Günaydın cnmGÜZEL GÜNEŞLİ BİR ANTEP SABAHINDAN GÜNAYDINNN SEVGİLİ TAKIMIM
ben bir süre protein diyeti yapacağım kızlar öyle bir karar aldım
günaydın fatma yeni bir gün ve yeni bir başlangıç hiç birşey geri dönülmez değil hataların illaki telafisi vardır fatmam gerçi ben bunu hata olarak görmüyorum çünkü kuluz nefsimiz var nefsimize yenik düşebiliriz önemli olan onun esiri olmamak.GÜZEL GÜNEŞLİ BİR ANTEP SABAHINDAN GÜNAYDINNN SEVGİLİ TAKIMIM
Sırf pişman ol diye vurdum yüzüne yüzüne, pişman mıyım? Hayır, yine olsa yine yaparım nihahahahaGünaydın kızlar Nasılsıniz bu sabah kız nananais iyi be iyi iyiki bi patlıcani fazla yedik gören de baklava yedik sanır lahana çorbama da laf etmişsiniz zaten
Ya kızlar şaka falan ama bu diyette benimde kafama yatmaya şeyler var ama 10 gün zaten yapacağım o yüzden sonraki yağ durumuma göre diyetisyenimle aradaki ilişkiyi gözden geçireceğim
kız cadı sebze yemiş ne oldu sende bukadar acımasız olmaSırf pişman ol diye vurdum yüzüne yüzüne, pişman mıyım? Hayır, yine olsa yine yaparım nihahahaha
günaydın fatma yeni bir gün ve yeni bir başlangıç hiç birşey geri dönülmez değil hataların illaki telafisi vardır fatmam gerçi ben bunu hata olarak görmüyorum çünkü kuluz nefsimiz var nefsimize yenik düşebiliriz önemli olan onun esiri olmamak.
Günaydın canlarım
Yeni bir günde bende sıfırdan başladım, geldiği gibi gitsin kaçamaklarAntepia27 ablacım yalnız değilsin, ama bir mola verdiğimizi, beynimizi resetlediğimizi düşünebiliriz. Kaç aylardan sonra hakkımız da bence 3 güne halletmiş oluruz
günaydın kuzumGünaydın canlarım
Yeni bir günde bende sıfırdan başladım, geldiği gibi gitsin kaçamaklarAntepia27 ablacım yalnız değilsin, ama bir mola verdiğimizi, beynimizi resetlediğimizi düşünebiliriz. Kaç aylardan sonra hakkımız da bence 3 güne halletmiş oluruz
Sırf pişman ol diye vurdum yüzüne yüzüne, pişman mıyım? Hayır, yine olsa yine yaparım nihahahaha
Ben vicdan azabı çıkıyorum oda ceksinkız cadı sebze yemiş ne oldu sende bukadar acımasız olma
fatmacım bütün ilaçlar içerken iştahımı açar diye içersen açar biraz kafada bitiyor takma kafana sen yoluna devam et.haklısın canım .reglim daha yeni bitti yaklaşık 26 gün sürdü çokşükür
canım bu hormon ilaçları iştah açarmı açsada mücadele edeceğim inşallah
haklısın canım halleseriz inşallah cumaya - bile görürürüz inşallah
Dene ablam pişman olamazsın, 1.olamasamda güzel geri dönüşler aldım. Sende dene bakalım begenecek misin?nana bugünkü menüm senin tariflerin bugün evdeyim hem köfteyi hem böreği deneyeceğim acaba birinimi yapsam bugün yarında öbür tarifi denerim inşallah bakalım tadıda görüntüsü kadar güzelmi
cadı sebzeyide kontrollümü yiyeceğiz oldu yağsız tuzsuz közleme biraz vicdanlı olBen vicdan azabı çıkıyorum oda ceksinsebze diye abartmak yok, herşey kontrollü. Olmamış
Tabi ki sebzede kontrollü olmalı, yok ablam az bisey tuz eklemede sorun yok,cadı sebzeyide kontrollümü yiyeceğiz oldu yağsız tuzsuz közleme biraz vicdanlı olzabani gibi davranma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?