Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ooo bünyen demekki kaldırmıyor aman canım dikkat et kendine
Aynen abla çok.hassas bunyem hastalık konusunda da en ufak biseyde hmn hastalanirim ymk konusunda da midem öyle maalesef buyuzdn iki ay hastanede yattim daha ince dediğim gibi mide karın ağrısı ve kabızlık şikayetiyle bi çok.kötü hastalıktan şüphelenildi ama sukur bsy çıkmadı ama kesin bi tedavide olmadı o yuzdn dikkate ediyorum aslında az yeyip.sık yemeye aliskn bunyem.bunu uygulamayincada hm kan şekerim düşüyor hem midem çok dolu olunca rahatszilik fazla veriyor gastrit reflu var dediler ama ona uygun bi ialc flnda verilmedi yıllarda byleyim artık doktora gtmek istemiyorum Kusura bakma bi dökün bin ah işit gibi oldu biraz

bu günkü menüm
sabah: şekersiz çay 2 dilim ekmek kibrit kutusu peynir
ara:beyaz çay
akşam. 1 kepçe mercimek çorbası+2yk taze fasulye+2yk haşlanmış tavuk+salata+1 dilim ekmek+kompostu(vişneden az şekerle yaptım yasak mı bilemedim 1 bardak içtim)
ara:7 otlu çay
malum pazar ev işi yapmaktan spor yapamadım
su 10 bardak

ay çok güldüm kelebek ne bebeği kız benim torunum olacak yastayim allah iyiliğini vere

Menü yazanları görünce ozendim bak.
Sabah ekmek tereyağ peynir.
Öğle iki yumurta pısırdım kahvalti vs. Ekmekli bal neyin
Akşam bir alabalık yarım ekmek hamsi salata. Şalgam cıs kola cıs 2 mini Pop kek ;( hem de cukulatali
Anammmmm yok töbe bi da yazmıim menu benn. Dünyaları yemişimmm gene

Bir sağlıkçı olarak fatmam benimde k . Dogum Ve disciye gitme fobim var panik atak yasiyorum .kalbim yerinden çıkacak gibi oluyorum utanıyorum yani anlayacagin fatmam sağlıkçı olmakta bir işe yaramıyor allah yardımcın olsun arkadasim

Eti püf um benim kız cadı neler yedin gene

Çok severler canım, şükür iki dedeleride, anneanne, babaanne hayatta. Çocuklar için iyi birşey.
Bende büyük kızımla uzaktaki büyük markete gittim. Biraz para harcadım rahatladım
Ohh sefan olsun ablam

Ablacım bu izin konusunda daha önce fikrimi söylemiştim, tabiki de izne ayrılmanı istemiyorum. Az verebilirsin, sabit çıkabilirsin, artı çıkabilirsin ama önce sağlık ve en önemlisi sensin bizim için. Biz senin elin geldiğinin fazlasıyla uğraştığını biliyoruz. Kızlar içinde sorun olacağını sanmıyorum.

Ben de seni hatırlıyor gibiyim sanki...
Formu doldurmayayım, ama nasıl hatırlatsam bilemedim :)) Psikoloji Bölümü'nden bu sene mezun oldum. Belki burdan hatırlayabilirsin. :)
Tamam doğru hatırlıyormuşum bak bu defa gitmek yok, ver fazlalıkları da yaza fit bir hatun olarak gir. Hastaların seni görünce hasta olduklarını unutsunlar

Menü:

Kahvaltı: sucuklu yumurta+ 1 kk peynir+ 2 ymk kaşıgı tulum peyniri+ salaalık+ domates biberli sos( ev yapımı)

Ara: yarım yeşil elma+ yarım armut (minikti)

Akşam: 1 küçük kepçe kıymalı bamya çorbası+ 1 tabak kereviz yemeği+1 kase yogurt+ az salata+acı biber turşusu

Su: 2,5 lt olmuştur
Spor: jillian level 1 yapılacak ekstrası saate bağlı

Nedense akşamdan beri üstümde bir sinir var, sanırım abimlere sinir oldum. İnsan gelirken arar birşey lazım mı diye ki ben nereye gidersem gideyim arar sorarım. çıkıp gelmişler ekmek alınacak gittim ben aldım. Mesele ekmek değil, bütün gün temizlik yptım daha ütü yapacağım, annem kaç çeşit yemek yaptı ama onlar bütün gün evdelerdi, oturdular geldiler, bizde de oturuyorlar. Ben anlamıyorum gerçekten. Diyorum fazla mı tepki veriyorum acaba Neyse size içimi döktüğüme göre gidip ütü yapayım, çizgiler tek olsun diye uğraşırken düşünmüyorum, rahatlarım belki

sabah (saat 1 de)yarım litre su suyakoydugum kayısılar 4 tane
2 dilim salam 3 zeytin 2 kaşık kdr sakatat 2 çatal menemen 2 dilim kepk ekmek 1 t.k tahin pekmez 1 KK dan az tulum.peyniri 2 fincan çay

ara(17 de) 1 kaşık közlenmiş patlıcan ve ton balığı bahartla karıştırıp.yedim çok aciktim )

aksam : 8 9 tane cinekop bol salata

su 2 buçuk olur yatana kdr

spor: 120 ip atladim( dün bacağını incittim plates yazamadim)

N Nana kuzum cok gecmis olsun bogaz pastilide cok iyi gelir rahatlatir seni
@fatmanurkaya ablam hep sorucam unutuyorum sen hep "men" diye konusuyorsun ya azeri falan misin

Sabah
Omlet
Peynir 3 zeytin
Sekersiz cay
1 tatli kasigi çemen
1 tb ekmegi

Ara
Sade dondurma

Ögle
2 kasik bulgur pilavi
Et haslamasi
Salata
Ayran

Akşam
Et haslamasi
Salata
Ayran
1tb ekmegi

Gec vakitlerde damla sakizli turk kahvesi icerim

2.5 lt su
Leslie 3mil

geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
İçtim içtim herşeyden
Geçmiş olsun canım..
Geçmiş olsun canım. Ilık şeyler iç eğer birşey yemezsen daha kötü olacaksın o yüzden çorba falan iç mutlaka

çok geçmiş olsun canım
Gecmis olsun nanacım bol bol ıhlamur zencefil vs koy iç boğazını yumsatır ateşin varmi varsa Dr.git kuzum.
Gözlerim yanıyor ablam ama ateşim yok gorunuyor ablam zencefil, papatya, tarçın vs olan karışık çay aldı aktardan içine pekmez döküp icirdi
Geçmiş olsun fıstığım
N Nana canimm geçmiş olsun ılık şeyler iç dikkat et kendine
N Nana kuzum cok gecmis olsun bogaz pastilide cok iyi gelir rahatlatir seni

Canlarım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…