Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kvrck iyi aksamlar hanımlar. Hasta yatağımdan yazıyorum size.bademciklerim berbat şişti. Dün geceden beri çok kötüyüm. Hem ates hem bogaz agrisi.Menülerimi vereyim.
Salı günü menüm
SABAH yulaf kepekli yoğurt
ÖĞLE 2 tavada yumurta salatalık sade sutlu kahve
AKŞAM ıspanak yoğurt
ARA 1 nar
Çarşamba menüm
1 muz 4 5 cubuk kraker 3 kasik çorba. Hiçbişeyi yutamiyorum sürekli yatıyorum.

Selam sevgili takimim

Hulyacim geçmiş olsun canım yaaa ben kaçırmışim oğlunun rahatsızlığını. Rabbim acil sifa versin. Ablana da çok sevindim. Inşallah bu yıl her şey gönlünüzce olur. Rabbim acil şifalar versin.

Yasom sağ salim evine ulaşmışsin. Iyi bak kendine. Geçmiş olsun...

Aebenim Allah sifa versin hala iyileşemedin mi ?

Kızlar ben yavaş yavaş adapte olmaya çalışıyorum. Ama yine düzen oturtamadim sanırım yeni yıl geçsin diye bekliyorum. Diyet yapmak yemek hazırlamak hele salata filan yapmak eziyet gibi şu an benim için. Inşallah düzene girerim. Tek avantajım düzenli spor yapıyorum.

O çayo ben de yapayım
Ölçüleri nelerdi fatmam

canım yasom yazdı okuyamadıysan mende yazabilirim ama men elma koymuyorum

sen hepimiz için çok büyük bir örneksin abla inşallah 70-80 li fotolar da atarsın

canımsın yaa inşallah

Oh oh, inşallah birgün arkadaslarinla bir buluşma ayarlarsinda yanlarına gittiğinde seni taniyamazlar

canım özellikle eski okulumdakiler 13 yıl beraber çalıştık görseler kesin şok geçirirler

canım gözün aydın RABBİM sizinkilerede tüm hastalarasda açil şifalar versin inşallah

canım yuvana döndünmü döndüysen hoş geldin canım iyiki geldin

canım salata konusuna men şöyle bir çözüm buldum koca leğenle salatayı yapıyorum sosunu dökmeden buzdolabı poşetlerine havasını iyice alarak koyup bağlıyorum sonra okula giderken saklama kabıma bir poşet açıp sosluyorum akşam eve gelince bir poşet açıp sosluyorum 2 3 gün gidiyor poşetin havasını iyice almak lazım bu yöntemle çok rahatladım tavsiye ederim buzdolabında saklamak gerekiyor

Gecmis olsun canim rabbim sifa versin insallah.

Canim kara yakalanmadan dondum cok sukur .

canım yuvana döndünmü döndüysen hoş geldin canım iyiki geldin
Canim benim tesekkur ederim

cnm çok sevindim ablan için kuzun da en kısa sürede iyileşir inşallah büyük geçmiş olsun cnm

slm kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım bugün uğrayamadım okul çok yoğundu dün gece de çocuk uyumamıştı doğru düzgün eve gelir gelmez yastığımla buluştuk dolayısıyle gelemedim ama sağlıklı beslendim sporumu da yaptım yarın için heyecanlıyım baklaım tartı ne diyecek ben yokken detokslar vicdan çorbaları havada uçuşmuş maalesef ben o çorbayı hiç sevmedim ve içemedim detoks bana göre değil yaa ben yavaş yavaş ilerleyeyim yeter bana neyse çok gevezelik etmeden menümü paylaşayım

sabah: 2 dilim çavdar ekmekği 1 yumurta 1 kk örgü peynir 1 tk tahin pekmez dereotu roka lahana

ara: 3 kuru kayısı

öğlen: 4 yk ıspanak yemeği 1 kase yeşil mecimek çorbası 1 dilim çavdar ekmeği 1 kase yoğurt

ara: 1 bardak kefir 3 kuru kayısı

akşam: 6 yk etli pırasa 2 dilim çavdar ekmeği 2 bardak ayran

ara: 20 gr kuru üzüm 2 ceviz yarım portakal 1 bardak süt

spor : jillian level 1 10. gün

su: günün yarısını uyuyarak geçirince az oldu 1.5 lt oldu şimdiye kadar 2.5 olur yatana kadar

her zqman güzel menü çok iyi dengeliyorsun cnm
çok geçmiş olsun cnm sıvı tüket bol bol dikkat et kendine bu ara herkes grip okulda da öyle bende korkuyorum bulaşmasından

hımm yi yöntemmiş bu salata yapmaya insan gerçekten üşeniyor yaa

başarılı bir protein günü geçirdim çok şükür yarın yüzümüz güler inşallah hepimizin

eminim tartıda sonucunu göreceksin cnm

Super fikir.
Ben de bi deneyim kilitli buzdolabı posetine mi koyuyorsun peki ?

Okudum fatmam,çok sağol:)

Geçmiş olsun, takımca hastalığı sırayla geçiriyoruz bugün süt falan da içseydin daha iyi olurdu, daha hızlı toplardı vucudun, dikkat et kedine lazımsın sen

Ablam takım sırayla bebiş bekliyor, asfarovski , @vorones , mirjam
Çok ama çok sevindim voronesi biliyordum... mirjam Meryem'im kaç aylık bebiş? asfarovski iştahının nedeni anlaşıldı

Sağol Emine'm...

Sağol Fatmacım..

cnm çok sevindim ablan için kuzun da en kısa sürede iyileşir inşallah büyük geçmiş olsun cnm
Makbulecim çok sağol :)

Kız yasom7272 nereye gittin ki sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…