Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kvrck yazmissin ya sev lan beni nasıl güldum ona iyi güzel diyonda ben inat esim inat ki alttan almaktan her seferinde ozur dilemekten biktim. Saldim artık bende ama şuan mutluyum kafa takmamayi öğreniyorum . @fatmanurkaya abla iyi vermissin olsun bnde 800 grm verim ama perigunlugu den haberim yok umarım kasimpatilar ve tüm takım olarak birinci oluruz

kelebek19 kelebekim bak ben koç burcuyum butun sulalem bilir nasil inatçi keçi oldugumu
Hatta ben beyaza kara diyorsam ugrasmazlar bile benle bilirler ne inat oldugumu
Ama evlenince olmuyo inat falan sen gel beni dinle hicbirsey kaybetmezsin ama cok sey kazanirsin özür de dileme ha
Alttan al bir kac gun sonra yine konusursunuz o konuyu

doğru diyorsun canım ben akşam yemeğini az yediğim için üstüne meyve yiyorum genelde öylesi daha iyi oluyor benim için akşam yemekleri az olmalı bana göre

Sevgili abilerim ablalarim
Lutfen alinmaca kirilmaca yok ben size abla falan demesem olur dimi genetigim de yok maalesef
Ben amcama bile naber lan ali diye hitap ederim
Ha bu saygisizliktan mi asla sadece ruhu genç ve daima genc olan insanlari seviyorum
Bir hata yaparsam size karsi bilin ki bu kotülukten degil bilmedigimdendir
Saygiyla selamlar kucuklerimin gozlerinden buyuklerimin ellerinden öperim

***7.TAKIM 446. ETAP***

fatmanurkaya(107.3/106.7/0.6/%0,56)
nananais(84.2/84/0.2/%0,24)
Shadelima(71.2///%) bildirimde bulunmadı
Tozpembe(79.5///%) bildirimde bulunmadı
mutlu91 (79///%) bildirimde bulunmadı
Melininannesi15 (68/67/1/%1,47)
reyhan 2004 (60.2/59.8/0.4/%0,66)
Makbule007 (64.5/65/+0.5/%-0,78)
kvrck(79.3/78.7/0.6/%0,76)
CallanPinckney (58.2/57.6/0.6/%1,03)

7. TAKIM ORTALAMASI: % 0,394

Bizim mevzular çok derin canım kvrck

Fotoları baktım kvrck . Ben de senin biraz daha kısa ve kalın versiyonu. Ben de bunları yapayım o zaman. Leslie kolay da jillian zor.

saraycam başlıyormuyuz diyete canım çok özledim.
canım başladım dün ve önceki gün iyiydim, sanırım bu işi kaptım, , haftasonu hiç giremiyorum tatilden sonra buradayım inşallah, canım seni ve sohbetini çok özledim, öğlenleri yürüyorum, ah diyorum, yaseminim olsaydı beraber yürüseydik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…