Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu diyetisyenleride anlamıyorum ben lahana çorbası ne ya ben onun yağ yaktığına bile inamıyorum tamam sebze çorbası güzel ama bunu yapıp kilo alan insanlar var çünkü troid dengesini bozuyor az çalışan troidi hepten mahvedebiliyor Cutemom007 makbulecim bu senin için geçerli değil söylediklerim sadece sesli düşündüm

Valla ne bilim cnm yaa ne derse onu yapiyorum iste bi de ben bugun aç gezmiş gibi hissettim sabahtan beri hep 10 günlük bişi bu Zencefilli çay var bi de akıllara zarar zencefil demeyip içine sarımsak atıp içtim ama nasıl içtim sen kendin mi oluşturuyorsun menülerini cnm takip ettiğin bi sistem var mı kilolarimiz yakın bence senle

Bende mi böyle yapsam Acep .hem cisli menü oluyor sonra. Kendime gore birçok şeyi red ediyorum ama buraya yazınca işte ciss oluyor ki red ettiklerimin yanında yediklerim bence iyi sabrettigimi gösteriyor. neyse bakalım hayirlisi

makbulecim ben diyetisyene gitmedim çünkü anlaşamam heleki kurallara karşı aşırı tepkili insanım kendi kurallarımı kendim koymalıyım yani anlayacağın biraz gıcığım.
benim diyet yada sağlıklı beslenme şeklim şu bir öğün sebze bir öğün protein salata yoğurt sabahları yumurtam peynirim yeşilliklerim ve ara öğünlerim var çünkü az beslendimi kilo veremiyorum ara öğünlerim 2ceviz 5 6 badem 2 hurma yada tarçinli süt yada sütlü kahve gibi tabi ekmeği hiç kesmedim protein öğünü hariç diğer öğünlerde yedim ve yemeklerim hep zeytinyağlı ve çok az yağlı . sınırlamam yok doyana kadar yiyorum mesela 1tabak sebze yemeği yanında yoğurt 1dilim ekmek tavuk hindi köfte varsa salata bol ve ayran genelde böyle öğünlerim.

bugünki menümü yazayım isterseniz
sabah
1yumurta kk kadar peynir 5 yeşil zeytin 1dilim tam buğday ekmeği ve yeşilikller
ara
2 ceviz ve yeşil çay
öğlen
2kayısı 2 incir kuru ve küçük 3 badem 1 kaşık yulaf ezmesi ve yoğurt
ara
yok
akşam
hindi ızgara salata ve ayran
30dakka lesli 2.5 lt su

öğlenki yoğurdun içinde biraz zencefil biraz tarçın ve tere tohumuda vardı unutmuşum.

Tatlım ben memlekette tatildeyim de ne yaparlarsa onu yiyiyorum. Evime gidince daha düzenli olur inşaallah.
Ne zaman doneceksin? Bende misafirlikteyim, teyzem biliyor kilo vermek istediğimi ne istiyorsan dolap orta istediğini yap diyor. Bende abartmamaya çalışarak kendim hazırlamaya çalışıyorum. Olmasa peynir ekmek falan yani.

Yaptığın diyet yemekleri varsa tariflerini denemek isterim bu arada
Tabi ben sana yazarım, hem ailenin hem senin damak zevkine uyacağına eminim. Hemde çok kolaylar.

Aslında en mantıklısi ve bence en sağlıklı bir öğün sebze bir öğün et ama benim bu sene emziriyorum ve süt çok etkileniyor beslenmeden o yüzden diyetisyene gittim bundan önceki diyetisyenim nerdeyse dünyayı yemem gereken bi liste vermişti kilo aldım yani diyet yaparak düşün sonra bu şimdi gittiğime başladım işte 1 ay oldu 2 kilo verdim ama bu son gittiğimde nedense 100 gr yağdan almış göründü bana sorarsan bi hata var çünkü çok dikkat etmiştim ve spor da hiç firesiz yaptım iste onun üstüne de bu menüyü verdi 10 gün yapın dedi hepsini geçtim sabahları yulafla süt verdi kahvaltıyı çok severim ben en zor da o gelecek galiba işte emzirdigim içim elim kolum bağlanıyor bi de ne bileyim beni kontrol eden biri olunca daha kolay ilerliyorum öyle işte ne çok yazdım be

Biz 3 ayda bir çıkan gelebiliuoruz tatlım Turkiye ye. Yurt dışında yaşıyoruz. Biz de de aynı dolaptan istediğini al diyorlar. Ama bize özel hazırlıklar yapıyorlar. Yurt dışında olmayan veya yapmadığım şeyler. Bir kısmına hayır diyorum ama bazılarına sadece az yiyerek engellemeye çalışıyorum nefsimi.
10 gün sonra doncez inşaallah cnm.

Tariflerini bekliyorum cnm.ozelden atarsan sevinirim. Bulunan zor olmasın diye

ayy dün akşamla bugün sanki içimdeki canavar çıktı kontrol edemedim kendimi dün abimlerde bugünde evde
veee çok mutsuzum pişmanım yarından itibaren tam gaz başlayacağım inşallahm sağlıksız beslenmek ne kadar mutsuz etti meni
herkese hayırlı geceler

Hayırlı geceler ablacım bu yılbaşı bize yaramadı herkes bi kaçamak halinde ama geçen zaman geçti gitti önemli olan önümüzdeki zaman telafi etmek be sağlıkla devam etmek kendini yipratmadan kaldığı yerden devam edeceğiz inşallah

Cutemom007 canım tabiki onlar işin uzmanı ne haddimize ama ben piyasadaki çoğu diyetisyeni şarlatan buluyorum burda bir akadaş vardı diyetisyene gidiyordu faciaydı menüleri eleştirdiğimiz içinde kaçtı gitti. şimdi benim özel bir durumum var haşimato ve insülin direnci tabi yaşta var bunları göz önünde bulundurarak gı değeri yani gislemik indeksi göz önünde bulundurarak beslendim mesela hiç pilav makarna patetes yemedim mecbur kalmadıkça ama sınırsız sebze yedim yani doyana kadar. yada kaçamak yapacaksam bunun cezasınıda kendim verdim spor olarak yada ertsi gün daha çok dikkat ederek herzaman istediğin gibi olmuyor ben 24saat nöbete gidiyorum herzaman yemek götüremiyorum hastanede ne çıkarsa yiyorum. tabi diyet boyunca hiç pasta börek yemedimmi yedim ama porsiyon kontrollü mesela 1dilim börek yedim ama sabah akşama asla abartmadım.yada kısır 4 5kaşık geçmedi halbuki hepsini çok severim tatlı sevmesemde karbon canavarıyım.

fatmacım bukadar çok üzülme arada vucudu şaşırtmak gerekiyor sen kendini kontrol edebilen hırslı bir hatunsun yediysen bunu toparlamasınıda bilirsin hayırlı geceler.

çok sağol canım sözlerin güç verdi bana
bukadar zaman kendini tutabildin harikalar çıkardın bunuda telefi edebileceğini gerçekten inanıyorum fatmam gaz vermek için demedim aylardır tanıyorum seni ve bu işi başaracağını yürekten inanıyorum .

inşallah canım yok eskisi gibi battı balık yan gider meselesi tekrar yeni güne bir azimle uyanacağim inşallah
çok sağol canım desteğin için

ben neden yazıyorum biliyor musun ?
evde yemekleri annem hazırlıyor, işte de önüme gelenlerden ben seçim yapıyorum..
hep birşeyleri tercih etmek zorunda kalıyorum kuzum, o yüzden yemediklerimi de yazacağım artık.. ne kadar güçlü oldıuğumu hatırlayıp motive oluyorum , tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…