daha cok küçükmüş bu arada. lutfen diret. birde ek gidayi azalt. ek gida fazla verirsen oyle okur. 1 yasina kadar ana besin anne sütü. Diğerleri ek. lutfen birakma. kendini uzmeden sabırla tekrar dönecek.ya bazen emme grevi yapiyorlar sen israrla devam et birde emmedigi zamanlarda sağ ki sütün azalmasın. facede emziren anneler grubu var. orda cok yasayan oluyor atlatiyorlar. kac aylikti
O gruba bir bakıyım ben 7 ay 3 haftalık olduya bazen emme grevi yapiyorlar sen israrla devam et birde emmedigi zamanlarda sağ ki sütün azalmasın. facede emziren anneler grubu var. orda cok yasayan oluyor atlatiyorlar. kac aylikti
Bende senin gibiyim abla tahammül demiyorum sustukca üstüme gelindiğini düşünüyorumBendede alttan alma ozurdileme gibi bir huyum yok hakliysam hakliyimdir yapmacik davranamiyorum ama icimi atip senin gibi hergun bir yerimden yaralar hastaliklar hic bitmez aslinda arkadaslarin yaptigi belki dogru ama o zaman kendiminassagilanmis hisseþigimden o ekilde
Aynen.bana da ugrasmak zor gelmişti. Ek gıda verdim geçtim. Ama simdi çok pişman im.keske daha fazla ugrassaydim ve Emzirme diye. Tabi ki rızık belli.rabbim nasibini kestiyse olmaz.ama sen hiçbişeyi kafana takma ve elinden geleni yap canım.bi de dua et benim tavsiyem.ve abdestli olarak emzirmeye çalış. Dua nin herseye pozitif etkisi vardaha cok küçükmüş bu arada. lutfen diret. birde ek gidayi azalt. ek gida fazla verirsen oyle okur. 1 yasina kadar ana besin anne sütü. Diğerleri ek. lutfen birakma. kendini uzmeden sabırla tekrar dönecek.
Olabilir ama ben öyle dusunmuyorumyok kirilmiyorum ben. bencede yuh ama hep oyle yaptikca adam hep kendini hakli gormeyecek mi. simdi bile oyle goruyor
Kuzum zaten neredeyse 2 haftadir leslie yapiyorumLeslie ile basla ay bu leslie de beni hiç yormuyor dediğinde jilliana geç
İdeal kilona ulaşınca dabölgesel çalışırsın
Evet kuzum sag olasin gun asiri pansuman yapiliyor hala kusmasi gecmedi birsey yiyemiyor ama artik acı hissetmeye baslamis buna guzel diyorlar ilk geldiginde birsey hissetmiyordukvrck canım ya mutlaka yazmissindir da ben kaçırdım heralde.senin bi akrabanda Yanik olayı vardı ne oldu o merak ettim. Rabbim herkesin hastasına şifa versin.
Çok geçmiş olsun.Evet kuzum sag olasin gun asiri pansuman yapiliyor hala kusmasi gecmedi birsey yiyemiyor ama artik acı hissetmeye baslamis buna guzel diyorlar ilk geldiginde birsey hissetmiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?