- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
İşte o helipak tedavi paketi benim kabusum olmuştuDaydream- geçmiş olsun abla Rabbim dert keder vermesin başka bnde helipak kullandım zamanında sukur geçti bnmde ama işte kabizligimi.kronik ve baharı fln yada biraz fazla yedigimde çok rahatsız ediyor dikkat ettikten sonra inşallah bsy kalmaz
menüm :
sabah:2 ince dilim ekmek arası beyaz peynirden tost+ şekersiz çay
ara: ada çayı
öğle: 1.5 kase yayla çorbası
ara. beyaz çay
akşam :1 kase yayla çorbası+4 yk bezelye yemeği+ yumurtalı salata91 dilim ekmek
su 10 bardak
spor: 40 dk yürürüş
Daydream- geçmiş olsun abla Rabbim dert keder vermesin başka bnde helipak kullandım zamanında sukur geçti bnmde ama işte kabizligimi.kronik ve baharı fln yada biraz fazla yedigimde çok rahatsız ediyor dikkat ettikten sonra inşallah bsy kalmaz
İşte o helipak tedavi paketi benim kabusum olmuştutabiki şaşırmadık ailecek herkeste normal etki gösteren herşey bende tam zıt etki yaptığı için sorun yok dedik
Ikili antibiyotik tedavisi verilir pericim simdi bir kutuda birlestirdiler eskiden iki ayri antibiyotik veriliyordu. Tedavi sekli ayni ilac veriliyor ve mide koruyucu ile birlikte bende yillar evvel kullandim.Hep aynı ilaçları mı veriyolar ya
Fatma sen mustesna insansin kuzum butun negatiflikleri cekiyorsun ustuneİşte o helipak tedavi paketi benim kabusum olmuştutabiki şaşırmadık ailecek herkeste normal etki gösteren herşey bende tam zıt etki yaptığı için sorun yok dedik
Evet üçlü tedavi paketi galiba günde 2.2 gr antibiyotik ediyordu nasıl kabusum olduysaHep aynı ilaçları mı veriyolar ya
Diyecek sözüm yok ablam haklısınFatma sen mustesna insansin kuzum butun negatiflikleri cekiyorsun ustune
Sağol Pericim ilacın reçetesini yarın alacağız ne yazdı bilmiyorum...bende helipakla iyileşmiştim çok iyi geldi bana..Canım sık sık yapılmazsa sorun olmaz. zaten haftada max 2 gün diyorlar ama her hafta ardarda yapmamak lazım
Çok kötü olmuş ama sana birşey olmamış ya önemli olan bu
Harikaaa inşallah yeni yıl daha daha güzel haberler getirir
acaba verdiği ilaç helipak tedavi seti mi ? bende onu kullanmıştım şuan çoook şükür hiç bir sıkıntım kalmadı midemle alakalı ama tabii yine de asitli, baharatlı, sarmısak vs.den mümkün olduğunca uzak duruyorum
Sağol Yasom... :)Canim arkadasim cok sevindim rabbim baska aci keder vermesin ins.
Sğol Callancım :)Şükürler olsunnnn:))))
Sağol Kelebekcim :)Daydream- geçmiş olsun abla Rabbim dert keder vermesin başka bnde helipak kullandım zamanında sukur geçti bnmde ama işte kabizligimi.kronik ve baharı fln yada biraz fazla yedigimde çok rahatsız ediyor dikkat ettikten sonra inşallah bsy kalmaz
İşte o helipak tedavi paketi benim kabusum olmuştutabiki şaşırmadık ailecek herkeste normal etki gösteren herşey bende tam zıt etki yaptığı için sorun yok dedik
Kız Fatma..helipağın yan etksini yaşayan tek sensin :)Diyecek sözüm yok ablam haklısın
Yan etki falan değil ablam direkt intihar di benimkiKız Fatma..helipağın yan etksini yaşayan tek sensin :)
Sağol kuzumÖncedeen de çok kilon yokmuş ablam amaaaaaa şuan fıstıkkk gibisiiin
Tatlım bence spora başladıysan haftada 3 gün yeter şimdilik, zaten önemli olan devamlılık sağlamak. Ayrıca söylemişler gerçi ama bencede biraz daha kilo vermeden çok ağırlık egzersizleri yapma, vucudun şekillenir ama yağların erimeden kasa dönüşeceği için istediğin incelmeyi bulamayabilirsin. Gerçi ben ince sevdiğim için kalın kaslı bacaklar falan acayip itiyorevet canım doğru diyorsunuz ben şimdi haftada 3 gün spora gidiyorum zaten hazır yeri gelmişken onu da sorayım ben aerobik yapmıyorum sizce aletlerden sonra aerobiğe de katılmalı mıyım
Ahhh ne güzel ya sabahları uyku tatlı geliyor bazen diyorum azcık erken kalkıp 15 dk yürüsem bile yetecek ama 2 dk hesabını yapıyorumhanımlar ben sabahları erken kalkıp 30 dk yürüyorum,akşamları da 40 dk. gerçi 2-3 gündür sabahları yürüyemedim ama akşamları yürüyorum. İnşallah faydasını kısa sürede görürüm
Ablacım çok sevindim, Hem Ata'ya hem ablana Allah şifalar versinSelaaaam,
Oğlumun patoloji sonuçları geldi helikobakteri varmış antibiyotik tedavisi başlayacak...şükür ki sebebi bulundu bulantılarının..
VEEEEE EN GÜZEL HABER..Ablam tedaviye olumlu cevap vermiş...(salak asistan kemoterapiye devam dedi pazartesi günü, dün doktoru artık maskeyi bırakabilirsin demiş) ilaç kullanıp 3 ay sonra ultrasyona girecek...yıl kötü geçti ama iyi bitecek inşallah...
Çoook teşekkür ederimIkili antibiyotik tedavisi verilir pericim simdi bir kutuda birlestirdiler eskiden iki ayri antibiyotik veriliyordu. Tedavi sekli ayni ilac veriliyor ve mide koruyucu ile birlikte bende yillar evvel kullandim.
Bu arada sinavlarinda basarilar kuzum
Ayy ne garipsin yaaaa bebiş sana benzemez inşallahEvet üçlü tedavi paketi galiba günde 2.2 gr antibiyotik ediyordu nasıl kabusum olduysabir de doktor ac karna demişti bana
kontesim yazdım ama görmedin sanırsam yastığını yükselt atanın yada reflü yastığı al faydasını görür.geçmiş olsun kuzumaSağol Pericim ilacın reçetesini yarın alacağız ne yazdı bilmiyorum...bende helipakla iyileşmiştim çok iyi geldi bana..
Sağol Yasom... :)
Sğol Callancım :)
Sağol Kelebekcim :)
Yasom okdumuştum geçen bir yerde...yastığı yüksek Yasom..uyurken çok rahat bi sıkıntısı yok...bide reflü çıkmadı endoskopide helikobaktere bağlı gastrit çıktı..kontesim yazdım ama görmedin sanırsam yastığını yükselt atanın yada reflü yastığı al faydasını görür.geçmiş olsun kuzuma
gastrit için dedim zaten gastritin sonu reflü o yüzden şimdiden önlem al zaten uyurken bişey olmuyor ama sürekli faranjit oluyor asıt yukarı çıkıyor yanma başlıyor ilerde bunları yaşamasın bunları yaşadığım ve 15 yıldır çektiğim için tavsiye ettim canım.Yasom okdumuştum geçen bir yerde...yastığı yüksek Yasom..uyurken çok rahat bi sıkıntısı yok...bide reflü çıkmadı endoskopide helikobaktere bağlı gastrit çıktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?