Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

haklisin:) ahh bu akrepler. esimde akrep

E elifea canım bnmde imtihanim senin gibi esimle çok severk yıllarca gorsutukten sonra evlendik ama sıkıntılarımız var inşallah Rabbim imtihanimizi kolaylaştırır ama şuan çok mutluyum.inan hiç uUlememye gayrt gosteriyorum ve burda oldukça daha mutlu kendine daha öz güveni olan biri oluyorum C CallanPinckney kuzum çok güzel hazmissn tamamen katiyorum sana eline saglik

Allah cumlemizin evine mutluluk huzur versin insalllah. bende az degilim farkindayim. ama benim tek.isteğim kucucukte olsa bir guzel söz. cocuk elimde işe gidiyor onu opuyor ben aklina bile gelmiyorum. yada oturup cocuk uyuyunca muhabbet edelim. ama yok.

Canım geçen hafta 64.5 bu hafta 65 demişsin doğru mu ?

Ayni yollardan biz de gectik çekirgelerim
Adamin kafasini kirasim gelirdi 2x2=4 nasilsa öyle dogruyum iste ama yooook illa o hakli olacak
Baktim ki hakkimi savunmaya calistikca sadece kendime zarar veriyorum ortada cocuk mahvoluyor dedim ki
Bak kvrck ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin
Ben deveyi gütmeye karar verdim
Simdi benden kiymetlisi yok hic sorunlarimiz kavgalarimiz buyumuyor olay su
Kavgaya tatli dille baslanir
Olay sen yaptin ben yaptima geldiyse eyvah ki ne eyvah tam bu arada diyorsunuz ki agam kocam paşam kocam bitanecik kocam sen ne diyosan o
Karsinizda donup kaliyo bön bön bakiyo
Olay yumusayinca basliyosunuz ataga
Galiba kalbim cok kiruldi ben seni bu kadar severken sen nasil beni kiriyosun anlamiyorum haklida olsan yalanciktan ya askim sen haklisin deyiversen ne olur sanki hem mutlu olurum biliyorum zaten hep senin hakli oldugunu
Iste bu kadar simdi kocis haklida olsa
Askim tabi sen haklisin diyor bana o icten ice hakli olduguna inaniyor
Sonuc mutlu olan ben
Egosunu tatmin eden o
Huzurlu cocuklar
E kazanan ben

Selam kızlar...
Dün bildirim yapmaya çalıştım ama telefonum bi türlü yollamadı yazdığım mesajı. Kaçamaksız bir gündü, ama akşam yemeğini 9’da yemek durumda kaldım maalesef.

Kilom: 65’ti; şimdi 64.4 :)
Birkaç gün oldu başlayalı. Yanlış hatırlamıyorsam 2 ya da 3 gün önce 65ti.

Son düzenleme:

ekmek konusunda katılıyorum sana canım
ama akşam 7 den sonra yemek yememeye katılmıyorum şimdi ünlü bir diyetisyen diyor ki 1 tane meyve yarım saatte sindiriliyormuş meyve yiyip yatsan bile vücut meyveyi sindiriyormuş ama 1 tane meyveyi
mesela akşam 10 da yatıyorsan 7 de yemek yemeyi bitirebilirsiniz ama 12 de yatıyorsanız 7 de yemek yemeyi bitirmek işkencedir diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…