- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Tebrik ederim, darısı başımıza AminnnKızlar iki gün protein yaptım,dün akşam yatmadan spor yaptım, yarım saat tuvalette bekledim
Ve tartı yüzüme güldü
Şükürler olsun,art çıkıp sizi mahcup edeceğim diye cok korkmuştum
Eki Görüntüle 1732163
Vallahi cnm girdim tualete ama okuldayim tekrar tartılamam ya böyle iniş çıkış oluyor zaten ama işte listede olmasam bu kadar uzulmezdim takımın da durumu bozuluyor böyle oluncaGunaydin karli yagisli bir gunden elektiiklerimizde gitti artik ne yapariz gun boyu bilmem 2016 ya girecegiz hala elektirik kesiliyor kar yagdimi en nefret ettigim durum.
Kilo veren herkesi kutluyorumCutemom007 500 gr fazla cikmis olman seni uzmesin wcye gidince birdaha tartil bazen vucutta odem olabiliyor kilo oldugunu dusunmuyorum.bunun icin uzme kendini lutfen.
Gözünüz aydın ablam. Ata'ya da şifa olsun ilaçları inşallahSelaaaam,
Oğlumun patoloji sonuçları geldi helikobakteri varmış antibiyotik tedavisi başlayacak...şükür ki sebebi bulundu bulantılarının..
VEEEEE EN GÜZEL HABER..Ablam tedaviye olumlu cevap vermiş...(salak asistan kemoterapiye devam dedi pazartesi günü, dün doktoru artık maskeyi bırakabilirsin demiş) ilaç kullanıp 3 ay sonra ultrasyona girecek...yıl kötü geçti ama iyi bitecek inşallah...
canım ödem olabilir kabızlık problemi olabilir bitki çayları tüketiyormusun.faydası oluyor.haftaya verirsin sıkma canınıYa bu nasıl oldu gerçekten anlamadım sabah tualete çıkmadım belki onun etkisi ama ben genelde persembeleri böyle oluyorum yaa geçenlerde de yine böyle olmuştu ama takıma zarar veriyor ve cok Üzgünüm kızlar çok özür dilerim
Canım üzülme, olur arada öyle. Sen sonuçta elinden gelenin en iyisini yaptığını düşünüyorsan sorun yok. Haftaya telafi edersin inşallahGünaydın kızlar
Gecen hafta 64.5
Bu hafta 65.0
Yüzde 0.77
Haftaya hedef 63.5
dün sabah buradada ne elektirik vardı ne su. busabahta su yok. güya ankarda oturuyoruz.Gunaydin karli yagisli bir gunden elektiiklerimizde gitti artik ne yapariz gun boyu bilmem 2016 ya girecegiz hala elektirik kesiliyor kar yagdimi en nefret ettigim durum.
Kilo veren herkesi kutluyorumCutemom007 500 gr fazla cikmis olman seni uzmesin wcye gidince birdaha tartil bazen vucutta odem olabiliyor kilo oldugunu dusunmuyorum.bunun icin uzme kendini lutfen.
Tuvalete cıkmasan da cokk güzel kilo vermissin:))Geçen haftaki kilo: 54.9
Bu hafta :54.1
Fark : 800 gr.
Yüzde: 1.45
Gelecek haftaki hedef: 52. 5
( bu arada arkadaslar kabizligimi dvme diyor şuan lavobaya cikamadim ama eğer öğleye kdr cikabiliraim tekrar tartilirim
Şükur bu hafta biraz olsun verdim ama tartiminpaket yeri flnda değişti inşallah sıkıntı olmamıştır
Sizler beni tanimiyorsunuz ben cok yasarim bu durumu hasimatom var immun sistemi benim dengelerimi bozar gunum gunumu tutmaz birsabah kalkarim 65 500 bir sabah kalkarim 66 700 ben ilk zamanlar uzuluyordum kahrediyordum simdi uzmuyorum kendimi odemler olabiliyor yedigimiz yiyecekler odem yapabiliyor yorgun olabiliyoruz takimda olmak evet stres yaratsada uzulme .Vallahi cnm girdim tualete ama okuldayim tekrar tartılamam ya böyle iniş çıkış oluyor zaten ama işte listede olmasam bu kadar uzulmezdim takımın da durumu bozuluyor böyle olunca
Cnm kilo mu aldınGünaydın kızlar
Gecen hafta 64.5
Bu hafta 65.0
Yüzde 0.77
Haftaya hedef 63.5
Sinur bozucu oluyor demi hele su allah yardimciniz olsun.dün sabah buradada ne elektirik vardı ne su. busabahta su yok. güya ankarda oturuyoruz.
saol cnm.dün sabah daha kötüydü eşim işe gidecek oğlan okula gidecek karanlık saat6.30 kahvaltıyı zor hazırladım.Sinur bozucu oluyor demi hele su allah yardimciniz olsun.
Haftaya harika bir sayıyı görürsün inşallah:))Kilo bildirimi
Geçen hafta; 84.2
Bu hafta; 84
Fark; 0.2
Yüzde; 0,237
Üzgünüm, burada tartı yok bu yüzden salı tartiya çıktığım kiloyu bildirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?