Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

anladım canım cok gecmiş olsun öncelıkle Rabbim bırdaha yaşatmasın inşallah kılocuklarımızıda verecgz :) hep bırlıkte henuz yaza 6 ay varöyle düşününce verebılırım dıyor insan

Sınavlarında başarılar kuzum , ne sınavı hafta sonu olan ?

Benimkilerde Fena değil perim arapça 35 sınırı geçmişim . Bi teknoloji 30 onunda konular ve kitap tümden değişmiş bende geçmiş soruları çalışmıştım . Alakası yoktu sınavla .
Diger dersler iyi 70 civarı

abla ne okuyodun ilahıyatmı başaraılar

İnşallah canım sürekli kontrol altında tutuyorum kilomu, Allah kaza bela vermezse almam inşallah, böylesi çok daha güzelmiş

Selinanya
Hani nerdesin göremedim ben resmini

aaa dur onuda kabul ederse vereyim.

ya needen bakionuz cok merak ettim:)
Profil resmi yapmıştım, akşama tekrar koyarım resmimi

günaydın kızlar.merak ettimde acaba haftada bir mi tartılıyorsunuz yoksa hergün mü ben hergün tartılıyorum.
Aslında hafta da bir tartılman çok daha sağlıklı, öbür türlü bir gün artı bir gün eksi çıktığında bir mutlu bir mutsuz oluyorsun. Tavsiyem Cuma günleri tartılman

Selinanya canımcım buarada bız kasımpatıydık demı yanlış hatırlamıyorum 2 3 hafdır aynı cıcek oldugumdan artık kasımpatıyla özleştım de:)
Evet kuzum bu hafta da kasımpatısın, aslında değiştirdim grupları ama seni yine aynı çiçek yapmışım

Günaydın güzeller ,

Şifayı kapmışım burnum biber dökmüş gibi yanıyi gözlerim çeşme ,varmı bunu azaltmanın yolu yahu
Geçmiş olsun ablacım, dikkat et kendine hem yaşında ne varmış, altından kalkamayacağın şey yok senin

Günaydın canlarım

Bu hafta Perşembe tartı günü o yüzden bugünden itibaren daha dikkatli oluyoruz, yoksa bu hafta 1. mi olacağız

yasom7272 ablacım Gizem sordu diye tekrar sormuyorum birde ailenlesin diye ses etmedim yoksa biliyorsun seninle oturup bir çay içmeyi çok isterim. Gizem ile ben aklında bulunalım

Evet kelebeğim 40 yaşında boyumdan büyük işlere girdim , rabbım yardım etsin ilmimizi artırsın inşallah .
oooo süpersın abla maşallah nazar degmesın boyle gördıkce bnmde okuyasım gelıyor inşallah bnde senıngıbı azımlı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…