Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya bazen emme grevi yapiyorlar sen israrla devam et birde emmedigi zamanlarda sağ ki sütün azalmasın. facede emziren anneler grubu var. orda cok yasayan oluyor atlatiyorlar. kac aylikti
daha cok küçükmüş bu arada. lutfen diret. birde ek gidayi azalt. ek gida fazla verirsen oyle okur. 1 yasina kadar ana besin anne sütü. Diğerleri ek. lutfen birakma. kendini uzmeden sabırla tekrar dönecek.

Bende senin gibiyim abla tahammül demiyorum sustukca üstüme gelindiğini düşünüyorum

Son düzenleme:
daha cok küçükmüş bu arada. lutfen diret. birde ek gidayi azalt. ek gida fazla verirsen oyle okur. 1 yasina kadar ana besin anne sütü. Diğerleri ek. lutfen birakma. kendini uzmeden sabırla tekrar dönecek.
Aynen.bana da ugrasmak zor gelmişti. Ek gıda verdim geçtim. Ama simdi çok pişman im.keske daha fazla ugrassaydim ve Emzirme diye. Tabi ki rızık belli.rabbim nasibini kestiyse olmaz.ama sen hiçbişeyi kafana takma ve elinden geleni yap canım.bi de dua et benim tavsiyem.ve abdestli olarak emzirmeye çalış. Dua nin herseye pozitif etkisi var

yok kirilmiyorum ben. bencede yuh ama hep oyle yaptikca adam hep kendini hakli gormeyecek mi. simdi bile oyle goruyor
Olabilir ama ben öyle dusunmuyorum
Eger evim huzurlu olacaksa esim uzerime titriycekse varsin o kendini hep hakli gorsun

Leslie ile basla ay bu leslie de beni hiç yormuyor dediğinde jilliana geç
İdeal kilona ulaşınca dabölgesel çalışırsın
Kuzum zaten neredeyse 2 haftadir leslie yapiyorum
Benim takildigim konu kilo vermeden jillian yaparsam acaba senin bahsettigin gibi yağlar kasa dönusurse kotu olur

kvrck canım ya mutlaka yazmissindir da ben kaçırdım heralde.senin bi akrabanda Yanik olayı vardı ne oldu o merak ettim. Rabbim herkesin hastasına şifa versin.

Ogluş 5bucuk aya kadar emdi sutum azaldi
Doymuyor diye mama takviye ediyordum beyefendi mamaya alisinca emmek zor geldi benimde isime geldi 8 aylik gibi tamamen birakti pisman miyim evet

kvrck canım ya mutlaka yazmissindir da ben kaçırdım heralde.senin bi akrabanda Yanik olayı vardı ne oldu o merak ettim. Rabbim herkesin hastasına şifa versin.
Evet kuzum sag olasin gun asiri pansuman yapiliyor hala kusmasi gecmedi birsey yiyemiyor ama artik acı hissetmeye baslamis buna guzel diyorlar ilk geldiginde birsey hissetmiyordu

sabah:uyanınca ( 2 bardak su) 2 kaşık menemen yarım yeşil biber 3 zeytin 1 kk peynir 2 bardk çay

ara küçük bi kase kayısı komposto şekersiz

öğle 1 küçük kepce çorba.3 kaşık pırasa 2 kaşık yoğurt 2 kaşık salata
şimdi gelelim cislara ( 1 dilim ince patatesli borek minik 1 dilim ev baklavası annem israr etti tadına baktım)

ara: 2 dilim portakal

aksam:yemedim acikrsam çorba icecegim küçük kase.
Su : 2 buçuk litre
Spor 1 mil lesli yapicam 50 ip atladim

Liste paylasmadiniz arkadaslar. Bir sikinti yok insallah. Yardima ihtiyaciniz var mi?

Kizlaaar bugunluk beni affedin menu vermicem bugun , biraz ciss yedimama merak.etmeyin toplarlanmayacak. Seyler degil. Ben birinin cani istemesin diye yazma taraftari degilim.. haftaya cumaya bomba gibi hazirlancam ama , hepinizw saglikli mutlu, parali sevdiklerinizle beraber bir yil diliyorum kizlaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…