Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

N Nana melektir o

Acaba bu vicdan çorbası mı yapsam hiç denemedim, bir o kalmıştı
Bende eve dönünce yapayım dedim ama tarifi okuyunca vazgeçtim. Büyük konusmayayim ama o çorbayı ancak 3 porsiyon İskender yersem, ustune baklavalari gotursem yerim, yoksa imkânı yok vicdan azabından Ölsem yine yemem. Allah sözümü yutturmasin Aminn

abartma nana okadar kötü bir çorba değil hatta ben tadına bayılıyorum ama ufak değişiklikler yapıyorum ben mesela 1damla yağ döküyorum yiyebileceğim kadar tuz ve acı yapıyorum hatta zencefilde koyuyorum tadı muhteşem oluyor.

Damak zevki herhalde, dediğim gibi büyük konuşmak istemem ama malzemeleri bile bana bunu düşündürdü. Tabi zevk renk meselesi.

kuzu, iş yerinde arkadaşım karabuğdayı denedi, dedim ben seviyorum hani yerken rahatsız olmuyorum. Ayy Selin dedi sen diyet diye iğrenç şeyleri yemeye alışmışsın, ben yiyemedim 3 kaşıkda bıraktım konu diyetse, kiloysa hiç affım yok hem ne kadar kötü olabilir ki Kabak var içinde kayda değer, bulguruda koymuycam

Selincim ben kabak maydonoz dereotu cok severim o yuzdende bana hicte kotu gelmedi ama bulguru koy sisiriyor diye dusunme orda 2 kasik demis 1 kasik koy cunku ben 4 kabakla falan yapiyorum hatta icine kapya buber falanda koyuyorum zencefil atiyorum tadi cok guzel oluyor biranede aci biber atiyorum yeme yaninda yat ay dur bende yarin icin yapayim oh mis mis

slm kızlar.evde herkes hasta.dün menümü giremedim
sabah:açken maydanoz suyu
20dk sonra
2 yumurta+1dilim ekmek+şekersiz çay
ara: süt
öğle:tarhana çorbası+haşlanmış tavuk(suyu çocuklara iyi gelir diye)+1 dilim ekmek
akşam: tarhana çorbası
suyu az içmişim koşturmaktan
spor yok

Melikecim gecmis olsun ama dun cok kotu beslenmissin sende farkindasin demi hani sebzen salatan sonra tarhana corbasi ekmek yerine gecer unutma .
Arkadaslar kizar pide yemene ama ben olsam aksam yemeyeceksem buyuklugune gore kucukse 1 buyukse yarim salata ve ayranla yer aksami sebzeyle kapatirdim.

salata öğlen kırmızı lahanadan vardı akşamda yoğurtlu havuç salatam vardı unutmuşum.öğle yiyeceğim akşam sadece salata yerim artık.

kabağı çok severim bende deneyeceğim evde zaten benden başka kabak yiyen yok kendi başıma yerim artık

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar , tünaydın. Evde misafirlerim var o yüzden giremiyorum. Birde benim çocuklar bugün biraz mızmızlar, sürekli ilgi oyun istiyorlar, herşeye ağlıyorlar. Sinirlerim bozuk.

İki gündür menüde giremiyorum. Öğünlerim fena değil ama aralarda, ayaküstü çok atıştırıyorum. Kendime engel olamadım. Bu günden itibaren inşallah bu konuya dikkat edeceğim.
Fırsat buldukça gelirim. Daha ev süpüreceğim, her yer dağıldı. Hadi benim maraton başlasın..

Ablam bende severim, saydıklarının hepsini, zencefil yerine köri atabilirim sanırım

kızlar evdekilerin hastalığı çarşamaba persembe gelecek misafirin stresi oğlanın sınavları derken motivasyonum düştüspor falan kalmadı help me
Yaaa onlar hasta yatsın ver çorbalarını, sen o sırada 30 dk yürüyüş yap Hem çarşamba, perşembe gelecek misafir bugünden etkilemesin daha Cumartesindeyiz ya Motivasyonun düşerse aynaya bak ve nasıl olmak istediğini hayal et, bak bakalım gaza geliyor musun , gelmiyor musun

KİLO VERMEK İSTER MİSİNİZ?

Aşırılıkların çoğu yemekte aşırıya kaçmakta BİLİNÇALTI mekanizmasının bir ürünüdür. Bilinçaltı kişiye devam etmesini, daha fazla hep daha fazla yapmasını söyler çok yemek, tembel olmak gibi.

Alışkanlıklardan vazgeçmek için…

BİLİNÇALTIYLA KONUŞMALI,
BİRDEN DEĞİL DE YAVAŞ YAVAŞ KESMESİ,
KONUŞUN ONU İKNA EDİN.

Tüm gelişmeler, tüm ılımlı davranışlar bilinçten kaynaklanır. Bozukluğu kendinize yüksek sesle aynada söyleyin.
Anahtar kelime YETER dir. Yeter.
Tüm aşırılıkların bilincin yardımına ihtiyacı vardır.

ZAYIFLIYORUM her gün DAHA ÇOK ZAYIFLIYORUM.

Vücut ve yüz kaslarını kontrolde tutarak onların gerginliklerini azaltarak, açlığımızın neden çok yediğimizin nedeninin bilincine vararak, meşe tohumunu büyütür gibi disiplini ele almalıyız.
Ama bu disiplin içindeyken bile vücudumuzla ruhumuzu ve kendimizi uyum içinde tutmalı, her türlü gerginlikten kaçınmalıyız.
Olmuyorsa, kendimizi bölecek kötü duygulara kapılmamalı belki de şimdi daha hazır değilim diyebilmeliyiz.

Korku, keder ve üzüntüsü olan insanın pankreas organı çok insülin yaparak vücuttaki sekerin yanmasını ve dolayısıyla korku, keder ve üzüntü duygularının vücudumuzda yarattığı o büyük enerji açığını enerji yaparak gidermeye çalışır.
Fakat eğer pankreasımız yorulmuşsa insülin üretilemez.

Dolayısıyla enerjimiz az ortaya çıkar, seker enerjiye dönüştürülmez ve vücuda alınan şeker direkt yağa dönüşür.
Unutmayın 3 hafta düzenli spor ve diyetin sonunda vücut ancak kilo vermeye başlar. Çünkü bu 3 hafta içinde yağlar gider, yerini su alır. 3 haftadan sonra kilo verilmeye başlanır. Karnı guruldayan insanin midesi ve bağırsakları boştur.
Karnı guruldayan insan kilo vermeye başlamıştır.

Zayıflamış durumunuzu hayal edin.
Saçınızdan tüm vücut hatlarınızı canlandırın.
Yürüyüşünüzden duruşunuza kadar zayıf olduğunuz haldeki hareketlerinizi hayal edin. Zayıf halde neler giydiğinizi,
vücudunuzun hareket özgürlüğünü hayal edin.
Bir takvim sayfası hayal edin ve böylece bir tarih belirleyin.
Korku ve mazeret yoktur. En son olarak bu hayalinizi devamlı kurun ve onu devamlı kurmaktan hiç vazgeçmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…