tsk ederim. aynen iyi yillar:)Hadi bakalım değişim merkezden başlar, sen ilk kendinle ilgilen, sağlıklı ye,güzel kaliteli besinler tüket,spor yap
Görelim bakalım neler olacak :)))
İyi yıllar cnm:))))
haklisin:) ahh bu akrepler. esimde akrepkiloyu kendin için ver yoksa eşine kızarsın biter.böyle seviyorum der biter.bence önce kendin ol.boşver eşini sen özel bir kadınsın.bunu bileceksin önce.tartışmalarda bazen alttan alırım haklı olsamda ama sonra misliyle çıkartırım yeri geliverirde.bazen dayanamam tabi akrep burcu olunca
biz konusmayi malesef beceremiyoruz. sonu kavgayla bitiyor. herkes kendini hakli görüyor. bakalim nasil çözülecek.sorunları açıkça önüne alıp konuşulmalı
Aynen sorun kuzu bizdekidebiz konusmayi malesef beceremiyoruz. sonu kavgayla bitiyor. herkes kendini hakli görüyor. bakalim nasil çözülecek.
Allah cumlemizin evine mutluluk huzur versin insalllah. bende az degilim farkindayim. ama benim tek.isteğim kucucukte olsa bir guzel söz. cocuk elimde işe gidiyor onu opuyor ben aklina bile gelmiyorum. yada oturup cocuk uyuyunca muhabbet edelim. ama yok.E elifea canım bnmde imtihanim senin gibi esimle çok severk yıllarca gorsutukten sonra evlendik ama sıkıntılarımız var inşallah Rabbim imtihanimizi kolaylaştırır ama şuan çok mutluyum.inan hiç uUlememye gayrt gosteriyorum ve burda oldukça daha mutlu kendine daha öz güveni olan biri oluyorum C CallanPinckney kuzum çok güzel hazmissn tamamen katiyorum sana eline saglik
Canım geçen hafta 64.5 bu hafta 65 demişsin doğru mu ?Ne güzel soylemissin cnm bende bu aralar bunlara takmış durumdayım kişisel gelişim Tipik lerini okuyup duruyorum ama hala okuyorum icraat yok her anlamda gelişme istiyorum sürekli yeni kararlar alıyorum kitap okuyacağım namaza başlayacağım sağlıklı beslenme ve spor bunlar var bari sayenizde işte cilt bakımı bu da var gerçi bi de mesleki doyum ve eğitimimi ilerletme hedeflerm hep sabit ama harekete geçmek yok şimdi bi ajanda siparis ettim Dilara Koçak yapmış iyi yaşam günlüğü diye yılbaşı hedeflerimi gerçekleştirmeye vesile olur inşallah her gün yaptıklarımi yazacağım aajandama
doğru maalesef çok Üzgünüm nasıl oldu anlamadımCanım geçen hafta 64.5 bu hafta 65 demişsin doğru mu ?
Kızlar yine ekmek tartısmasına girmiyorum ama ekmek yiyecğimize, birkaç tabak karnıbahar,brokol, ıspanak yesek bana daha sağlıklı geliyor
Ekmeği 2 dilim tam buğday olarak sabah kahvaltısıyla sınırlasak yeter bence,herkes böyle yapsa
Bir de meyve sadece sabahları yense
Akşam 7den sonra yemek yemesek
2,5 lt su
Spor yapsak 30dakikada olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?