Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

N Nana kuzu sen nasıl oldun ya, geçti sanırım hastalığın, sen bu ara az mı geliyorsun ne
Kuzu hep buradayım o sayfa bu sayfa geziyorum bademciklerimi almak istiyorlar ama vermiyorum koydeyim ayol, karılar hep başımda, şimdide köstebek pasta yaptırıyorlar bana

365 günlük yolculuğun 364.günü bitmek üzere Cuma sabahı baştan başlıycaz gün 1 diyicez, 2016 ya resmen adım atıcaz . Ama yılbaşı sadece bu döngüden ibaret olmamalı . 1 yıl bırakıyoruz arkamızda yaşanmışlıklarla. İyisi,kötüsü,doğrusu yanlışıyla. Yılbaşı demek sadece kutlama,eğlence olnamalı. Bu yıl neler yaptık tamamıyla düşünmeliyiz. Hatalarımız neler, pişmanlıklarımız,keşkelerimiz, sevinçlerimiz neler ? Bunların hepsini tartmalı ve yeni yıla adına yakışır şekilde yeni kararlar, hedeflerle ve hatalarımızdan ders alarak girmeliyiz Burada yaş gruplarımız birbirinden çok farklı olsada hepimiz kendimizce yaptığımız yanlışlardan dolayı burdayız ve hepimiz farklı sebeplerden zayıflamak, hayallerimize kavuşmak istiyoruz. Özellikle bu kilolar konusunda düşünmeliyiz. Nelerde hata yaptım da böyle oldum ve nasıl kararlar aldım artık sağlıklı besleniyorum diye Yarın akşam ben yine buralarda olurum malum yaşın gereği telefon elimin altında ama çoğunuz koşuşturmacadan olamazsınız O yüzden şimdiden yeni yılınızıı kutluyorum canım takımım ablalarım ve arkadaşlarım Umarım bu yıl yaşadığınız tüm olumsuzluklar 2015 de kalır ve 2016 hepimiz için dileklerimizin gerçekleştiği, sevdiklerimizle huzurlu, mutlu, sağlıklı bir yıl olur Ayrıcaaa inşallah hepimiz için kilolu geçen son yılımız 2015 olur ve 2016 da sağlıklı, mutlu, fit bayanlar oluruz Hepinize mutlu yıllar

Ay çok sevindim ablam gözünüz aydın Gelmiş geçmiş olsun inşallah ..

Geçmiş olsun ablacım

Kuzu hep buradayım o sayfa bu sayfa geziyorum bademciklerimi almak istiyorlar ama vermiyorum koydeyim ayol, karılar hep başımda, şimdide köstebek pasta yaptırıyorlar bana
Anammm kızz deseydin ya uğraştrmayın beni, gelip öpün beni tatlı yemiş kadar olursunuz Ben kk da bir buraya baktığım için arada diyet günlüklerine, yöntemlerine bakıyorum yeni diyet çeşidi var mı diye

Seni yerim, akıllı bıdığım

perigunlugu Sınavlarında başarılar ablam Annem bana hep der hepsinden 100 al inşallah

yasom7272 Hoşgeldiin ablam evine gelmişsiin sağ salim ne güzel
saol kuzum sağ salim vardım çok şükür kemiklerim ısındı dondum oralarda kısa kollu oturuyorum evde oh bee başlarım doğalgaza .
bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim kuzum senin içinde çok güzel bir yıl olur inşallah.

İşte o kadar tatliyim ama gelde anlat, balım bal hamarat olmakta zor zanaat

İşte o kadar tatliyim ama gelde anlat, balım bal hamarat olmakta zor zanaat
10 parmağında 10 marifet, maşallah

gurban olurum sizi veren allaha nasıl öpmem hepiniz benim için çok değerlisiniz.
Allahhh işte bu ben gidip biraz daha ip atlıyım aşka geldim Sende bizim çok kıymetlisin ablacanım, zaten biliyorsun

1100 de olabilirde karıştırdım ilk 500 de emin olamadım ablam sen bana örneksin bu konuda sen nasılsın ablam ya onu sormuyoruz hiç
iyiyim kuzum 1 ay kötü geçti oğlanın bulantıları çok üzdü bizi...2 gündür rahatladım resmen...okul aile birliğine girdim okula gidip geliyorum işte. :)

Akıl küpüsü seniiiiii,senin de yeni yılın kutlu olsun Bilgem...herşey gönlüne olsun kuzucum..
Ay çok sevindim ablam gözünüz aydın Gelmiş geçmiş olsun inşallah ..
Sağol canımsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…