Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de diyorum tartışsak ben üzüleceğim,niye kendimi üzeyim hehe de geç,cok kırıldıysam,sen haklısın ben haklısına girmeden suclamadan duygularımdan bahsediyorum,üzüldüm diyorum
Akşam ne olursa olsun sarılıyorum,sabah o beni öpmezse giderim sarılırım öperim,yeterki ben üzülmeyeyim:)))) ben mutlu olursam onlar da olur
Tartısmak iyi bir şey değil
Duygulardan bahsetmek iyi bir sey
Yine de her sey her zamna düzgün gitmeyebiliyor, ben hep derim insanın olduğu uerde çatışma da vardır

Bu arada cok akıllıca hareket ediyorsun
Taktir ettim :)))

işte şu gurur yok mu. o uzattikca benim icinde ofkem büyüyor. ama bir sekilde deveyi gütmek lazim tavsiyene uymaya calisacam

Bu arada cok akıllıca hareket ediyorsun
Taktir ettim :)))
Eee gençken iyi de
Bir sure sonra yoruluyorsun kavga gurultu huzursuzluk hic cekilmiyor ev de biraz da erkekler gucsuz kadin seviyor
Onlarin yanin da azcik safi oynuycaksin
Cok basit yaratiklar
Hakliyim diyelim uzattim ikna etmeye calistim ay bir gorsen senin de dedigin gibi bana yazik ya niye üzeyim kendimi
Haklisin hayatim desem ne kaybederim onurumu grurumu mu
Amaaaan kocama bi haklisin demisim yemisim onurunu gururunu
Evde huzur olsun da ben ona bin kere haklisin hayatim der yine bildigimi yaparim
Evlilikte altin kural
Üste cikmaya calisma
O sakinleyince sorunu konus
Kavga etme
Veeee küsmeee

iki haftadir küs duruyoruz

Hari
harikasin cnm . bende bunu. 3 yıl sonra öğrendim:)

Burdaki samimiyetimize dayanarak konusuyorum ne olur beni yanlis anlamayin niyetim sizi kirmak degil ama demeden de edemiycem yuuuuhhhhh
Kiz ben 2 saat bile küs kalamam çatir çatir kavgami ederim sonra da bisi yokmus gibi devam ederim
Iyi bisey degildir kusluk kalpleri sogutur taş yapar
Hele eşler arasinda küs yatan iki eşe sabah kadar melekler lanet edermis
Nolcak kiz bin kere haklisin diyelim ne gecti eline 2 hafta da
Ama gitseydin bi öpseydin bak özür dile demiyorum birsey yokmus gibi davransaydim cok sey kazanirdin sana yazik be
Benim esim bildigin karı gibi küser
Küstugu zaman gider yatarim kucagina zorla kedi gibi sev beni derim bi iki naz eder
Sevsene lan beni der zorla sevdiririm kendimi ortada bisi kalmaz

Tatlım kus durmak seni üzer. O hanı eşlerini uzup sonra cicekler le gönül almalar filmlerde oluyor. Belki de aşk evliliklerinde oluyor bizimki mantık olduğu için ki ben ilk 2 yıl sevgi evliliği yaptığımı sanmistim ama yaşananlar mantık olduğunu gösterdi. Kabullenince bu da yaşanır oldu.
En önemlisi kendinsin cnm. Önce kendini onemse her zmn

Diyelimki 1 meyve yedin kan şekerin yükselecek, insıülin yükselecek,sonra kan sekeri düşecek,tekrar acıkacaksın ama akşam yemeğini sağlam yaparsan hayatta acıkmazsın
hadi diyelim acıktın,o zaman seni tok tutcak protein tercih etmelisin: balık,yoğurt,süt,epsi tam yağlı
çünkü yağını azalttıklarında şeker ya da tatlandırıcı atıyorlar,bunlar da acıktırıyor

aynen cnm tamamen katılıyorum

hay ağzına sağlık ya

üzülme fatmam 600 gram da ciddi kayıp,artık yüzlerden kurtuluyorsun.çok seviniyorum

ayy canım hedefe 99 yaklaştıkça bir rüyanın gerçek olması gibi hem heyecanlanıyorum hem sabırsızlaşıyorum ama RABBİME çok şükür diyorum vesilem olan takımıma canlarıma ALLAH razı olsun diyorum şimdi okula gitmeden ağlayacağim nerdeyse duygulandım hem sizin dostluğunuz hemde bu kilolaları görmenin mutluluğu ile
HEPİNİZİ ÇOOOOOK SEVİYORUMM

canımsıınnn
ben de hepinizi çok seviyorum :))) desteğiniz için çokkk teşekkürler
99u görünce birikte sevinçten ağlayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…