Kuzu hep buradayım o sayfa bu sayfa geziyorum
Ay çok sevindim ablam gözünüz aydınSelaaaam,
Oğlumun patoloji sonuçları geldi helikobakteri varmış antibiyotik tedavisi başlayacak...şükür ki sebebi bulundu bulantılarının..
VEEEEE EN GÜZEL HABER..Ablam tedaviye olumlu cevap vermiş...(salak asistan kemoterapiye devam dedi pazartesi günü, dün doktoru artık maskeyi bırakabilirsin demiş) ilaç kullanıp 3 ay sonra ultrasyona girecek...yıl kötü geçti ama iyi bitecek inşallah...
Geçmiş olsun ablacım@kvrck iyi aksamlar hanımlar. Hasta yatağımdan yazıyorum size.bademciklerim berbat şişti. Dün geceden beri çok kötüyüm. Hem ates hem bogaz agrisi.Menülerimi vereyim.
Salı günü menüm
SABAH yulaf kepekli yoğurt
ÖĞLE 2 tavada yumurta salatalık sade sutlu kahve
AKŞAM ıspanak yoğurt
ARA 1 nar
Çarşamba menüm
1 muz 4 5 cubuk kraker 3 kasik çorba. Hiçbişeyi yutamiyorum sürekli yatıyorum.
istanbuldaydım canım kardeşime gittik annem babamla 15gündür yoktum.Çok ama çok sevindim voronesi biliyordum... @mirjam Meryem'im kaç aylık bebiş? @asfarovski iştahının nedeni anlaşıldı
Sağol Emine'm...
Sağol Fatmacım..
Makbulecim çok sağol :)
Kızyasom7272 nereye gittin ki sen?
AnammmKuzu hep buradayım o sayfa bu sayfa geziyorumbademciklerimi almak istiyorlar ama vermiyorum koydeyim ayol, karılar hep başımda, şimdide köstebek pasta yaptırıyorlar bana
Seni yerim, akıllı bıdığım365 günlük yolculuğun 364.günü bitmek üzereCuma sabahı baştan başlıycaz gün 1 diyicez, 2016 ya resmen adım atıcaz . Ama yılbaşı sadece bu döngüden ibaret olmamalı . 1 yıl bırakıyoruz arkamızda yaşanmışlıklarla. İyisi,kötüsü,doğrusu yanlışıyla. Yılbaşı demek sadece kutlama,eğlence olnamalı. Bu yıl neler yaptık tamamıyla düşünmeliyiz. Hatalarımız neler, pişmanlıklarımız,keşkelerimiz, sevinçlerimiz neler ? Bunların hepsini tartmalı ve yeni yıla adına yakışır şekilde yeni kararlar, hedeflerle ve hatalarımızdan ders alarak girmeliyiz Burada yaş gruplarımız birbirinden çok farklı olsada hepimiz kendimizce yaptığımız yanlışlardan dolayı burdayız ve hepimiz farklı sebeplerden zayıflamak, hayallerimize kavuşmak istiyoruz. Özellikle bu kilolar konusunda düşünmeliyiz. Nelerde hata yaptım da böyle oldum ve nasıl kararlar aldım artık sağlıklı besleniyorum diye Yarın akşam ben yine buralarda olurum malum yaşın gereği telefon elimin altında ama çoğunuz koşuşturmacadan olamazsınız O yüzden şimdiden yeni yılınızıı kutluyorum canım takımım ablalarım ve arkadaşlarım Umarım bu yıl yaşadığınız tüm olumsuzluklar 2015 de kalır ve 2016 hepimiz için dileklerimizin gerçekleştiği, sevdiklerimizle huzurlu, mutlu, sağlıklı bir yıl olur Ayrıcaaa inşallah hepimiz için kilolu geçen son yılımız 2015 olur ve 2016 da sağlıklı, mutlu, fit bayanlar oluruz Hepinize mutlu yıllar
Ayy ben yapsam elliden sonra kalbim dururBen bugün menü vermiyim, saçma sapan birşey oldu. Ama jillian level 1 + 1000 ip atlandı
saol kuzum sağ salim vardım çok şükür kemiklerim ısındı dondum oralarda kısa kollu oturuyorum evde oh bee başlarım doğalgaza .perigunlugu Sınavlarında başarılar ablam Annem bana hep der hepsinden 100 al inşallah
yasom7272 Hoşgeldiin ablam evine gelmişsiin sağ salim ne güzel
Ohoo bak Temmuz da bu dediğini hatırlatacağım o zaman kadar taş olacaksın, kapışırız seninleAyy ben yapsam elliden sonra kalbim durur
İşte o kadar tatliyim ama gelde anlat, balım balAnammmkızz deseydin ya uğraştrmayın beni, gelip öpün beni tatlı yemiş kadar olursunuz Ben kk da bir buraya baktığım için arada diyet günlüklerine, yöntemlerine bakıyorum yeni diyet çeşidi var mı diye
Taş olurum inşallah ta bunyem yinede 1000 leri kaldırır mı bilemedimOhoo bak Temmuz da bu dediğini hatırlatacağım o zaman kadar taş olacaksın, kapışırız seninle1000-2000 yok mu artıran
İşte o kadar tatliyim ama gelde anlat, balım balhamarat olmakta zor zanaat
Allahhh işte bugurban olurum sizi veren allaha nasıl öpmem hepiniz benim için çok değerlisiniz.
Taş olurum inşallah ta bunyem yinede 1000 leri kaldırır mı bilemedimanca taş catlasa 51 olsun, ne öyle hopla dur
iyiyim kuzum 1 ay kötü geçti oğlanın bulantıları çok üzdü bizi...2 gündür rahatladım resmen...okul aile birliğine girdim okula gidip geliyorum işte. :)1100 de olabilirde karıştırdım ilk 500 de emin olamadım ablam sen bana örneksin bu konuda sen nasılsın ablam ya onu sormuyoruz hiç
ohhh ne güzel ,annen baban seninle döndüler mi?istanbuldaydım canım kardeşime gittik annem babamla 15gündür yoktum.
Akıl küpüsü seniiiiii,senin de yeni yılın kutlu olsun Bilgem...herşey gönlüne olsun kuzucum..365 günlük yolculuğun 364.günü bitmek üzereCuma sabahı baştan başlıycaz gün 1 diyicez, 2016 ya resmen adım atıcaz . Ama yılbaşı sadece bu döngüden ibaret olmamalı . 1 yıl bırakıyoruz arkamızda yaşanmışlıklarla. İyisi,kötüsü,doğrusu yanlışıyla. Yılbaşı demek sadece kutlama,eğlence olnamalı. Bu yıl neler yaptık tamamıyla düşünmeliyiz. Hatalarımız neler, pişmanlıklarımız,keşkelerimiz, sevinçlerimiz neler ? Bunların hepsini tartmalı ve yeni yıla adına yakışır şekilde yeni kararlar, hedeflerle ve hatalarımızdan ders alarak girmeliyiz Burada yaş gruplarımız birbirinden çok farklı olsada hepimiz kendimizce yaptığımız yanlışlardan dolayı burdayız ve hepimiz farklı sebeplerden zayıflamak, hayallerimize kavuşmak istiyoruz. Özellikle bu kilolar konusunda düşünmeliyiz. Nelerde hata yaptım da böyle oldum ve nasıl kararlar aldım artık sağlıklı besleniyorum diye Yarın akşam ben yine buralarda olurum malum yaşın gereği telefon elimin altında ama çoğunuz koşuşturmacadan olamazsınız O yüzden şimdiden yeni yılınızıı kutluyorum canım takımım ablalarım ve arkadaşlarım Umarım bu yıl yaşadığınız tüm olumsuzluklar 2015 de kalır ve 2016 hepimiz için dileklerimizin gerçekleştiği, sevdiklerimizle huzurlu, mutlu, sağlıklı bir yıl olur Ayrıcaaa inşallah hepimiz için kilolu geçen son yılımız 2015 olur ve 2016 da sağlıklı, mutlu, fit bayanlar oluruz Hepinize mutlu yıllar
Sağol canımsın :)Ay çok sevindim ablam gözünüz aydınGelmiş geçmiş olsun inşallah ..
yok canım onlar 1 hafta daha kalacaklar sonra mersine dönecekler.ohhh ne güzel ,annen baban seninle döndüler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?