Baklavali, kaslı falandurmaz durmaz hem o zaman kalbini attırcak bir delükanlı bulursun karın kası mı, bana uyar
geldim yaee tamam, zıkkımlanmaya gitmiştim de
Baklavali, kaslı falantamam, yazın ben zayifayayiyim gorusecegiz
Kız bu saatte ne zikkimlanmasi
Selin hâlâ doymamış
İyi akşamlar hanımlar menüm
Sabah
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
2 bardak çay
Ara
1 bardak süt
Öğlen
Tavuklu salata
Ayran
Ara
Yarım portakal
Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık tavuk mantar yemeği
3 litre su 1,5 saat yürüyüş
Ay tek kaldım
365 günlük yolculuğun 364.günü bitmek üzereCuma sabahı baştan başlıycaz gün 1 diyicez, 2016 ya resmen adım atıcaz . Ama yılbaşı sadece bu döngüden ibaret olmamalı . 1 yıl bırakıyoruz arkamızda yaşanmışlıklarla. İyisi,kötüsü,doğrusu yanlışıyla. Yılbaşı demek sadece kutlama,eğlence olnamalı. Bu yıl neler yaptık tamamıyla düşünmeliyiz. Hatalarımız neler, pişmanlıklarımız,keşkelerimiz, sevinçlerimiz neler ? Bunların hepsini tartmalı ve yeni yıla adına yakışır şekilde yeni kararlar, hedeflerle ve hatalarımızdan ders alarak girmeliyiz Burada yaş gruplarımız birbirinden çok farklı olsada hepimiz kendimizce yaptığımız yanlışlardan dolayı burdayız ve hepimiz farklı sebeplerden zayıflamak, hayallerimize kavuşmak istiyoruz. Özellikle bu kilolar konusunda düşünmeliyiz. Nelerde hata yaptım da böyle oldum ve nasıl kararlar aldım artık sağlıklı besleniyorum diye Yarın akşam ben yine buralarda olurum malum yaşın gereği telefon elimin altında ama çoğunuz koşuşturmacadan olamazsınız O yüzden şimdiden yeni yılınızıı kutluyorum canım takımım ablalarım ve arkadaşlarım Umarım bu yıl yaşadığınız tüm olumsuzluklar 2015 de kalır ve 2016 hepimiz için dileklerimizin gerçekleştiği, sevdiklerimizle huzurlu, mutlu, sağlıklı bir yıl olur Ayrıcaaa inşallah hepimiz için kilolu geçen son yılımız 2015 olur ve 2016 da sağlıklı, mutlu, fit bayanlar oluruz Hepinize mutlu yıllar
kız öğlen kalktım diye makarna mı yenirselaaam canlaaar
sabah:
öğlen kalktım zaten
yarım tabak haşlanmış makarna
salata
akşam:
1 kase çorba
1 tabak taze fasulye
gece:
saat 11:30
1 kase yoğurt
su : 2,5 litre
spor : yok
Ayy oda ciğerleri alıyor, farkı nekız sigara zıkkımı kilo yapmıyor
Adonislerimiz yarışır artık
Cnm öncelikle tüm fazlalıklar kilo verdikçe gidecek,ideal kilona yaklaştıkça üst bölgendeki yağlanma da azalacak
Bunun yanında benden daha tecrübeli bir arkadaşa yönlendireyim seni leithia
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lik-icin-motivasyon-taktikleri.849527/page-22
Bu baslıkta gmsterdiği çok fazla karın hareketi videosu var,seninle aynı soruyu soran arkadaşlar var,onlara güzel güzel anlatmış,bu başlığı bir incele
Hem cok güzel motive ediyor
Ben her yazdığını okuyorum
Benim de belim kütük gibi ondan sürekli bele yüklenerek çalışıyorum, benim yaptığım şunlar:
Bir de bence en mucizevi egzersiz squat
Şunu da söyleyeyim,coğu arkadaş 80–90–100 bu kilolardayken sadece yürüyüş yapıyorlar, kilo azaldıkça sporu arttırıyorlar, spora en cok koruma döneminde yükleniyorlar
Sen de bölgesel çalışmaya koruma döneminde baslayabilirsin,seçim senin
kız öğlen kalktım diye makarna mı yenirkan şekeri bir anda fırlatılır mı, geç bile kalksan kahvaltı önemli, sıcak bir çay peynir, yumurta hem bunlar han şekerini daha kontrollü yükselteceği için, insülünüde dengeler. Olmamış öğlenin
Boşver aldıklarını saymıyorum, 3 baklava mı kız azcık şekillense dua edicem, azcık kenar kasları oluştu gibi oda sabah açken belli oluyorAyy oda ciğerleri alıyor, farkı neKarnımda en az üç baklava, şimdiden söyleyeyim
Kuzu diye diye dilimde tüy bitti yeminle, kız jilliana yapacağına 30 dk tempolu yürü, bak daha çok faydasını göreceksin. Jillian kas yapmada iyi ama zayıflamadan girme hiç böyle gezersizlere, leslie, ya da jessica smith in güzel yürüyüş videoları var onlar yap. Nereye gidersen git herkes aynı şeyi söylecek önce fazla kilolardan kurtulacaksın, sonra bölge bazlı çalışacaksın. Ama yine de sen bilirsinkızlaaar özellikle selin ve callan ^^
yarından itibaren bende jillian yapmaya başlicam ^^
zorlamadan yapabildiğim kadar
Kuzu diye diye dilimde tüy bitti yeminle, kız jilliana yapacağına 30 dk tempolu yürü, bak daha çok faydasını göreceksin. Jillian kas yapmada iyi ama zayıflamadan girme hiç böyle gezersizlere, leslie, ya da jessica smith in güzel yürüyüş videoları var onlar yap. Nereye gidersen git herkes aynı şeyi söylecek önce fazla kilolardan kurtulacaksın, sonra bölge bazlı çalışacaksın. Ama yine de sen bilirsin
Barfiks mi ne varya onu çekeriz, hep yapanları kiskanmisimdir. Çok rahat kendilerini yukarı çekiyorlar, bense daha asılı kalmayı becerrmiyorumBoşver aldıklarını saymıyorum, 3 baklava mı kız azcık şekillense dua edicem, azcık kenar kasları oluştu gibi oda sabah açken belli oluyorneyse onlarda olur ya elbet yavaş yavaş yaza daha çok var, hepsini yapacapız
Bakalım güzel sonuçlar göremezsek, yarın oklava ile kovalayacağımkızlar sizce yarın nasıl sonuçlar görcez
Şimdi yürüyüş istemiyorsun tamam peki asıl istediğin nedir ? Tartı da eksilmek mi yoksa vucudun şekil alması mı? Tartıysa cevabın kesinlikle yürüyüş, he yok tartı beni aynı göstersin ama vucudum şekil alsın dersen ki yağlar erimeden kasa dönüşeceği için muhtemelen istediğin incelme de olmayacak, kalın kaslı bir görünüm olabilir bu durumda nefes nefese jillian yap. 1 Kilo kas, 2 kilo su tutar. Bu durumda incelirken tartı sana fazla bile gösterebilir. Ben bütün kış, odamın içinde leslie ile yürüdüm hatta annemle birlikte. Bazen çok sıkıldım, ama inatla devam ettim. Yürüyüş istemiyorum demeden önce bence bir araştır kuzum netten falan belki fkrin değişir.yok canım yürüyüş istemiyom
Bende hiç denemedim ya ama kollarım eskiye göre güçlü olsa da barfiks için yeterli gelmez sanırımBarfiks mi ne varya onu çekeriz, hep yapanları kiskanmisimdir. Çok rahat kendilerini yukarı çekiyorlar, bense daha asılı kalmayı becerrmiyorum
Bn pek umutlu değilm canim ama umarım vermisimdirkızlar sizce yarın nasıl sonuçlar görcez
Benim kollarda daha tık yokBakalım güzel sonuçlar göremezsek, yarın oklava ile kovalayacağım
Şimdi yürüyüş istemiyorsun tamam peki asıl istediğin nedir ? Tartı da eksilmek mi yoksa vucudun şekil alması mı? Tartıysa cevabın kesinlikle yürüyüş, he yok tartı beni aynı göstersin ama vucudum şekil alsın dersen ki yağlar erimeden kasa dönüşeceği için muhtemelen istediğin incelme de olmayacak, kalın kaslı bir görünüm olabilir bu durumda nefes nefese jillian yap. 1 Kilo kas, 2 kilo su tutar. Bu durumda incelirken tartı sana fazla bile gösterebilir. Ben bütün kış, odamın içinde leslie ile yürüdüm hatta annemle birlikte. Bazen çok sıkıldım, ama inatla devam ettim. Yürüyüş istemiyorum demeden önce bence bir araştır kuzum netten falan belki fkrin değişir.
Bende hiç denemedim ya ama kollarım eskiye göre güçlü olsa da barfiks için yeterli gelmez sanırımalıp kapıya asayım annemde bir bu eksikti desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?