Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İşte o helipak tedavi paketi benim kabusum olmuştu tabiki şaşırmadık ailecek herkeste normal etki gösteren herşey bende tam zıt etki yaptığı için sorun yok dedik

91 dilim ekmek demişim aceledn bir dilim olacak

İşte o helipak tedavi paketi benim kabusum olmuştu tabiki şaşırmadık ailecek herkeste normal etki gösteren herşey bende tam zıt etki yaptığı için sorun yok dedik

Hep aynı ilaçları mı veriyolar ya

Hep aynı ilaçları mı veriyolar ya
Ikili antibiyotik tedavisi verilir pericim simdi bir kutuda birlestirdiler eskiden iki ayri antibiyotik veriliyordu. Tedavi sekli ayni ilac veriliyor ve mide koruyucu ile birlikte bende yillar evvel kullandim.
Bu arada sinavlarinda basarilar kuzum

Sağol Pericim ilacın reçetesini yarın alacağız ne yazdı bilmiyorum...bende helipakla iyileşmiştim çok iyi geldi bana..

Canim arkadasim cok sevindim rabbim baska aci keder vermesin ins.
Sağol Yasom... :)
Şükürler olsunnnn:))))
Sğol Callancım :)

Sağol Kelebekcim :)

Öncedeen de çok kilon yokmuş ablam amaaaaaa şuan fıstıkkk gibisiiin
Sağol kuzum

evet canım doğru diyorsunuz ben şimdi haftada 3 gün spora gidiyorum zaten hazır yeri gelmişken onu da sorayım ben aerobik yapmıyorum sizce aletlerden sonra aerobiğe de katılmalı mıyım
Tatlım bence spora başladıysan haftada 3 gün yeter şimdilik, zaten önemli olan devamlılık sağlamak. Ayrıca söylemişler gerçi ama bencede biraz daha kilo vermeden çok ağırlık egzersizleri yapma, vucudun şekillenir ama yağların erimeden kasa dönüşeceği için istediğin incelmeyi bulamayabilirsin. Gerçi ben ince sevdiğim için kalın kaslı bacaklar falan acayip itiyor spor salonunda ki hocaların bence bizden çok daha bilgilidir, onlar ne diyor? Fikirlerini sordun mu? Ayrıca öyle hemen ne kilo veriliyor, nede vucut şekilleniyor sende biliyorsun zaten. Sabırlı olmalı, acele etmemelisin

Ahhh ne güzel ya sabahları uyku tatlı geliyor bazen diyorum azcık erken kalkıp 15 dk yürüsem bile yetecek ama 2 dk hesabını yapıyorum

Ablacım çok sevindim, Hem Ata'ya hem ablana Allah şifalar versin

Ikili antibiyotik tedavisi verilir pericim simdi bir kutuda birlestirdiler eskiden iki ayri antibiyotik veriliyordu. Tedavi sekli ayni ilac veriliyor ve mide koruyucu ile birlikte bende yillar evvel kullandim.
Bu arada sinavlarinda basarilar kuzum
Çoook teşekkür ederim

Evet muhtemelen ilaç aynıdır zaten, helipaktan sonra birde mide koruyucu vermişti bana bir kaç ay kullandım ama sürekli yediklerime dikkat etmem lazım baharatlı vs konusunda
Evet üçlü tedavi paketi galiba günde 2.2 gr antibiyotik ediyordu nasıl kabusum olduysa bir de doktor ac karna demişti bana
Ayy ne garipsin yaaaa bebiş sana benzemez inşallah

Sağol Pericim ilacın reçetesini yarın alacağız ne yazdı bilmiyorum...bende helipakla iyileşmiştim çok iyi geldi bana..

Sağol Yasom... :)

Sğol Callancım :)

Sağol Kelebekcim :)
kontesim yazdım ama görmedin sanırsam yastığını yükselt atanın yada reflü yastığı al faydasını görür.geçmiş olsun kuzuma

Menüm;
Sabah;2 dlm kepekli ekmek arasina 2 dlm peynir ile yapılmış tost, 2 ceviz ve yeşil çay.
Ara; ½nar , 2 yk yoğurt ve türk kahvesi sade.
Öğlen; mercimek çorbası, 1 kase yoğurt ve salata.
Ara; ½ nar, 3 yk yoğurt.
Akşam; 2 kırmızı biber dolması, 1 kase yoğurt.
Ara; 1 çay bardağı süt.
Su 2.5 lt. Leslie (15+15)

kontesim yazdım ama görmedin sanırsam yastığını yükselt atanın yada reflü yastığı al faydasını görür.geçmiş olsun kuzuma
Yasom okdumuştum geçen bir yerde...yastığı yüksek Yasom..uyurken çok rahat bi sıkıntısı yok...bide reflü çıkmadı endoskopide helikobaktere bağlı gastrit çıktı..

Yasom okdumuştum geçen bir yerde...yastığı yüksek Yasom..uyurken çok rahat bi sıkıntısı yok...bide reflü çıkmadı endoskopide helikobaktere bağlı gastrit çıktı..
gastrit için dedim zaten gastritin sonu reflü o yüzden şimdiden önlem al zaten uyurken bişey olmuyor ama sürekli faranjit oluyor asıt yukarı çıkıyor yanma başlıyor ilerde bunları yaşamasın bunları yaşadığım ve 15 yıldır çektiğim için tavsiye ettim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…