bukadar zaman kendini tutabildin harikalar çıkardın bunuda telefi edebileceğini gerçekten inanıyorum fatmam gaz vermek için demedim aylardır tanıyorum seni ve bu işi başaracağını yürekten inanıyorum .
ayy dün akşamla bugün sanki içimdeki canavar çıktı kontrol edemedim kendimi dün abimlerde bugünde evde
veee çok mutsuzum pişmanım yarından itibaren tam gaz başlayacağım inşallahm sağlıksız beslenmek ne kadar mutsuz etti meni
herkese hayırlı geceler
sende iyiki varsın canım arkadaşım bu yılın ortalarında artık parti yapacağızcanımsın yaa iyiki varsın
Canım bence sen tartını değiştirçünkü listeye bu şartlarda alamam seni sürekli kilon değişiyor
Süper tatlım. Benim de burada öyle oldu. Ev de de esimle çocuk surekli ciss li şeyler istiyorlardı. Neyse ki eşim de diyete girdi. Ama Kayınvalidem listede ne varsa aynısını yapıp önüne koyuyor. Portakal ına kadar dilimliyor. Sinir oldum iyice. Bi agzina beslemedigi kaliyor. Cocukla ben hasta olduk da sobayi bahsne edip anneme geldik.Yanı diyet önemli ama asıl önemli olan her duruma gore diyet yapabilmek. Tercihlerde aşırıya kaçmadan az yiyebilmek gibi geliyor bana. Ayyy eşime ve ailesine fena doluyum. Allah ıslah etsin beni de onları da.ben neden yazıyorum biliyor musun ?
evde yemekleri annem hazırlıyor, işte de önüme gelenlerden ben seçim yapıyorum..
hep birşeyleri tercih etmek zorunda kalıyorum kuzum, o yüzden yemediklerimi de yazacağım artık.. ne kadar güçlü oldıuğumu hatırlayıp motive oluyorum , tavsiye ederim
Diyet kola ve bitter yiyen plasticwoman mıydı ne@Makbule007 canım tabiki onlar işin uzmanı ne haddimize ama ben piyasadaki çoğu diyetisyeni şarlatan buluyorum burda bir akadaş vardı diyetisyene gidiyordu faciaydı menüleri eleştirdiğimiz içinde kaçtı gitti. şimdi benim özel bir durumum var haşimato ve insülin direnci tabi yaşta var bunları göz önünde bulundurarak gı değeri yani gislemik indeksi göz önünde bulundurarak beslendim mesela hiç pilav makarna patetes yemedim mecbur kalmadıkça ama sınırsız sebze yedim yani doyana kadar. yada kaçamak yapacaksam bunun cezasınıda kendim verdim spor olarak yada ertsi gün daha çok dikkat ederek herzaman istediğin gibi olmuyor ben 24saat nöbete gidiyorum herzaman yemek götüremiyorum hastanede ne çıkarsa yiyorum. tabi diyet boyunca hiç pasta börek yemedimmi yedim ama porsiyon kontrollü mesela 1dilim börek yedim ama sabah akşama asla abartmadım.yada kısır 4 5kaşık geçmedi halbuki hepsini çok severim tatlı sevmesemde karbon canavarıyım.
Süper tatlım. Benim de burada öyle oldu. Ev de de esimle çocuk surekli ciss li şeyler istiyorlardı. Neyse ki eşim de diyete girdi. Ama Kayınvalidem listede ne varsa aynısını yapıp önüne koyuyor. Portakal ına kadar dilimliyor. Sinir oldum iyice. Bi agzina beslemedigi kaliyor. Cocukla ben hasta olduk da sobayi bahsne edip anneme geldik.Yanı diyet önemli ama asıl önemli olan her duruma gore diyet yapabilmek. Tercihlerde aşırıya kaçmadan az yiyebilmek gibi geliyor bana. Ayyy eşime ve ailesine fena doluyum. Allah ıslah etsin beni de onları da.
İnşaallah cnm.bende annemi uyardım , mümkün olduğunca lütfen sağlıklı şeyler yapalım dedim ama ona da birşey diyemiyorum, o da alışıyor bu akşam eve bi geldim soslu makarna yapmış yanında patates kızartmış, çorba bile yoktu bende oturdum portakalla yoğurt yedim...yarın baklıkla salata yapcaz ama bende evdeyim
ben kendi evimde yaşıyo olsam çok daha rahat kilo verirdim...
sporumu da çok etkiliyor aile, salonda anneannem kalıyo, genelde herkes evde...
odam deseniz küçücük plates yapacak lesli yapacak milim yer yok , kocaman dolap masa ve yatak...
ama işte bu zorluklara rağmen başaracağız
Ablam dün bende çekirdek yedim, bir de tuzlu hâlâ kendime kiziyorum. Bugün biraz dengelemeye çalıştımayy dün akşamla bugün sanki içimdeki canavar çıktı kontrol edemedim kendimi dün abimlerde bugünde evde
veee çok mutsuzum pişmanım yarından itibaren tam gaz başlayacağım inşallahm sağlıksız beslenmek ne kadar mutsuz etti meni
herkese hayırlı geceler
nanaaaaaaaaaaaaaa adını yazmaDiyet kola ve bitter yiyen plasticwoman mıydı ne
bol su içseydin nanacım ödem yapar yağlı olsada ödem atıcı şeylerle beslendimi halledersin.Ablam dün bende çekirdek yedim, bir de tuzlu hâlâ kendime kiziyorum. Bugün biraz dengelemeye çalıştım
Madem kaptan var size düşmez demişti bi de yorum yapıncananaaaaaaaaaaaaaa adını yazmatepem atıyor kadına cevap verdim diye beni yerden yere vurdu hakaretlerin bini bin para hala sinirleniyorum çoçuğum yaşında hiç terbiyesi yok kendini ne sanıyorsa okumuş ama okumuş cahillerden.ay neyse aklıma geldi ogün ne kadar sinirlenmiştim
Abla suyu o kadar çok icemedim, ama yesil çay ve açık çay içmeye çalıştım çokbol su içseydin nanacım ödem yapar yağlı olsada ödem atıcı şeylerle beslendimi halledersin.
Aynennn. No raHa ha ha ben bisi yemedim
Çok harika bir özet yazmışsın ablacim.arastiriyorum sağdan soldan okuyorum ben de.ibenim anladigim isin tam da özeti bu yazdıkların yani.makbulecim ben diyetisyene gitmedim çünkü anlaşamam heleki kurallara karşı aşırı tepkili insanım kendi kurallarımı kendim koymalıyımyani anlayacağın biraz gıcığım.
benim diyet yada sağlıklı beslenme şeklim şu bir öğün sebze bir öğün protein salata yoğurt sabahları yumurtam peynirim yeşilliklerim ve ara öğünlerim var çünkü az beslendimi kilo veremiyorum ara öğünlerim 2ceviz 5 6 badem 2 hurma yada tarçinli süt yada sütlü kahve gibi tabi ekmeği hiç kesmedim protein öğünü hariç diğer öğünlerde yedim ve yemeklerim hep zeytinyağlı ve çok az yağlı . sınırlamam yok doyana kadar yiyorum mesela 1tabak sebze yemeği yanında yoğurt 1dilim ekmek tavuk hindi köfte varsa salata bol ve ayran genelde böyle öğünlerim.
iremcim çoğu netten kitaplardan baktıgım kadarıyla genel tablo bu yani bir öğün sebze bir öğün protein aslında mantığıma ne yatıyorsa onu yaptım sadece karatay sadece dukan vs diyetler yapamam hepsinin mantığıma ters gelen yada yapamayacağım şeyler vardı elime diyet listesi verseler hayatta beceripte yapamam cünkü stres yapar bende bırakırım biliyorum hayatım boyunca listeye bağlı yaptığım yıllar evvel tek bir diyet var oda tam yapmamışımdır isveç diyeti onun dışında bir diyet yapmadım yıllarca diyet yapmaya çalıştım başaramadım diyet topiklerine bak ekmeği kes pilav makarna yeme yağsız tussuz salata ye sürekli haşlamalar ye no...! ben boğa burcu damağına düşkün biriyim yemeğimin görüntüsü tadı düzgün olmalı.kısaca deneme yanılma yapıp vucuduna uygun olanı buluyorsun mesela bazı arkadaşlar yaptığı diyetin ismi olsun kuralları olsun istiyor onlar öyle motive oluyolar herkese saygım sonsuz.insallah hepimiz sağlığımızdan olmadan ve tekrar kilo almadan bu kötü kiloları verir kurtuluruz bu yükten.Aynennn. No ra
Çok harika bir özet yazmışsın ablacim.arastiriyorum sağdan soldan okuyorum ben de.ibenim anladigim isin tam da özeti bu yazdıkların yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?