Neden canımUyuyamiyorum yahu!!
Bilmiyorum, hâlâ gözlerimde gram uyku yok.Neden canım
daha 5 haftalik :)Çok ama çok sevindim voronesi biliyordum...mirjam Meryem'im kaç aylık bebiş? @asfarovski iştahının nedeni anlaşıldı
Sağol Emine'm...
Sağol Fatmacım..
Makbulecim çok sağol :)
Kız @yasom7272 nereye gittin ki sen?
Kız sen zaten çok zayıfmıisın. Boyun kaç?Geçen haftaki kilo: 54.9
Bu hafta :54.1
Fark : 800 gr.
Yüzde: 1.45
Gelecek haftaki hedef: 52. 5
( bu arada arkadaslar kabizligimi dvme diyor şuan lavobaya cikamadim ama eğer öğleye kdr cikabiliraim tekrar tartilirim
Şükur bu hafta biraz olsun verdim ama tartiminpaket yeri flnda değişti inşallah sıkıntı olmamıştır
Olsun tatlım öncelik sınavların. Kilo almamışsın ya o da güzel.SelamlarGeçmişi gelince okuycam okuldan tartı sonucunu yazıp çıkıyim
Geçen Hafta:62.9
Bu Hafta: 62.9
Yani yine sabitiim
Olsuuun ama haftaya sınavlarım başlıyo, sınavlarım biter bitmez bomba gibi dönücem
Sağol kuzum
Tatlım bence spora başladıysan haftada 3 gün yeter şimdilik, zaten önemli olan devamlılık sağlamak. Ayrıca söylemişler gerçi ama bencede biraz daha kilo vermeden çok ağırlık egzersizleri yapma, vucudun şekillenir ama yağların erimeden kasa dönüşeceği için istediğin incelmeyi bulamayabilirsin. Gerçi ben ince sevdiğim için kalın kaslı bacaklar falan acayip itiyorspor salonunda ki hocaların bence bizden çok daha bilgilidir, onlar ne diyor? Fikirlerini sordun mu? Ayrıca öyle hemen ne kilo veriliyor, nede vucut şekilleniyor sende biliyorsun zaten. Sabırlı olmalı, acele etmemelisin
Ahhh ne güzel ya sabahları uyku tatlı geliyor bazen diyorum azcık erken kalkıp 15 dk yürüsem bile yetecek ama 2 dk hesabını yapıyorum
Ablacım çok sevindim, Hem Ata'ya hem ablana Allah şifalar versin
evet canım senin kilon az benim verilecek çok varBend öyle canm mesela plates + ip + leslie ucunude aynı gün yaptığım oluyor ama bnm.kilom az
Geçen hafta:58,2
Bu hafta:57,6
Fark:600gram
Yüzde:1,03
Geçen haftaki kilo: 54.9
Bu hafta :54.1
Fark : 800 gr.
Yüzde: 1.45
Gelecek haftaki hedef: 52. 5
( bu arada arkadaslar kabizligimi dvme diyor şuan lavobaya cikamadim ama eğer öğleye kdr cikabiliraim tekrar tartilirim
Şükur bu hafta biraz olsun verdim ama tartiminpaket yeri flnda değişti inşallah sıkıntı olmamıştır
Bende vereyim kilomu;
Geçen hafta ;60,2
Bu hafta;59,8
Fark; 400 gr
Yüzde;0,6
bende bildirim yapayım
salı: 89.9
bugün : 89.5
aradaki fark : 0.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?