Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

CNM o memleketinde galiba 4 5 gündür böyle menülerde geliyor gene iyi kilo vermiş bu haliyle bile

canım ödem olabilir kabızlık problemi olabilir bitki çayları tüketiyormusun.faydası oluyor.haftaya verirsin sıkma canını
İnşallah haftaya fa la fazla giderde telafi edilir bu durum
Canım üzülme, olur arada öyle. Sen sonuçta elinden gelenin en iyisini yaptığını düşünüyorsan sorun yok. Haftaya telafi edersin inşallah
inşallah cnm vallahi çok dikkat ediyorum ama ne bileyim işte

Himmm benimde bazen böyle oluyor uaa bende bunun kilo olduğuna inanmıyorum ama işte basküle arka arkaya kaç kere çıktım yanlış tarıyor diye pillerin değiştirip tekrar çıktım ama yok hep aynı
Cnm kilo mu aldın
öyle görünüyor

Haftaya harika bir sayıyı görürsün inşallah:))
Salıdan böyleyseyse gayet iyi
Buarada 70ler yaklaşıyor,cok heyecanlı:)))
İnşallah ya, şubatın başı doğum günüm inşallah 79.9 da olsa bu rakamı görürüm. Ve bir en az ama en az 10 yıldır bu rakamları hiç görmedim , hele 70 liler hayal yani

Günaydın kızlar,

Geçen Hafta: 56,2
Bu Hafta: 55,9
Fark: 0,3
Yüzde: 0,53

Sonunda 55'i ucundan da olsa gördüm
selinim 55 oldumu korumaya aliyorsun daha kilo vermek yok kasektik olacan yeter kiskandimmi acaba dermisim saka bir yana yeter gercekten spora devam saglikli beslenmeye devam ama diyet nooo

İnşallah ya, şubatın başı doğum günüm inşallah 79.9 da olsa bu rakamı görürüm. Ve bir en az ama en az 10 yıldır bu rakamları hiç görmedim , hele 70 liler hayal yani
Görürsün cnm görürsün maşallah çok istikrarli ve düzenli ilerliyorsun maşallah diyeyim de

peki bizi üzen kocaysa ne yapmali

Takip ettiğim kadarıyla menülerin güzel, diyetisyene gidiyorsun, spor yapıyorsun. Bu işin içinde başka bi iş vardır. Haftaya daha iyi olur eminim

Cnm menüne baktım
Cok fazla karbonhdrat var
Corba karbonhidrat,2 öğün tüketmişsin
3öğün ekmek yemişsin
Akşam meyve yemişsin,o da karbonhidrat
Persembe günü olmasına rağmen tahin pekmez yemişsin
Günlük aldığın kaloriyi hesapladım 1914 kcal
Aldığın karbonhidrat ise 274 gram
Yani kilo alman cok normal
Belki 90lı kilolarda olsan bu menü ile kilo verebilirsin ama 60larda bu menü kilo aldırır,yağ oranın düşer belki ama spor da yaptığın için kilo alarak kas miktarın artar
Bu diyetisyen menüleri kilo verdirir ama koruma dönemi işe yarar mı bilmiyorum
Karatayın kitabını okumanı tavsiye ediyorum,tabiki benimki bir öneri,kesinlikle karısmıyorum,sakın yanlış anlama

Toptan bosariz kocalara cozum yok elifcim kader diyip cekeriz yada gule gule deriz rabbim hepinizin evine yuvasina saglik huzur nasip etsin insallah.
dimi abla. ya benim kilom gram oynmadi. gecen haftada 300 gr almistim. hep mutsuzluguma bagliyorum artik. Çünkü bu hafta dikkat ettim hic verememisim. ilk hafta 3kiloya yakin gitmisti. 2haftadirsa tarti malesef iyi gitmiyor. normlade yedigikin yarisini yiyorum ve saha saglikli besleniyorum demekkki mitluluk cok etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…