Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ilk hafta tolgadan ayrıldığım da direk mutfğa koşup gofret yemiştim bir sürü... o kadar pişman oldum ki...
ne zaman canım birşey istese o pişmanlığımı hatırlıyorum ... telafisi oluyor hemen tatlım çabuk gelen çabuk gider...
ama kendine bu pişmanlığı yaşatma bir daha gerçekten kötü bir his

Süper tatlım. Benim de burada öyle oldu. Ev de de esimle çocuk surekli ciss li şeyler istiyorlardı. Neyse ki eşim de diyete girdi. Ama Kayınvalidem listede ne varsa aynısını yapıp önüne koyuyor. Portakal ına kadar dilimliyor. Sinir oldum iyice. Bi agzina beslemedigi kaliyor. Cocukla ben hasta olduk da sobayi bahsne edip anneme geldik.Yanı diyet önemli ama asıl önemli olan her duruma gore diyet yapabilmek. Tercihlerde aşırıya kaçmadan az yiyebilmek gibi geliyor bana. Ayyy eşime ve ailesine fena doluyum. Allah ıslah etsin beni de onları da.

yasom7272 ablam lahana çorbası diyabet hastalarına(acil ameliyat olması gerekenlere) 8 günlük mu ne yapılan diyetti. Ve hiç sağlıklı olmadığı da zaten biliniyor. Bağırsakları çalıştırıyor adı altında ishal yapıyor. Ki ishal iyi birşey olmasa gerek. Bağırsakları yoruyor diye duymuştum. Haklısın sadece yemek olarak yenilmeli arada.
Ve onunda diğer yemeklerden farkı yok.

Diyet kola ve bitter yiyen plasticwoman mıydı ne

bende annemi uyardım , mümkün olduğunca lütfen sağlıklı şeyler yapalım dedim ama ona da birşey diyemiyorum, o da alışıyor bu akşam eve bi geldim soslu makarna yapmış yanında patates kızartmış, çorba bile yoktu bende oturdum portakalla yoğurt yedim...yarın baklıkla salata yapcaz ama bende evdeyim
ben kendi evimde yaşıyo olsam çok daha rahat kilo verirdim...
sporumu da çok etkiliyor aile, salonda anneannem kalıyo, genelde herkes evde...
odam deseniz küçücük plates yapacak lesli yapacak milim yer yok , kocaman dolap masa ve yatak...
ama işte bu zorluklara rağmen başaracağız

İnşaallah cnm.

Ablam dün bende çekirdek yedim, bir de tuzlu hâlâ kendime kiziyorum. Bugün biraz dengelemeye çalıştım

Diyet kola ve bitter yiyen plasticwoman mıydı ne
nanaaaaaaaaaaaaaa adını yazma tepem atıyor kadına cevap verdim diye beni yerden yere vurdu hakaretlerin bini bin para hala sinirleniyorum çoçuğum yaşında hiç terbiyesi yok kendini ne sanıyorsa okumuş ama okumuş cahillerden.ay neyse aklıma geldi ogün ne kadar sinirlenmiştim

Madem kaptan var size düşmez demişti bi de yorum yapınca. Hep meşguldü hem çalışıyordu, başarılı olmak zor

bol su içseydin nanacım ödem yapar yağlı olsada ödem atıcı şeylerle beslendimi halledersin.
Abla suyu o kadar çok icemedim, ama yesil çay ve açık çay içmeye çalıştım çok

Ha ha ha ben bisi yemedim
Aynennn. No ra
Çok harika bir özet yazmışsın ablacim.arastiriyorum sağdan soldan okuyorum ben de.ibenim anladigim isin tam da özeti bu yazdıkların yani.

dünkü menüm kızlar
sabah: maydanozlu yumurta, 2-3 parça beyaz peynir, 4 zeytin, domates, yeşillik, 1 bardak çay
öğle: haşlanmış tavuk, 2-3 kaşık pilav
ara:1 mandalina
akşam: et şiş ve 1 tabak salata
ara: 1 bardak kahve , 4-5 badem fındık

su:1.5 litre

Aynennn. No ra

Çok harika bir özet yazmışsın ablacim.arastiriyorum sağdan soldan okuyorum ben de.ibenim anladigim isin tam da özeti bu yazdıkların yani.
iremcim çoğu netten kitaplardan baktıgım kadarıyla genel tablo bu yani bir öğün sebze bir öğün protein aslında mantığıma ne yatıyorsa onu yaptım sadece karatay sadece dukan vs diyetler yapamam hepsinin mantığıma ters gelen yada yapamayacağım şeyler vardı elime diyet listesi verseler hayatta beceripte yapamam cünkü stres yapar bende bırakırım biliyorum hayatım boyunca listeye bağlı yaptığım yıllar evvel tek bir diyet var oda tam yapmamışımdır isveç diyeti onun dışında bir diyet yapmadım yıllarca diyet yapmaya çalıştım başaramadım diyet topiklerine bak ekmeği kes pilav makarna yeme yağsız tussuz salata ye sürekli haşlamalar ye no...! ben boğa burcu damağına düşkün biriyim yemeğimin görüntüsü tadı düzgün olmalı.kısaca deneme yanılma yapıp vucuduna uygun olanı buluyorsun mesela bazı arkadaşlar yaptığı diyetin ismi olsun kuralları olsun istiyor onlar öyle motive oluyolar herkese saygım sonsuz.insallah hepimiz sağlığımızdan olmadan ve tekrar kilo almadan bu kötü kiloları verir kurtuluruz bu yükten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…