Doktora gtmktn biktim adet sokturucyle bile 10 güne adet oluyorum ki çoğu doktor tüp bebek asamsnsa onermiyolar kendi kendine olmayı bekliyorlar annemlrden geleyim aslanpencesi basliycam bideAlla alla hiç de anlamam bu işlerden ama çözüm üretecek fikirler çıkar bence takımdan
Kızlar sabah oğlum endoskopi olacak dua edin nolur..gerginim çok..ablamın sonuçları da yarın çıkıyor..inşallah hepsi hayırlı gelir..
Kuzum bildiğim kadarıyla jillian da 7 günün birinde dinleniyorsun, artık yarın dinlenirsinslm kızlar iyi geceler herkese bugün gezmelerdeydim hep uğrayamadım menüm de sapçma sapan bişi oldu cıslar var maalesef
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 kk örgü peynir 1 tk tahin pekmez 5 zeytin roka dereotu lahanacıss 3 lokma beyaz pide
ara: yok
öğlen:cıss yine yarım ciğer dürüm 1 bardak ayran salata
ara: 1 salepyine cıss
akşam: 2 kase ayran aşı çorbası salata
ara: 1 bardak sütlü kahve
su: 2 lt ancadır
spor jillian 7. gün bitti bunu da halsizikten ölerek yaptım çünkü evden çıktığımda saat 1 falandı geldim 8 ve salep içtiğim araddan başka oturmadım sonra da saçını yağla duş al bilmem ne derken zaten bu saat oldu bugünlük affınıza sığınıyorum hemen yarın inşallah hem diyetime kaldığım yerden düzgünce devam ediyorum hem de takıma sık sık geliyorum
şimdilik iyi geceler
Kızlar sabah oğlum endoskopi olacak dua edin nolur..gerginim çok..ablamın sonuçları da yarın çıkıyor..inşallah hepsi hayırlı gelir..
Canım, bu grupların ne anlama geldiği konusunda bilgilendirebilir misin beni? :) ************ÇİÇEK BAHÇESİ 27/12/2015 LİSTESİ*************
Sümbüller : N Nana - @Makbule007 - @kuzularinannesi
Menekşeler:Masmavi_ - @shadelima - @koza16
Papatyalar: E elifea -kvrck - M mutlu91
Leylaklar: @Iremoz02 @obur kedi - @CallanPinckney
Karanfiller: @melike06 - @reyhan 2004 - @Melininannesi15
Kasımpatılar:Antepia27 - kelebek19 - @perigunlugu
Aktif olmayanları listeden çıkardım, @Nisaca seni de çıkardım ailenin yanında olacaksın diye aktif katılırsan eğer ekleyeyim tekrar ya da eve döndüğünde de alabiliriz gruplara.
Sanırım eksik yok takımlarda varsa söyleyin canlarım. Bakalım bu hafta kim 1.ci olacak görelim
Mavi hosgeldin bu arada en sevdigim renktirCanım, bu grupların ne anlama geldiği konusunda bilgilendirebilir misin beni? :)
Bebiş kendi aramızda yarışıyoruz. KK nin etapları varsa bizimde çiçeklerimiz varCanım, bu grupların ne anlama geldiği konusunda bilgilendirebilir misin beni? :)
Hoşbuldum. :) Mavi'yi ben de severim; ama en sevdiğim renk kırmızı. :)Mavi hosgeldin bu arada en sevdigim renktir
Gruplara gelince sevgili selinanya her hafta grup yapar takim icinden ve cuma tarti günlerin de birinci olan grubu belirleriz ve herhafta grup degisir
Yani takim icin de yaptigimiz birsey
Düşünceye bayıldım.Bebiş kendi aramızda yarışıyoruz. KK nin etapları varsa bizimde çiçeklerimiz var
Iyi misin biraz ne oldu bogaz agrisiAyy gün içinde uyuduğum için şimdi uyuyamiyorum
Canım hâlâ olduğu gibi duruyorIyi misin biraz ne oldu bogaz agrisi
Aynen aramızda dahada hirslanmamiza neden oluyor, gerçi daha ilk sıralara çıkamadım ama kısmetDüşünceye bayıldım.Selinanya arkadaşımıza emeği ve düşüncesi için kucak dolusu teşekkürler. :)
Liste güncelmiş, süper. Hemen ilk sayfaya uçuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?