Aynen abla çok.hassas bunyem hastalık konusunda da en ufak biseyde hmn hastalanirim ymk konusunda da midem öyle maalesef buyuzdn iki ay hastanede yattim daha ince dediğim gibi mide karın ağrısı ve kabızlık şikayetiyle bi çok.kötü hastalıktan şüphelenildi ama sukur bsy çıkmadı ama kesin bi tedavide olmadı o yuzdn dikkate ediyorum aslında az yeyip.sık yemeye aliskn bunyem.bunu uygulamayincada hm kan şekerim düşüyor hem midem çok dolu olunca rahatszilik fazla veriyor gastrit reflu var dediler ama ona uygun bi ialc flnda verilmedi yıllarda byleyim artık doktora gtmek istemiyorum Kusura bakma bi dökün bin ah işit gibi oldu birazooo bünyen demekki kaldırmıyor aman canım dikkat et kendine
Ne güzel, başarılar diliyorum yeğeninize. :)canım tekrar hoşgeldin yeğenimde hacettepe psikolojide okuyor
psikolog hanım men bu hastane dr iğne korkumu nasıl yeneyim
Yerim seni benAblaa bence Bilge Gülce koyGülce Bilge de olur
Abla hangi ilde calisiyordun aynen bizim buralardada doktor sıkıntısı çok özellikle gorevlendrme gttgm yerde pratisyenler çok abratiyorlar çekimleri fln tabi seni bu kdr yıla rağmen göndermeleri saçma abla bnce bebek yap çünkü 5 yada kdr bebeği olan anneleri gonderemiyorlar bnmde olursa insallah baya bi sure kurtutlurmda bu durumdan
Bir sağlıkçı olarak fatmam benimde k . Dogum Ve disciye gitme fobim var panik atak yasiyorum .kalbim yerinden çıkacak gibi oluyorum utanıyorum yani anlayacagin fatmam sağlıkçı olmakta bir işe yaramıyor allah yardımcın olsun arkadasimhAKLISIN CANIM ARTIK TAKIMDAKİ DİĞER ARKADAŞLAR menim yavaşladığımı desteklerse takımıma zarar vermemek için mende elimden geleni yaparım liste dışı olursam bu mende gevşeklik yapabilir onun için devam edeyim dediğin gibi
canım oğlanlarımın dr olan bir hanım vardı hastaneden ayrılmış özel muayahane açmış randevu aldım sonra antepdeki evimize en yakın hastanede kadın kadın doğumcu varmış ona gideyim dedim hastane de olması tektikleri kolay yaptırabilirim diye düşündüm
hem muayene hem tahliller bir arada olsun diye dr değiştirdim bayaği stresli bir durum sen ameliyathanede hasta psikolojisini çok iyi anlarsın mendede acaip bi stres yarın şu muayene tahliller bitipde ilaçlarıma başlasaydım
Eti püf um benim kız cadı neler yedin geneMenü yazanları görünce ozendim bak.
Sabah ekmektereyağ peynir.
Öğle iki yumurta pısırdım kahvalti vs. Ekmekli bal neyin
Akşam bir alabalıkyarım ekmek hamsi salata. Şalgam cıs kola cıs 2 mini Pop kek ;( hem de cukulatali
Anammmmm yok töbe bi da yazmıim menu benn. Dünyaları yemişimmm gene
Hosgeldin mavi bir geldin sonra kayboldun canimBen de seni hatırlıyor gibiyim sanki...
Formu doldurmayayım, ama nasıl hatırlatsam bilemedim :)) Psikoloji Bölümü'nden bu sene mezun oldum. Belki burdan hatırlayabilirsin. :)
Ohh sefan olsun ablamÇok severler canım, şükür iki dedeleride, anneanne, babaanne hayatta. Çocuklar için iyi birşey.
Bende büyük kızımla uzaktaki büyük markete gittim. Biraz para harcadım rahatladım
Ablacım bu izin konusunda daha önce fikrimi söylemiştim, tabiki de izne ayrılmanı istemiyorum. Az verebilirsin, sabit çıkabilirsin, artı çıkabilirsin ama önce sağlık ve en önemlisi sensin bizim için. Biz senin elin geldiğinin fazlasıyla uğraştığını biliyoruz. Kızlar içinde sorun olacağını sanmıyorum.hAKLISIN CANIM ARTIK TAKIMDAKİ DİĞER ARKADAŞLAR menim yavaşladığımı desteklerse takımıma zarar vermemek için mende elimden geleni yaparım liste dışı olursam bu mende gevşeklik yapabilir onun için devam edeyim dediğin gibi
canım oğlanlarımın dr olan bir hanım vardı hastaneden ayrılmış özel muayahane açmış randevu aldım sonra antepdeki evimize en yakın hastanede kadın kadın doğumcu varmış ona gideyim dedim hastane de olması tektikleri kolay yaptırabilirim diye düşündüm
hem muayene hem tahliller bir arada olsun diye dr değiştirdim bayaği stresli bir durum sen ameliyathanede hasta psikolojisini çok iyi anlarsın mendede acaip bi stres yarın şu muayene tahliller bitipde ilaçlarıma başlasaydım
Tamam doğru hatırlıyormuşumBen de seni hatırlıyor gibiyim sanki...
Formu doldurmayayım, ama nasıl hatırlatsam bilemedim :)) Psikoloji Bölümü'nden bu sene mezun oldum. Belki burdan hatırlayabilirsin. :)
Biliyorum abla ama olsun ancak öyle kurtuluşun ada emei olucanay çok güldüm kelebek ne bebeği kız benim torunum olacak yastayim allah iyiliğini vere
geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
İçtim içtim herşeydençok geçmiş olsun canım.ıhlamurun varsa ayva ve elmayı dilimle tencerede kaynat ıhlamuru demleyeceğin çaydanlığa koy üzerine süzerek kaynattığın ayva ve elma suyunu dök. 5 /10 dk demlensin iç.iyi geliyor.ıhlamuru kaynatma hiç bir yararı olmuyormuş öyle
Geçmiş olsun canım..
Geçmiş olsun canım. Ilık şeyler iç eğer birşey yemezsen daha kötü olacaksın o yüzden çorba falan iç mutlaka
çok geçmiş olsun canım
Gözlerim yanıyor ablam ama ateşim yok gorunuyorGecmis olsun nanacım bol bol ıhlamur zencefil vs koy iç boğazını yumsatır ateşin varmi varsa Dr.git kuzum.
Geçmiş olsun fıstığım
Emekliye var daha kuzum ya 6 7 yıl Artvinin hopa ilcesin de çalışıyorum.Biliyorum abla ama olsun ancak öyle kurtuluşun ada emei olucan
Bende erzurumdayim ablaEmekliye var daha kuzum ya 6 7 yıl Artvinin hopa ilcesin de çalışıyorum.
Ooo senin yine az kalmış abla bn mesleğe başlayalı 4 yıl.yeni bitecekEmekliye var daha kuzum ya 6 7 yıl Artvinin hopa ilcesin de çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?