Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Listeniz bu sanırım. Ben bu haliyle taşıyorum paylaşıma. Düzeltme varsa 20 ye kadar yapabilirsiniz. Liste paylaşılmamış olmasın.

Durumlarini bilmiyorum isleri olabilir hasta olabilirler yargisiz infazda bulunmak istemiyorum ama genede üzucu takimda olup bildirimde bulunmamalari.bu durumda kac kisiyi zor durumda birakiyorlar.
Çok gelmiyorlar diye zaten iki kişiyi çıkarmak istiyordu, pembe zaten bildirimde bulunmuyor, arkadaşı söylüyordu yerine. Geçen hafta yazdiydi perilice ikinizi izine çıkaracağım ama 2 ayiniz dolmadi diye. Hatta pembe değilde diğeri ben izin istemedimki demişti. Mutluyu bilmiyorum. Sevgilisinden ayrılan mıydı?

Madem taşımışlar yapmama gerek yok yeni eklesek mi diye konuşuyoduk selinle ama böyle kalsın madem gelmeyen arkadaşları en çok beklemek istedim son dakikaya kadar ama maalesef bir haftadır etiketleyip söylememize rağmen gelmediler bile. birşey diyemiyorum.

yok canım o değil mutlu evlenmek üzere olan arkadaşımız pazartesiden beri yok

Hâlâ çıkarmayı düşünmüyor musun? Sonuçta grup kuralları var?

Arkadaşlar madem bildirim yapmıyorlar csadece bugün değil devamlı hale getirenler pembe fln bn cok gormuyorum mesela burda listeye girmek isteyen arkadaşlar var onlar bari girsin ayrıca kurallar varsa uyulması gerektiğini de düşünüyorum

İyi akşamlar canlarım, öğleden beri gelemedim, üzgünüm 11 günlük iznim vardı ona çıktım bugün, ve arkamda iş bırakmamak için kafayı kaldırmadım. Servise bile koştur koştur yetiştim. Abimler gelmişler, hemen yemek falan girince yeni gelebildim.

Kızlar bildirim yapmamış, ne denir, ne söylenir bilmiyorum. Ve dahası birşey de söylemek istemiyorum, Gizem de belirtmiş, kaç defa etiketledik takımda bugün bildirim günü olduğunu. Hepimiz yoğunuz ama en azından arada da olsa uğrayanımız var ve gerçekten listedekilere, takıma karşı yapılan bir haksızlık bu. Umarım gerçekten bir açıklamaları vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…