Bende eve dönünce yapayım dedim ama tarifi okuyunca vazgeçtim. Büyük konusmayayim ama o çorbayı ancak 3 porsiyon İskender yersem, ustune baklavalari gotursem yerim, yoksa imkânı yok vicdan azabından Ölsem yine yemem.
abartma nana okadar kötü bir çorba değil hatta ben tadına bayılıyorum ama ufak değişiklikler yapıyorum ben mesela 1damla yağ döküyorum yiyebileceğim kadar tuz ve acı yapıyorum hatta zencefilde koyuyorum tadı muhteşem oluyor.Bende eve dönünce yapayım dedim ama tarifi okuyunca vazgeçtim. Büyük konusmayayim ama o çorbayı ancak 3 porsiyon İskender yersem, ustune baklavalari gotursem yerim, yoksa imkânı yok vicdan azabından Ölsem yine yemem.Allah sözümü yutturmasin Aminn
Yok canım bi sınavım bugün diğerleri hep yarınAyyy kiz ben hergun neleri reddediyorum bi bilsenn.. ama bundan sonra bileceksiniz ahahah..
Nasilsin kaptancim bitti mi sinavlar
Damak zevki herhalde, dediğim gibi büyük konuşmak istemem ama malzemeleri bile bana bunu düşündürdü. Tabi zevk renk meselesi.abartma nana okadar kötü bir çorba değil hatta ben tadına bayılıyorum ama ufak değişiklikler yapıyorum ben mesela 1damla yağ döküyorum yiyebileceğim kadar tuz ve acı yapıyorum hatta zencefilde koyuyorum tadı muhteşem oluyor.
Bende eve dönünce yapayım dedim ama tarifi okuyunca vazgeçtim. Büyük konusmayayim ama o çorbayı ancak 3 porsiyon İskender yersem, ustune baklavalari gotursem yerim, yoksa imkânı yok vicdan azabından Ölsem yine yemem.Allah sözümü yutturmasin Aminn
ALLAH zihin açıklığı versin.Herkeseee günaydınlaaarrr
Kalktım kahvaltımı yaptım ve şimdi sınava gitmek üzere hazırlanıyorum
Hepinizi öptüm, cısları görmeyeyim heeeeee
Selincim ben kabak maydonoz dereotu cok severim o yuzdende bana hicte kotu gelmedi ama bulguru koy sisiriyor diye dusunme orda 2 kasik demis 1 kasik koy cunku ben 4 kabakla falan yapiyorum hatta icine kapya buber falanda koyuyorum zencefil atiyorum tadi cok guzel oluyor biranede aci biber atiyorum yeme yaninda yat ay dur bende yarin icin yapayim oh mis miskuzu, iş yerinde arkadaşım karabuğdayı denedi, dedim ben seviyorum hani yerken rahatsız olmuyorum. Ayy Selin dedi sen diyet diye iğrenç şeyleri yemeye alışmışsın, ben yiyemedim 3 kaşıkda bıraktım konu diyetse, kiloysa hiç affım yok hem ne kadar kötü olabilir ki Kabak var içinde kayda değer, bulguruda koymuycam
Basarilar peri rabbim yardimcin olsun.Herkeseee günaydınlaaarrr
Kalktım kahvaltımı yaptım ve şimdi sınava gitmek üzere hazırlanıyorum
Hepinizi öptüm, cısları görmeyeyim heeeeee
Melikecim gecmis olsun ama dun cok kotu beslenmissin sende farkindasin demi hani sebzen salatan sonra tarhana corbasi ekmek yerine gecer unutma .slm kızlar.evde herkes hasta.dün menümü giremedim
sabah:açken maydanoz suyu
20dk sonra
2 yumurta+1dilim ekmek+şekersiz çay
ara: süt
öğle:tarhana çorbası+haşlanmış tavuk(suyu çocuklara iyi gelir diye)+1 dilim ekmek
akşam: tarhana çorbası
suyu az içmişim koşturmaktan
spor yok
salata öğlen kırmızı lahanadan vardı akşamda yoğurtlu havuç salatam vardı unutmuşum.öğle yiyeceğim akşam sadece salata yerim artık.Melikecim gecmis olsun ama dun cok kotu beslenmissin sende farkindasin demi hani sebzen salatan sonra tarhana corbasi ekmek yerine gecer unutma .
Arkadaslar kizar pide yemene ama ben olsam aksam yemeyeceksem buyuklugune gore kucukse 1 buyukse yarim salata ve ayranla yer aksami sebzeyle kapatirdim.
kabağı çok severim bende deneyeceğim evde zaten benden başka kabak yiyen yok kendi başıma yerim artıkSelincim ben kabak maydonoz dereotu cok severim o yuzdende bana hicte kotu gelmedi ama bulguru koy sisiriyor diye dusunme orda 2 kasik demis 1 kasik koy cunku ben 4 kabakla falan yapiyorum hatta icine kapya buber falanda koyuyorum zencefil atiyorum tadi cok guzel oluyor biranede aci biber atiyorum yeme yaninda yat ay dur bende yarin icin yapayim oh mis mis
Ablam bende severim, saydıklarının hepsini, zencefil yerine köri atabilirim sanırımSelincim ben kabak maydonoz dereotu cok severim o yuzdende bana hicte kotu gelmedi ama bulguru koy sisiriyor diye dusunme orda 2 kasik demis 1 kasik koy cunku ben 4 kabakla falan yapiyorum hatta icine kapya buber falanda koyuyorum zencefil atiyorum tadi cok guzel oluyor biranede aci biber atiyorum yeme yaninda yat ay dur bende yarin icin yapayim oh mis mis
Yaaa onlar hasta yatsın ver çorbalarını, sen o sırada 30 dk yürüyüş yapkızlar evdekilerin hastalığı çarşamaba persembe gelecek misafirin stresi oğlanın sınavları derken motivasyonum düştüspor falan kalmadı help me
Yok canım bi sına
vım bugün diğerleri hep yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?