Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İşi biraz gırgıra vurayım hülyam biz boğa burçları malesef çok düşünen içli insanlarız duygularımızı içimizde yaşar herşeye kahreder dıştan umursamaz gözüksekte çok duygusaliz oda midemizi mahvediyor . Atada emin ol sınav stresi yaşıyordur teyzesine uzuluyordur ama belli etmiyordur.hülyacım onun yastığını yükselt çok faydasını görür benimide varya çok iyi bilirim o ağrıları bulantıları.beni iyileştiren medikal tedaviden çok yastık çok faydası ı gördüm hatta reflu yastıkları var ondan al çok rahat eder.
Ablaciginada Rabbim şifa versin inşallah oda iyileşecek. Dualarımız seninle.

çok geçmiş olsun canım

canım verdikleri ilaçları kullanın inşallah hiç iz kalmaz.

Ayyy cnm yaa içim bi hoş oldu allah korusun yavrucak nasıl kötü bişi bu yaa çok geçmiş olsun canım allah beterinden saklasin

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ablana da çok geçmiş olsun canım

neyseki bişi çıkmamış ablacım sen yine de demir seviyene dikkat et canım hemogramina da baktır mutlaka

Allah sifa versin. yanik cok kötü

gecmis olsun fatmanur cok sevindim bisey cikmadigina

Çok geçmiş olsun çoğu endoskopi yaptıran insanda gastrit çıkıyor ne probleminiz var bilmiyorum ama inşallah patoloji sonuçlarınız iyi çıkar ablanıza allah acil şifalar versin inşallah

t
Suan kaptan yardimciniz kvrck konusuyor
Bana bakın ayaginizi denk alin giremiyorum diye gevşemeyin
Menülerden görevli adalet bakani olaraktan menuleriniz itinayla kontrol edilip not edilir ona gore demedi demeyin
tamamdir sayin menu bakanim ve takim arkadasim. beni cok motive ettin bugun
ilk haftaki arkadaslar hic yoklardi ikinci hafta calllan la ayni takimdaydik bir ara laf attim takim arkadasim diye ondanda hic ses cikmadi ilk kez bir takim arkadasimdan ses cikti vok motive oldum (dedikodu yaptim

İyi akşamlar canım ablam.mesajını görünce anladım bi problemin varmış ama çok şükür ciddi deyilmiş.nasılsın?tel.la mesajlaşdığım arkadaşlarıma sorarım hep seni.iyi olmana sevindim.aynen devammm...]

bugün ki menüm.
sabah: 1 dilim ekmek+1 yumurta+1 kk pynir+şekersiz çay
+ara:elma
öğle: 4 yk yoğurt+ 1 dilim ekmek
akşam: 4 yk taze fasulye+ 1 kase cacık+1 dilim ekmek
ara:beyaz çay
spor: 1 saat zumba
su:10 bardak
Gayet güzel ama kilona göre az yiyorsun, öğlen boş olmuş mesela bence öğleden sonra da bir ara koymalısın

Ablam patolojiden de inş. birşey çıkmaz, Ablana Allah şifalar versin Sen kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…