- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
CNM o memleketinde galiba 4 5 gündür böyle menülerde geliyor gene iyi kilo vermiş bu haliyle bileSevgili arkadaslsr hepinizi tam anlamiyla tanimiyorum ama gruplar olusturdunuz kimse menulere yorum yapmiyor guzel diyip geciyor gruplar kendi aranizda bari yorum yapin biraz once @Nisaca nin menusunu gordum yorum yapacaktim fakat diyetisyenemi gidiyor hatirlayamadim kilosunuda bilmiyorum ama menu facia cok yemis hele aksam diyetteyken ve tarti oncesi boyle bir menu üzucu geldi bana kirilmasin ama gercekler.
İnşallah haftaya fa la fazla giderde telafi edilir bu durumcanım ödem olabilir kabızlık problemi olabilir bitki çayları tüketiyormusun.faydası oluyor.haftaya verirsin sıkma canını
inşallah cnm vallahi çok dikkat ediyorum ama ne bileyim işteCanım üzülme, olur arada öyle. Sen sonuçta elinden gelenin en iyisini yaptığını düşünüyorsan sorun yok. Haftaya telafi edersin inşallah
Himmm benimde bazen böyle oluyor uaa bende bunun kilo olduğuna inanmıyorum ama işte basküle arka arkaya kaç kere çıktım yanlış tarıyor diye pillerin değiştirip tekrar çıktım ama yok hep aynıSizler beni tanimiyorsunuz ben cok yasarim bu durumu hasimatom var immun sistemi benim dengelerimi bozar gunum gunumu tutmaz birsabah kalkarim 65 500 bir sabah kalkarim 66 700 ben ilk zamanlar uzuluyordum kahrediyordum simdi uzmuyorum kendimi odemler olabiliyor yedigimiz yiyecekler odem yapabiliyor yorgun olabiliyoruz takimda olmak evet stres yaratsada uzulme .
öyle görünüyorCnm kilo mu aldın
İnşallah ya, şubatın başı doğum günüm inşallah 79.9 da olsa bu rakamı görürüm. Ve bir en az ama en az 10 yıldır bu rakamları hiç görmedim , hele 70 liler hayal yaniHaftaya harika bir sayıyı görürsün inşallah:))
Salıdan böyleyseyse gayet iyi
Buarada 70ler yaklaşıyor,cok heyecanlı:)))
Günaydın kızlar,
Geçen Hafta: 56,2
Bu Hafta: 55,9
Fark: 0,3
Yüzde: 0,53
Sonunda 55'i ucundan da olsa gördüm
Hayirli sabahlar bacim nasil oldun dun yazacaktim baktum 9 lmus saat dedim esi kizmasin yarin yazarim iyimisin?Hayırlı sabahlar hanımlar ...
HarikasiiiinnnnGünaydın kızlar,
Geçen Hafta: 56,2
Bu Hafta: 55,9
Fark: 0,3
Yüzde: 0,53
Sonunda 55'i ucundan da olsa gördüm
Abla 155 boyum azdaha uzun olaydim iyiydiKız sen zaten çok zayıfmıisın. Boyun kaç?
Cadii yetistin bana kiskaniyorumİnşallah ya, şubatın başı doğum günüm inşallah 79.9 da olsa bu rakamı görürüm. Ve bir en az ama en az 10 yıldır bu rakamları hiç görmedim , hele 70 liler hayal yani
Görürsün cnm görürsün maşallah çok istikrarli ve düzenli ilerliyorsun maşallah diyeyim deİnşallah ya, şubatın başı doğum günüm inşallah 79.9 da olsa bu rakamı görürüm. Ve bir en az ama en az 10 yıldır bu rakamları hiç görmedim , hele 70 liler hayal yani
peki bizi üzen kocaysa ne yapmaliYılın son gününden günaydın hepimizebize zarar veren her şeyi, herkesi bu sene bırakalım yeni senemize hayatımıza girmesine müsade etmeyelim, bizde stres yapan şeyleri, insanların hakkımızdaki düşüncelerini, bize zarar veren kişileri bu senede bırakalım.
Çok mutlu, huzurlu, sağlık dolu, bir daha kilo derdimizin olmayacağı gelecek sene bu zamanlarda hepimizin zayıflamış sağlıklı olacağı bir sene olsun kızlar
Elifim ne yedin ne ictin kuzum niye arti oldun sen arti olmazdin kolay kolayGünaydın güzeller mutlu yıllar
Geçen hafta 71
Bu hafta 72
Fark +1 maalesef
Takip ettiğim kadarıyla menülerin güzel, diyetisyene gidiyorsun, spor yapıyorsun. Bu işin içinde başka bi iş vardır. Haftaya daha iyi olur eminimİnşallah haftaya fa la fazla giderde telafi edilir bu durum
inşallah cnm vallahi çok dikkat ediyorum ama ne bileyim işte
Himmm benimde bazen böyle oluyor uaa bende bunun kilo olduğuna inanmıyorum ama işte basküle arka arkaya kaç kere çıktım yanlış tarıyor diye pillerin değiştirip tekrar çıktım ama yok hep aynı
öyle görünüyor
Toptan bosarizpeki bizi üzen kocaysa ne yapmali
Cnm menüne baktımSlm kizlar feci yorgunum lazerde kendimi nasil sıktım sa artik neyse bu ayi da atlattim sukur
Bugun menum
Sabah2 dilim tam tahilli ekmek 1 kk örgü peynir 5 zeytin 1 tk tahin pekmez lahana roka dereotu turp 1 cb sut
Ara 3 kuru kayisi 1 sekersiz nescafe
Oglen 1 kase sehriyeli tavuk corba 4 yk ispanak 1 dilim ekmek 1 kase yogurt
Ara 20 gr kuru uzum 2 ceviz
Aksam 1 kase yesil mercimek corbasi 1 dilim tam tahilli ekmek bir kaac tane yesil sogan 1 kase yogurt
Ara 1 bardak sutlu kahve 1 portakal 1 elma
Spor jillian level 1 8. Gun bitti
Su 2 lt faln oldu 3 u bulur insallah
Bende 158 im . Bende uzun sayılmam, ama hedefim senin şu andaki kilolarınAbla 155 boyum azdaha uzun olaydim iyiydi
dimi abla. ya benim kilom gram oynmadi. gecen haftada 300 gr almistim. hep mutsuzluguma bagliyorum artik. Çünkü bu hafta dikkat ettim hic verememisim. ilk hafta 3kiloya yakin gitmisti. 2haftadirsa tarti malesef iyi gitmiyor. normlade yedigikin yarisini yiyorum ve saha saglikli besleniyorum demekkki mitluluk cok etkiliyorToptan bosarizkocalara cozum yok elifcim kader diyip cekeriz yada gule gule deriz rabbim hepinizin evine yuvasina saglik huzur nasip etsin insallah.
Zayıflayıp güzelliğinle kıskançlığından çıldırtacaksınpeki bizi üzen kocaysa ne yapmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?