Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Fatmacim geçmiş olsun inş iyi haberlerle dönersin benim fikrim kilo verdiğin için hormonların düzeni bozulmuştur ve kanamandan dolayida hemoglobin seviyen düşünce kilo vermen de azalır .bence az kilo versende çıkma listeden çünkü seni liste dizginliyor elif gibi sonra gr ları onemsemiyorsunuz ya çok üzülüyorum damlaya damlaya göl olur bak bana hiç 1 kilo vermedim haftada 500 400 ama toplamda 20 kilo Bunu da unutma.

Günaydın sevgili takımım biz bu pazae kocisle bağa geç kalktik biraz uyku keyfi yaptık kahvaltı geç oldu baya akşama balık.yiyecgz inşallah çok canım çekiyordu bu ara fırsat bulamamıştık yapmaya bu arada yarın gorevlendrme yerinde son nöbetim ve salı aksam annemlere gidiyorum. Yaşasın. Hafta ya pazar döneceğim inşallah

Dün birinin menüsünde okudum akşam hamsi yemiş dönüp bakamadım 7 8 tane ama ekmek yemiş 2 dilim yanlış hatırlamıyorsam arkadaşlar buğulama ise lütfen istediğiniz kadar salatayla tüketin korkmayın .
Bide dikkatimi çeken akşamları daha çok yeniyor sabah öğlenı zenginler gibi yiyin ama akşamı lütfen fakir gibi karbonu sabah ve öğlene boluşturun ozamann daha başarılı olursunuz.

Gecmis olsun kelebek bu geçici görevler sinir bozucu geçen sene bende gittim 15 gün .gerçi 5 nöbet tuttum gündüz gitmedim ama can sıkıcıydı.

Gecmis olsun kelebek bu geçici görevler sinir bozucu geçen sene bende gittim 15 gün .gerçi 5 nöbet tuttum gündüz gitmedim ama can sıkıcıydı.
Sağol abla bnm 1 aylık ti ve gttigim hastane ilk görev yerim ama çok yogun du yanında pzrtesi daha yoğun olacak ama sukur bitiyor kendi hastane kadın doğum olunca rontgenyonunden çok rahatiz bende balığı salatayla çok seviyorum öylede yiyoruz genelde akşama da fırında yapacağım tabi sevgili esim alıp Gelebilirse çarşıdan

Canim ben 23 sene ligim gene gittim bu yaşta da geçici göreve gitmek koyuyor adama belki izin dönüşü gene gidebilirim Dr.muzun tayini çıktı ya acilde çalıştırırlar yada geçici göreve yollarlar bakalım ne bekliyor bizi Dr gelsede kurtarşak bu çileden .

Abla hangi ilde calisiyordun aynen bizim buralardada doktor sıkıntısı çok özellikle gorevlendrme gttgm yerde pratisyenler çok abratiyorlar çekimleri fln tabi seni bu kdr yıla rağmen göndermeleri saçma abla bnce bebek yap çünkü 5 yada kdr bebeği olan anneleri gonderemiyorlar bnmde olursa insallah baya bi sure kurtutlurmda bu durumdan

Öyle de diyebiliriz :)

Geç uyandığım için o saate kalıyor. Bugün 11-11.30 arası yaptım kahvaltımı mesela... :)
Kepekli kaşarlı tost, zeytin, domates, çay :)
Ben hatırlıyor gibiyim seni ama kendini tekrar tanıtır mısın, istersen ilk sayfada ki formu tekrar doldurabilirsin hem diğer arkadaşlardan tanımış olur seni. Bugün benim kahvaltı da geç oldu ya, haftasonu denge bozuluyor malesef

Kızlar boğazım şişti, birşey yiyemiyorum acıyor
Geçmiş olsun fıstığım

Anaaa tüh ablam ya üzüldüm, halbu ki hiç gözümde kalmaz ama olsun dedelerini seviyorlarsa bu dışardan gezmekten daha iyidir. Ben hiç dedelerimi görmedim de içimde uktedir

Çok severler canım, şükür iki dedeleride, anneanne, babaanne hayatta. Çocuklar için iyi birşey.
Bende büyük kızımla uzaktaki büyük markete gittim. Biraz para harcadım rahatladım

Arkadaşlar esim.biraz geç geleckmis yemeği 7 gibi yiyecgiz ama şuan aciktim akşam balık olduğu için süt urunleri tuketmiyorum.beni kötü etkiliyor balık.taze olsa bile sizce ne yemeliyim

hAKLISIN CANIM ARTIK TAKIMDAKİ DİĞER ARKADAŞLAR menim yavaşladığımı desteklerse takımıma zarar vermemek için mende elimden geleni yaparım liste dışı olursam bu mende gevşeklik yapabilir onun için devam edeyim dediğin gibi
canım oğlanlarımın dr olan bir hanım vardı hastaneden ayrılmış özel muayahane açmış randevu aldım sonra antepdeki evimize en yakın hastanede kadın kadın doğumcu varmış ona gideyim dedim hastane de olması tektikleri kolay yaptırabilirim diye düşündüm
hem muayene hem tahliller bir arada olsun diye dr değiştirdim bayaği stresli bir durum sen ameliyathanede hasta psikolojisini çok iyi anlarsın mendede acaip bi stres yarın şu muayene tahliller bitipde ilaçlarıma başlasaydım

Ben de seni hatırlıyor gibiyim sanki...
Formu doldurmayayım, ama nasıl hatırlatsam bilemedim :)) Psikoloji Bölümü'nden bu sene mezun oldum. Belki burdan hatırlayabilirsin. :)

Arkadaşlar esim.biraz geç geleckmis yemeği 7 gibi yiyecgiz ama şuan aciktim akşam balık olduğu için süt urunleri tuketmiyorum.beni kötü etkiliyor balık.taze olsa bile sizce ne yemeliyim

canım mende balıkla ayran içerim eşim çok şaşırır üstelikte antebe gelecek balığin taze olma ihtimali çok az buna rağmen öyle seviyorum tabii her bünye farklı sen yinede dikkat et kendine

canım mende balıkla ayran içerim eşim çok şaşırır üstelikte antebe gelecek balığin taze olma ihtimali çok az buna rağmen öyle seviyorum tabii her bünye farklı sen yinede dikkat et kendine
Abla bırak aynı anda icemeyi gün içinde süt yoğurt yeyip üstüne balık yeyip çok hastanelik olduğunu bilirim beni çok kötü ediyor

Ben de seni hatırlıyor gibiyim sanki...
Formu doldurmayayım, ama nasıl hatırlatsam bilemedim :)) Psikoloji Bölümü'nden bu sene mezun oldum. Belki burdan hatırlayabilirsin. :)

canım tekrar hoşgeldin yeğenimde hacettepe psikolojide okuyor
psikolog hanım men bu hastane dr iğne korkumu nasıl yeneyim

11-11.30 arası yaptım kahvaltımı..
2 tane yağsız kepekli kaşarlı tost, zeytin, domates, çay :) İkinciyi yemeyeydim iyiydi.

hala bir şey yemedim, su içtim sadece; ama...
bugün kardeşimin doğum günü.. bir dilim pasta falan kaçırabilirim birazdan.

spordan geldim,
tembelliğe nasıl alıştıysam yürümek bile çok zor geldi. :)

47 dk tempolu yürüdüm, arada koştum ama hızım fazla değildi... 3,50 km .. 206 kalori yazıyordu ama net değildir.
19 dk eliptik yaptım tempolu... 6,77 km .. 61 kalori.. bu alet çok az yaktırıyor ama en çok bunda yoruluyorum, ilginç..
9 dk bisiklet yaptım aheste aheste ... 2,76 km.. 20 kalori
+ 40 dk crunch yaptık grup dersiydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…