Saol balimmselvoşçum tesekkür ederiz canım sanada güzel yıllar herşey gönlünce olsun.
Sen her şekilde verirsin o kiloları hiiiççç ağlamaof peri % 30 un altında olsaydın beni de alırdın yaaa, % 5 ten fazla kilo aldım çünkü
yok kirilmiyorum ben. bencede yuh ama hep oyle yaptikca adam hep kendini hakli gormeyecek mi. simdi bile oyle goruyorBurdaki samimiyetimize dayanarak konusuyorum ne olur beni yanlis anlamayin niyetim sizi kirmak degil ama demeden de edemiycem yuuuuhhhhh
Kiz ben 2 saat bile küs kalamam çatir çatir kavgami ederim sonra da bisi yokmus gibi devam ederim
Iyi bisey degildir kusluk kalpleri sogutur taş yapar
Hele eşler arasinda küs yatan iki eşe sabah kadar melekler lanet edermis
Nolcak kiz bin kere haklisin diyelim ne gecti eline 2 hafta da
Ama gitseydin bi öpseydin bak özür dile demiyorum birsey yokmus gibi davransaydim cok sey kazanirdin sana yazik be
Benim esim bildigin karı gibi küser
Küstugu zaman gider yatarim kucagina zorla kedi gibi sev beni derim bi iki naz eder
Sevsene lan beni der zorla sevdiririm kendimi ortada bisi kalmaz
Canim benim bende cok ozledim keske beraber olaydik sen beni cok guzel motive ediyordun son 15 gundur karbona yuklendim sabah 1.5 kilo fazlaydim basladigim yere dondum anlayacagin bugun yeniden basladim insallah bozmam lutfen arada beni durt.canım başladım dün ve önceki gün iyiydim, sanırım bu işi kaptım, , haftasonu hiç giremiyorum tatilden sonra buradayım inşallah, canım seni ve sohbetini çok özledim, öğlenleri yürüyorum, ah diyorum, yaseminim olsaydı beraber yürüseydik.
aynen ben uzuluyorum kafamda kulaklarikin arkasinda egzemalar kudurdu. emzirdigim icinde ilac kullanamiyotumTatlım kus durmak seni üzer. O hanı eşlerini uzup sonra cicekler le gönül almalar filmlerde oluyor. Belki de aşk evliliklerinde oluyor bizimki mantık olduğu için ki ben ilk 2 yıl sevgi evliliği yaptığımı sanmistim ama yaşananlar mantık olduğunu gösterdi. Kabullenince bu da yaşanır oldu.
En önemlisi kendinsin cnm. Önce kendini onemse her zmn
Elif sen ne burcusunyok kirilmiyorum ben. bencede yuh ama hep oyle yaptikca adam hep kendini hakli gormeyecek mi. simdi bile oyle goruyor
canım tabiki, destek olalım birbirimize, sende beni dürt ama çok aldım ben yaCanim benim bende cok ozledim keske beraber olaydik sen beni cok guzel motive ediyordun son 15 gundur karbona yuklendim sabah 1.5 kilo fazlaydim basladigim yere dondum anlayacagin bugun yeniden basladim insallah bozmam lutfen arada beni durt.
sen kaç oldunSen her şekilde verirsin o kiloları hiiiççç ağlama
Ben özel yemek yapmayı düşüyorum ama tabiki sağlıklı eşimde fazla yağlı tercih etmediği için şanslıyım büyük ihtimalle ızgara ve salata ağırlıklı olucak babamdan gelen elektrikli ızgara çok işime yarıyor gerçekten bitek iç pilav yapıcam yanına eşim için ben yemiycem ama güzel bi yılbaşı yemeği olucakKuzular, ne yapıyorsunuz. Akşama özel yemek yapacak olanlar var mı
Ins verecegiz canim bu sefer azmettim onumuzdeki hafta tahlilerimi yaptirayim bakalim bir sikinti varmi ona gore yola devam subatta 61 62 olmaliyim.canım tabiki, destek olalım birbirimize, sende beni dürt ama çok aldım ben ya
ya bende zaten kimin yasi ne kadar hic aklimda tutamiyom ki. o nedenle pot kiracam diye yasemin abla haric kimseye o sekilde hitap edemiyorumSevgili abilerim ablalarim
Lutfen alinmaca kirilmaca yok ben size abla falan demesem olur dimi genetigim de yok maalesef
Ben amcama bile naber lan ali diye hitap ederim
Ha bu saygisizliktan mi asla sadece ruhu genç ve daima genc olan insanlari seviyorum
Bir hata yaparsam size karsi bilin ki bu kotülukten degil bilmedigimdendir
Saygiyla selamlar kucuklerimin gozlerinden buyuklerimin ellerinden öperim
inşallah tahlillerin iyi çıkar, ben bildiğin yağlandım ya, çok çok almış gibiyimIns verecegiz canim bu sefer azmettim onumuzdeki hafta tahlilerimi yaptirayim bakalim bir sikinti varmi ona gore yola devam subatta 61 62 olmaliyim.
Canim bende ayni spor yapmayinca yaglaniyoruz spor yapmamiz lazim guya spor salonuna gidecektim usengecligimden gidip yazilamadim bile.inşallah tahlillerin iyi çıkar, ben bildiğin yağlandım ya, çok çok almış gibiyim
Amin tesekkkur ederiz senin icinde guzel bir yil olur arkadasim.Yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk ve barış getirsin.
Umalımki gelen gideni aratmasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?