Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzular, ne yapıyorsunuz. Akşama özel yemek yapacak olanlar var mı

yok kirilmiyorum ben. bencede yuh ama hep oyle yaptikca adam hep kendini hakli gormeyecek mi. simdi bile oyle goruyor

Canim benim bende cok ozledim keske beraber olaydik sen beni cok guzel motive ediyordun son 15 gundur karbona yuklendim sabah 1.5 kilo fazlaydim basladigim yere dondum anlayacagin bugun yeniden basladim insallah bozmam lutfen arada beni durt.

aynen ben uzuluyorum kafamda kulaklarikin arkasinda egzemalar kudurdu. emzirdigim icinde ilac kullanamiyotum

Canim benim bende cok ozledim keske beraber olaydik sen beni cok guzel motive ediyordun son 15 gundur karbona yuklendim sabah 1.5 kilo fazlaydim basladigim yere dondum anlayacagin bugun yeniden basladim insallah bozmam lutfen arada beni durt.
canım tabiki, destek olalım birbirimize, sende beni dürt ama çok aldım ben ya

Kuzular, ne yapıyorsunuz. Akşama özel yemek yapacak olanlar var mı
Ben özel yemek yapmayı düşüyorum ama tabiki sağlıklı eşimde fazla yağlı tercih etmediği için şanslıyım büyük ihtimalle ızgara ve salata ağırlıklı olucak babamdan gelen elektrikli ızgara çok işime yarıyor gerçekten bitek iç pilav yapıcam yanına eşim için ben yemiycem ama güzel bi yılbaşı yemeği olucak

ya bende zaten kimin yasi ne kadar hic aklimda tutamiyom ki. o nedenle pot kiracam diye yasemin abla haric kimseye o sekilde hitap edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…