Geçmiş olsun canım
İnşallah ciddi birşey çıkmaz ablam , geçmiş olsun

ne diyelim canım ALLAH beter dert vermesin yalnız olmadığıma sevindim

canım azeri değilim öyle yazmayı seviyorum

Geçmiş olsun canım

İnşallah ciddi birşey çıkmaz ablam , geçmiş olsun

çoook teşekkürler canım

Hayırlı akşamlar hanımlar. Haftasonu sendromu fazla gelemedim.esim. Aksama kadar temizlik yaptım. Bilekleri m her tarafim agriyo.nenumu yazayım
SABAH 1 dilim tam buğday ekmeği maydanoz 2 dilim suzme peynir 3 zeytin(ya kızlar ben yumurtayı her sabah yerdim diyet yaparken bazen öğlen bile yerdim ama nedense bi tiksinme geldi artık yiyemiyorum. Haşlanmış ya da az yağlı tavada ya da Çılbir yapiyodum ama farklı bi önerisi olsn var mi ya da onun yerine ne yiyebilirim acaba )
ARA 3 4 kuru kayısı ve 1 küçük parça sutlu tatlı
AKŞAM tatlidan dolayi kendimi cezalandır dim salata ve yulaf kepekli yoğurt
Birazdan 1 küçük nar yiyebilirim.
SU 3 litre
SPOR sabahtan beri daha yeni oturdum biraz dinleneyim yapıcam biseyler inşallah. Yapınca yazarim

Bence önce doktora bir görün abla ondan sonraki durumuna göre hareket ederiz ama şahsen izne ayrılmanı istemem
Diyette tatlı yendiği nerde görülmüüüşşşş

Hosgeldin mavi bir geldin sonra kayboldun canim
Bir daha kaybolmamayı umuyorum canım. :)
Tamam doğru hatırlıyormuşum bak bu defa gitmek yok, ver fazlalıkları da yaza fit bir hatun olarak gir. Hastaların seni görünce hasta olduklarını unutsunlar
Ağzından bal damlıyor kız :)
Fazlalıklarımdan en kısa zamanda kurtulmam lazım. Tontişlikten firar etmek istiyorum artık. :)))

Masmavi_ yeniden başlıyor musun yani canım yoksa sadece menü mü vereceksin ?
Yeniden başlamak istiyorum canım.
Kısa zamanda çok kilo vermek istiyorum. Aldığım kilolar psikolojimi olumsuz yönde etkiliyor artık malesef.
Az (mümkün olduğunca hiçe yakın) kaçamakla devam edeceğim. :)) Kilomu net olarak bilmiyorum, ne zaman tartılmalıyım?

Sen en son izinli mi ayrılmıştın peki ? Liste için soruyorum bunu özellikle

Sen en son izinli mi ayrılmıştın peki ? Liste için soruyorum bunu özellikle
En son sanırım sadece menü bildiriyordum. İzinli olarak ayrıldığımı hatırlamıyorum. Bir anda da gitmiş olabilirim, çünkü uzun süre gelmedim buralara. Eğer sorun olacaksa sadece menü ve kilo bildirimi yapabilirim bağımsız olarak.

Geçmişe bakarız o zaman canım duruma göre listeye alabiliyorsak kilo verimine ve aktifliğe göre karar verebiliriz ama olmasa bile menü ver hep

************ÇİÇEK BAHÇESİ 27/12/2015 LİSTESİ*************

Sümbüller : @nananais - Cutemom007 - kuzularinannesi
Menekşeler: Masmavi_ - shadelima - koza16
Papatyalar: E elifea - kvrck - M mutlu91
Leylaklar: I Iremoz02 @obur kedi - C CallanPinckney
Karanfiller: @melike06 - R reyhan 2004 - M Melininannesi15
Kasımpatılar: Antepia27 - kelebek19 - perigunlugu

Aktif olmayanları listeden çıkardım, N Nisaca seni de çıkardım ailenin yanında olacaksın diye aktif katılırsan eğer ekleyeyim tekrar ya da eve döndüğünde de alabiliriz gruplara.

Sanırım eksik yok takımlarda varsa söyleyin canlarım. Bakalım bu hafta kim 1.ci olacak görelim

Canlar Benim karnim çok sis ve hazımsızlık var az yediğimi düşünüyorum adet olamadim hala ateşlenme bel kaşık.ağrısı şişkinlik yapmaya devam ediyor napicam bilmiyorum
canım bitkisel çözümleri denedin mi? soğan suyu ya da maydonoz suyu muydu neydi iyi geliyormuş sanırım

slm kızlar iyi geceler herkese bugün gezmelerdeydim hep uğrayamadım menüm de sapçma sapan bişi oldu cıslar var maalesef

sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 kk örgü peynir 1 tk tahin pekmez 5 zeytin roka dereotu lahana cıss 3 lokma beyaz pide
ara: yok
öğlen: cıss yine yarım ciğer dürüm 1 bardak ayran salata

ara: 1 salep yine cıss

akşam: 2 kase ayran aşı çorbası salata

ara: 1 bardak sütlü kahve

su: 2 lt ancadır

spor jillian 7. gün bitti bunu da halsizikten ölerek yaptım çünkü evden çıktığımda saat 1 falandı geldim 8 ve salep içtiğim araddan başka oturmadım sonra da saçını yağla duş al bilmem ne derken zaten bu saat oldu bugünlük affınıza sığınıyorum hemen yarın inşallah hem diyetime kaldığım yerden düzgünce devam ediyorum hem de takıma sık sık geliyorum

şimdilik iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…