Anladım canım, o zaman inşallah en kısa zamanda verir fazlalıklarınıCnm kelebek bebiş sahibi olmak için kilo veriyor
Ahh ah , o modelden bir adette bende var. Adam ne yerse yesin kilosu sabit, dediğin gibi 1 gr almıyor.tebrik ederim iradeni cnm benim eşimde sürekli cips çikolata yer aksamlari ama 1 gr alır mı almazsabır ki ne sabır
Diyelimki 1 meyve yedin kan şekerin yükselecek, insıülin yükselecek,sonra kan sekeri düşecek,tekrar acıkacaksın ama akşam yemeğini sağlam yaparsan hayatta acıkmazsın
hadi diyelim acıktın,o zaman seni tok tutcak protein tercih etmelisin: balık,yoğurt,süt,epsi tam yağlı
çünkü yağını azalttıklarında şeker ya da tatlandırıcı atıyorlar,bunlar da acıktırıyor
Ablacım sen hepimize Örneksin. Ağlama işareti koymuşsun ama hiç gerek yok bence.mukemmel kilo veriyo sun.tebrik ederim.99u senden çok biz bekliyoruz.kilo bildirimi
geçen hafta 107.3
bu hafta 106.7
fark 600gr
yüzde 0.56
hayırlı günler sevgili takımım
Bizim mevzular çok derin canımkelebek19 kelebekim bak ben koç burcuyum butun sulalem bilir nasil inatçi keçi oldugumu
Hatta ben beyaza kara diyorsam ugrasmazlar bile benle bilirler ne inat oldugumu
Ama evlenince olmuyo inat falan sen gel beni dinle hicbirsey kaybetmezsin ama cok sey kazanirsin özür de dileme ha
Alttan al bir kac gun sonra yine konusursunuz o konuyu
Rabbim yar ve yardimciniz olsun kuzucumBizim mevzular çok derin canımkvrck
Fotoları baktımC CallanPinckney
Kuzu leithie cevap yazmis bana baya uzun bisiler yazmis sonuna da sunu eklemis
"Benim size önerim, JillianMichaels'in Banish Fat Boost Metabolism programıdır; o olmazsa Leslie gibi terleten, koşturan kardiyo egzersizleri yapmanızdır."
selvoşçum tesekkür ederiz canım sanada güzel yıllar herşey gönlünce olsun.6.takimdan sevgilerYeni yiliniz kutlu olsun kizlar 2016 hepimize huzur mutluluk ve fit gunler getirsinn
saraycam başlıyormuyuz diyetetebrik ederim canım, çok güzel
canım başladım dün ve önceki gün iyiydim, sanırım bu işi kaptım, , haftasonu hiç giremiyorum tatilden sonra buradayım inşallah, canım seni ve sohbetini çok özledim, öğlenleri yürüyorum, ah diyorum, yaseminim olsaydı beraber yürüseydik.saraycam başlıyormuyuz diyetecanım çok özledim.
of peri % 30 un altında olsaydın beni de alırdın yaaa, % 5 ten fazla kilo aldım çünküHenüz bu hafta listeye girecek olan denemedeki arkadaşlara karar vermedik o yüzden eklemedim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?