Hülyam ataya da ablana da Allahdan şifa diliyorum.inşallah ikisi de çabucak iyileşir.özledim bu arada seni de.kendine çok iyi bak...Kızlar merhaba,endoskopi yapıldı gastrit çıktı ama gastrite neyin neden olduğunu bulmak için birkaç tüp sıvıyı patolojiye verdik.çarşamba çıkacak sonuç..helikobakter olabilir dedi doktor..ilaç tedavisine başladık.,,bulantılar devam ediyor...çok sağolun,,,ablamın ise kemoterapisine devam edilecek nodüller tam tükenmemiş..
Selinim nasılsın güzelim?beni sormuşsun ben şükür iyiyim.şimdi dişçideyim canım.bekliyorum ondan zaman buldum gelmeyeAblam patolojiden de inş. birşey çıkmaz, Ablana Allah şifalar versinSen kendine dikkat et
Ooo güzel menü...tebrikler kuzucum...sendemi listeye girmedin bebişim?bugün ki menüm.
sabah: 1 dilim ekmek+1 yumurta+1 kk pynir+şekersiz çay
+ara:elma
öğle: 4 yk yoğurt+ 1 dilim ekmek
akşam: 4 yk taze fasulye+ 1 kase cacık+1 dilim ekmek
ara:beyaz çay
spor: 1 saat zumba
su:10 bardak
Elifim sen nasılsın tatlım?çocuklar nasıl?Allah iyiliğini versin
Ata'ya da ablana da şifa versin rabbim inşallah hülya ablaKızlar merhaba,endoskopi yapıldı gastrit çıktı ama gastrite neyin neden olduğunu bulmak için birkaç tüp sıvıyı patolojiye verdik.çarşamba çıkacak sonuç..helikobakter olabilir dedi doktor..ilaç tedavisine başladık.,,bulantılar devam ediyor...çok sağolun,,,ablamın ise kemoterapisine devam edilecek nodüller tam tükenmemiş..
AblamııııAta'ya da ablana da şifa versin rabbim inşallah hülya abla
İyiyiz çok şükür canım benim. Sen nasılsın? Çalışınca kaynanayla durumlar nasıl oldu? Yardım ediyor mu yemeğe falan? Damla nasıl?Elifim sen nasılsın tatlım?çocuklar nasıl?
Abla diyorum ya hepAblamıııı
Damla işte bi türlü iyileşemiyor.salya sümük habire.iyi kv ile.az görüyorum ve gördüyüm vakitte de tüm sançmalara sırıtarak karşılık veriyorumİyiyiz çok şükür canım benim. Sen nasılsın? Çalışınca kaynanayla durumlar nasıl oldu? Yardım ediyor mu yemeğe falan? Damla nasıl?
Neden olcek kız.kendisi sanal ortamda abla kelimesine gıcık ya ondan olmasın...e senin gibi işteAbla diyorum ya hepelvan ablayla yaşıt ama hülya abla yazarken hep bir düşünerek yazıyorum nedense
5 kilo sonra canım benim.az kaldı.Ooo güzel menü...tebrikler kuzucum...sendemi listeye girmedin bebişim?
Hadi inşallah canım benim...sen benim eski melikemsin dimi?5 kilo sonra canım benim.az kaldı.
evet canımın içi gitmemek üzere döndüm inşallah artık kovsanızda buradayımHadi inşallah canım benim...sen benim eski melikemsin dimi?
Benim atlamışsın çok kıskandımTüm tanımadığım yeni arkadaşlarım hepinize kucak dolusu sevgiler saygılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?