Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar Nasılsıniz bu sabah kız nananais iyi be iyi iyiki bi patlıcani fazla yedik gören de baklava yedik sanır lahana çorbama da laf etmişsiniz zaten

Ya kızlar şaka falan ama bu diyette benimde kafama yatmaya şeyler var ama 10 gün zaten yapacağım o yüzden sonraki yağ durumuma göre diyetisyenimle aradaki ilişkiyi gözden geçireceğim

ben bir süre protein diyeti yapacağım kızlar öyle bir karar aldım

iyi olur canım biraz hızlı verirsin buda senin motivasyonunu enerjini yükseltir 3 günden fazla yapma canım 1 hafta içinde
aşırı protein böbrekleri yoruyormuş birde protein yaparken suyunu ihmal etme bayaği artır

GÜZEL GÜNEŞLİ BİR ANTEP SABAHINDAN GÜNAYDINNN SEVGİLİ TAKIMIM
günaydın fatma yeni bir gün ve yeni bir başlangıç hiç birşey geri dönülmez değil hataların illaki telafisi vardır fatmam gerçi ben bunu hata olarak görmüyorum çünkü kuluz nefsimiz var nefsimize yenik düşebiliriz önemli olan onun esiri olmamak.

Günaydın canlarım

Yeni bir günde bende sıfırdan başladım, geldiği gibi gitsin kaçamaklar Antepia27 ablacım yalnız değilsin, ama bir mola verdiğimizi, beynimizi resetlediğimizi düşünebiliriz. Kaç aylardan sonra hakkımız da bence 3 güne halletmiş oluruz

Sırf pişman ol diye vurdum yüzüne yüzüne, pişman mıyım? Hayır, yine olsa yine yaparım nihahahaha

haklısın canım .reglim daha yeni bitti yaklaşık 26 gün sürdü çokşükür
canım bu hormon ilaçları iştah açarmı açsada mücadele edeceğim inşallah

haklısın canım halleseriz inşallah cumaya - bile görürürüz inşallah

Sırf pişman ol diye vurdum yüzüne yüzüne, pişman mıyım? Hayır, yine olsa yine yaparım nihahahaha

nana bugünkü menüm senin tariflerin bugün evdeyim hem köfteyi hem böreği deneyeceğim acaba birinimi yapsam bugün yarında öbür tarifi denerim inşallah bakalım tadıda görüntüsü kadar güzelmi

fatmacım bütün ilaçlar içerken iştahımı açar diye içersen açar biraz kafada bitiyor takma kafana sen yoluna devam et.

nana bugünkü menüm senin tariflerin bugün evdeyim hem köfteyi hem böreği deneyeceğim acaba birinimi yapsam bugün yarında öbür tarifi denerim inşallah bakalım tadıda görüntüsü kadar güzelmi
Dene ablam pişman olamazsın, 1.olamasamda güzel geri dönüşler aldım. Sende dene bakalım begenecek misin?

cadı sebzeyide kontrollümü yiyeceğiz oldu yağsız tuzsuz közleme biraz vicdanlı olzabani gibi davranma.
Tabi ki sebzede kontrollü olmalı, yok ablam az bisey tuz eklemede sorun yok,
Hem 1 tane patlicanla doyar yahu, önce pişirip 10 dakika bakılırsa goz boyunca mide çabuk doyar melekim melek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…