Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Alla alla hiç de anlamam bu işlerden ama çözüm üretecek fikirler çıkar bence takımdan
Doktora gtmktn biktim adet sokturucyle bile 10 güne adet oluyorum ki çoğu doktor tüp bebek asamsnsa onermiyolar kendi kendine olmayı bekliyorlar annemlrden geleyim aslanpencesi basliycam bide

Kızlar sabah oğlum endoskopi olacak dua edin nolur..gerginim çok..ablamın sonuçları da yarın çıkıyor..inşallah hepsi hayırlı gelir..

inşallah canım hem evladından hem kardeşinden güzel sağlıklı sonuçlar alırsın büyük geçmiş olsun RABBİM acil şifalar versin inşallah

Kuzum bildiğim kadarıyla jillian da 7 günün birinde dinleniyorsun, artık yarın dinlenirsin

Kızlar sabah oğlum endoskopi olacak dua edin nolur..gerginim çok..ablamın sonuçları da yarın çıkıyor..inşallah hepsi hayırlı gelir..

İnşallah birşey çıkmaz ablam, kalbini ferah tut

İyigeceler kızlar pazar misafirlerimi gönderdim ancak bakabildim haftasonu giremiyorum
Daydream- hülya ablam inşallah korkularının yerini mutluluk alır yarın oğluşunla sanada kolaylıklar versin Rabbim
Antepia27 ablam umarım yarın kötü bişey çıkmaz çok tedirgin oldum sen öyle damarım kanıyo yazınca yarin lütfen en kısa zamanda haber ver sonuçları Rabbim şifa versin

Canım, bu grupların ne anlama geldiği konusunda bilgilendirebilir misin beni? :)

E elifea
M mutlu91
Papatyalarim göreyim sizi hadi bakam

Antepia27 ablam ne olur ne olmaz nolur doktoru ihmal etme
kelebek19 kuzucan btç kürünü ilk 12 gun yap birak sogan suyunu hamile olmadigina emin oldugun ay yap yoksa tehlikeli olabilir
Civanperçemi aslanpençesi keten tohumu benim denemedigim saçmalik kalmadi
Bence btç kürü ve arisutubalpolen tek geçerim gerisi hikaye
Eger yumurtalarinin buyumesinde sorun varsa mutlaka incir suyunu dene
Esine keciboynuzu kurü yap ve her firsat buldukça havuç yesin
Maydanoz adaçayi asla tüketme
Daydream- dualar icinde bulunun insaallah rabbim ya şafi adindan sifalar nasip etsin

Canım, bu grupların ne anlama geldiği konusunda bilgilendirebilir misin beni? :)
Mavi hosgeldin bu arada en sevdigim renktir
Gruplara gelince sevgili selinanya her hafta grup yapar takim icinden ve cuma tarti günlerin de birinci olan grubu belirleriz ve herhafta grup degisir
Yani takim icin de yaptigimiz birsey

Mavi hosgeldin bu arada en sevdigim renktir
Gruplara gelince sevgili selinanya her hafta grup yapar takim icinden ve cuma tarti günlerin de birinci olan grubu belirleriz ve herhafta grup degisir
Yani takim icin de yaptigimiz birsey
Hoşbuldum. :) Mavi'yi ben de severim; ama en sevdiğim renk kırmızı. :)
Takım içinde takım gibi bir şey o zaman, çok iyi! Motivasyon süper. Sevdim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…