Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim bende ayni spor yapmayinca yaglaniyoruz spor yapmamiz lazim guya spor salonuna gidecektim usengecligimden gidip yazilamadim bile.
bende öğlenleri yürümeye karar verdim, akşam hiç vaktim olmuyor çünkü

kaydol kız, ne güzel eğlenceli olur, benim vaktim olsa hiç durmam

Yetmeyecek misin? Ay kendime suç ortağı arıyorum. Ama herkes bu akşam sağlıklı sanırım. Vicdan azabı cekmek istemiyorum

Hanımlar bugün benim için kötü bir gün kaç günlük uğraslarıma rağmen kızım anne sütünü tamamen bıraktı sanırım ne yapsam emmiyor bu hem onun için kötü bişey hemde benim kilo verme hızımı yavaşlatıcak birşey ne yapıcam sasırdım kaldım

7 ay 3 haftalık şuanda
Daha küçükmüş kıyamam. Sütün mü azaldı acaba? Süt az geliyorsa, bebeğin ekgıda da alıyorsa emmek yerine ekgıdayla doymayı mı tercih ediyor acaba? İlk oğlum 8,5 ay emmişti (5 ayı mama+anne sütü) çok üzülmüştüm çok emziremedim diye. İnşallah emmeye devam eder bebeğin

Sütüm var ama başka seyler yemeyi tercih ediyor

aynen ben uzuluyorum kafamda kulaklarikin arkasinda egzemalar kudurdu. emzirdigim icinde ilac kullanamiyotum
Bak bebeğinde var. Boşver kimseyi değiştiremezsin kabul et geç . huyu böyle de geç. Yoksa hasta oldugunla kalırsın. Bu devir de dövme dövme yok ilişkilerde ama psikolojik yıldırmalar baskılar var. O baskılarla baş etmenin yolu da takmiycan.

Leslie ile basla ay bu leslie de beni hiç yormuyor dediğinde jilliana geç
İdeal kilona ulaşınca dabölgesel çalışırsın

Bu dünyada herkesin rızkı bellidir,elinde olmayan bir şey için üzülme
Böylesi daha iyidir belki de ikiniz için de

yok abla daha beteri aslan
Bendede alttan alma ozurdileme gibi bir huyum yok hakliysam hakliyimdir yapmacik davranamiyorum ama icimi atip senin gibi hergun bir yerimden yaralar hastaliklar hic bitmez aslinda arkadaslarin yaptigi belki dogru ama o zaman kendiminassagilanmis hisseþigimden o ekilde

ya bazen emme grevi yapiyorlar sen israrla devam et birde emmedigi zamanlarda sağ ki sütün azalmasın. facede emziren anneler grubu var. orda cok yasayan oluyor atlatiyorlar. kac aylikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…