- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
stres ve üzüntü olunca kortizon hormonu çok salgılanıyor vücutta. oda ödem ve kilo sebebi oluyor.takma kafana hiçbir şeyi.hepimiz neler yaşıyoruz.ama biz canımızın kıymetini bilmezsek kimse bilmez.dimi abla. ya benim kilom gram oynmadi. gecen haftada 300 gr almistim. hep mutsuzluguma bagliyorum artik. Çünkü bu hafta dikkat ettim hic verememisim. ilk hafta 3kiloya yakin gitmisti. 2haftadirsa tarti malesef iyi gitmiyor. normlade yedigikin yarisini yiyorum ve saha saglikli besleniyorum demekkki mitluluk cok etkiliyor
Diyetinde sporunda hata vardır mutlakadimi abla. ya benim kilom gram oynmadi. gecen haftada 300 gr almistim. hep mutsuzluguma bagliyorum artik. Çünkü bu hafta dikkat ettim hic verememisim. ilk hafta 3kiloya yakin gitmisti. 2haftadirsa tarti malesef iyi gitmiyor. normlade yedigikin yarisini yiyorum ve saha saglikli besleniyorum demekkki mitluluk cok etkiliyor
Evet ruhsal durum cok onemli elifim ama bir abla olarak tavisyem insanin kendini mutlu etmesi icin cok sebep var hayatimiz sadece kocalarimuz degil o yuzden once kendini sevmeyi ogren ve ne kadar sansli oldugunu dusun akil sagligin yeerinde elin ayagin tutuyor evladin var kendini mutlu etmek icin sepep bul acikcasi .dimi abla. ya benim kilom gram oynmadi. gecen haftada 300 gr almistim. hep mutsuzluguma bagliyorum artik. Çünkü bu hafta dikkat ettim hic verememisim. ilk hafta 3kiloya yakin gitmisti. 2haftadirsa tarti malesef iyi gitmiyor. normlade yedigikin yarisini yiyorum ve saha saglikli besleniyorum demekkki mitluluk cok etkiliyor
:)))))Kendimi biran laz sandim o nasil yazmisimkocalarumuz ay kahkaha attim .
İnşallah aranız düzelir cnmpeki bizi üzen kocaysa ne yapmali
ewet aslinda ilk hafta hevesle surekli spor yapiyordum hic sagliksiz biseyi surmuyordum agzima adam biranda kilo alma cabalarina girdi. demekki devam etsem çatlicaktiZayıflayıp güzelliğinle kıskançlığından çıldırtacaksın
Cnm kelebek bebiş sahibi olmak için kilo veriyorBende 158 im . Bende uzun sayılmam, ama hedefim senin şu andaki kiloların
haklisin ama işte bu boş kafaya anlatamıyorumstres ve üzüntü olunca kortizon hormonu çok salgılanıyor vücutta. oda ödem ve kilo sebebi oluyor.takma kafana hiçbir şeyi.hepimiz neler yaşıyoruz.ama biz canımızın kıymetini bilmezsek kimse bilmez.
ben ilk hafta hergun leslie yaptim. gercekten faydasini gordum. iki haftadir hergün yapmiyorum. her gun yapmam mi lazim acabaDiyetinde sporunda hata vardır mutlaka
kesinlikle öyle. bazen Allaha karsi nankörlük ysptigimi düşünüyorum. oglumu bana!nasip etti. ama babasi sabrimi oyle tuketiuorki yavruma kalmiyor resmenEvet ruhsal durum cok onemli elifim ama bir abla olarak tavisyem insanin kendini mutlu etmesi icin cok sebep var hayatimiz sadece kocalarimuz degil o yuzden once kendini sevmeyi ogren ve ne kadar sansli oldugunu dusun akil sagligin yeerinde elin ayagin tutuyor evladin var kendini mutlu etmek icin sepep bul acikcasi .
Tabi cnm,sen boşver eşini,kendine beslenmene,diyetine odaklan,o zaman kendinle barışacaksın,mutlu olacaksın ve özgüvenin de gelecek..hep öyle oluyorewet aslinda ilk hafta hevesle surekli spor yapiyordum hic sagliksiz biseyi surmuyordum agzima adam biranda kilo alma cabalarina girdi. demekki devam etsem çatlicakti
Ablam dediydim ya beraber mezun oluruzCadii yetistin bana kiskaniyorumolacan tabi umitsizlik yok
Aynen nazar değmesin, böyle devam etsin inşallahGörürsün cnm görürsün maşallah çok istikrarli ve düzenli ilerliyorsun maşallah diyeyim de
Ay cnm eşinle imtihan oluyorsun demekki, Allah yardımcın olsun,inşallah her şey daha iyi olurkesinlikle öyle. bazen Allaha karsi nankörlük ysptigimi düşünüyorum. oglumu bana!nasip etti. ama babasi sabrimi oyle tuketiuorki yavruma kalmiyor resmen
9 aylik cocuga bagirip duruyorum. sonra birde ona uzuluyorum.
cok guzel yazdin valla yaa. evet bundan sonra daha iradeli davranacam. kilo vereyimde bu kadin bu adami nasil almis desinler yine:))Tabi cnm,sen boşver eşini,kendine beslenmene,diyetine odaklan,o zaman kendinle barışacaksın,mutlu olacaksın ve özgüvenin de gelecek..hep öyle oluyor
Biz hayatımızdaki kendi sorunlarımıza odaklanmayınca cevremizdeki sorunlara odaklanıyoruz.oysa kendimizle barıssak,kontrolümüzü elimize alsak, yediklerimize dikkat edebilsek, insanlara hayır diyebilsek, sporumuzdan asla tavşz vermesek, kitabımızı okusak,zaten basarı duygusunu tatmış olacağız ve çevremizdeki sorunlara olur böyle seyler deyip gececeğiz
Asıl uğrasmamız gereken kendimiz
Kendimize nekadar güçlü iradeli olduğumuzu göstermemiz lazım
GÜÇLÜ KADIN OLACAĞIZ VE HEDEFİMİZİ AĞLASAK DA DÜŞSEK DE BAĞIRSAK DA HIZIMIZI KESMEDEN KOŞACAĞIZ VE ONA ULAŞACAĞIZ.
Kim ne demiş kim ne yapmış bunlar fasa füse, biz kendimizle barısabilsek bunları görmeyeceğiz bile
Sorunun köküne inmek lazım
Biz neden zayıflamak istiyoruz? Giysiler güzel dursun diye mi, bence cevap bukadar basit değil, yediklerimizi kontrol edebilmek, nefsi terbiye edebilmek, kontrolün sende olduğunu görmek,mutlu olmak,vucudunla barısık olmak...bşr cok cevap var..sürekli kendimize neyi neden istediğimizi sormak lazım..
Hakkını helal cok yazdım
Tamam ablam 55 olayım zaten korumaya geçeceğim, daha da gitmiyor zatenselinim 55 oldumu korumaya aliyorsun daha kilo vermek yok kasektik olacan yeter kiskandimmi acaba dermisim saka bir yana yeter gercekten spora devam saglikli beslenmeye devam ama diyet nooo
Saol kuzum, sende üzülme haftaya eksi çıkarsın napalım bu hafta böyle olduHarikasiiiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?