• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın arkadaşlar,

13.takım kaptanı olarak,takımım ve kendi adıma pregant arkadaşımızı bireyselde gösterdiği başarısından dolayı tebrik ediyoruz. a.s. :hooray: :nazar:

bizde onun adına teşekkür ediyoruz :)))

ay ne bileyim çok memnun olanlarda var emoş yaa..özledik bu arada seni..çabuk dön aramıza..

saol hilalcim...ankaradayım,net var buraya yazarım ama evime dönene kadar tam katılamıcam işte:(
w eğitimini ben denedim tamam diyor anlaşıyoruz ama yine ortalığa işiyor...ara verdim ben de...eylülde kreşe başlıcak o zamana kadar öğretmek istiyorum ama bakalım ne olacak...aşkit de aynı durumdaydı bildiğpim kadarıyla...ama bizden bi arkadaş öğretti 2-3 ay oldu hem de

selam kizlar

hilalcim senden cok özür diliyorum canim.. lütfen seni sattigimi düsünme..
ama sabah esim süper bi kahvalti hazirlamis..
cocuguda nceden doyurmus.. bas basa kahvalti edelim dedi.
askim darilma ama ekmek yiyemem biraz yapptigin salatadan yerim dedim.
yüzü asildi..
kiyamadim bende .. 2 tane pogaca yedim :( yaninada yumurta salatasi.

tek olumlu düsündügüm taraf , protein diyetini SIKCA uyguladigim icin , bende pek bir faydasi olmuyordu artik.
yine birakmiyorum ainen devam edecegim.. az ve protein agirlikli yiyecegim canim.

wc egitimine gelince..
benim oglan hala hazir degil. bi kac gün önce yine denedim..
söylemiyor.. yerlere yapiyor.
ve pipisinle cok oynuyor acikken.
yara yapti :(
sanirim biraz daha beklemem gerekiyor.
yazin alistirsam iyi olurdu. ama KI$A kalacak gibi.
olsun saglik olsun.

yok ya sattığını düşünmedim..aynı kahvaltıyla ben karşılaşsam bende dayanamazdım herhalde.ama benimki ölse hazırlamaz:))) bi sabah kalksam kahvaltı hazır olsa dişimi kırarım yani o derece..o sadece götürür evde hazırlık yapmaz asla.

wc eğitiminede gelince daha hazır değil demekki zorlama..3 yaşa kadar zamnı var bunun..ben 2 de düşünüyordum ama kendisi öne çekti kız..bezden o kadar sıkılıyorki kirletse bile yenisini getirip aç diyor bana..bakalım bi deneyeyim olmazsa bende zorlamayacağım.

hilalcim benim oğlan da aynısı...bezini takmak istemiyor artık kendisi çıkarıyor zaten ...ama tuvalete de yapmıyor,konuşuyoruz anlaşıyoruz her şekilde deniyoruz ama yine etrafa işiyor...benimkide aşkito gibi kışa kalacak sanırım...
aslı birinci mi olmuş çok sevindim tebrik ediyorum

zamanları vardır zorlamamak lazım melekleri..

bende bugün 1 saat pilates yaptım
akşam yemeğinde ton balıklı yeşil salata yedim yanında ayran içtim..
4-5 dilim karpuz yedim..

bakalım protein diyeti etkili olacakmı merak ediyorum

ayy tebrik ederim cnm arkadaşımı birinci olmuşsun aslım tebrikler başarılarının devamını dilerim

haber türkte zayıflama haplarının zararlarından bashsettiler de şaştım kaldım

diyo mesela biber hapı antidepresan ve d.kontrol haplarıyla alınırsa

ölüme kadar götürebilen etkileşimleri olabilirmiş

ay kızlar ya yeni yılda biber çıtır olarak eğleneceğiz

ben şahsi fikfimi söyleyim

hiç eylenmeyen hatta erkenden yatıp kimseyle öpüşmeyen bir tiptim

şimdi zayıfladığımı gördükçe mutluluktan neler yapacağımı ben bile kestiremiyorum

ha diceksiniz ooo daha var ne yaptın diye ee verilecek daha çooooook kilom var

kendimi motive etmeye çalışıyorum

Gizem ben sana cok güveniyorum canim..
en kötü ihtimal 73-75 arasi olursun ..ki insallah 69 lari görürsünn !

hilalcim protein diyetini ilk kez yaptigin icin, ben 2 kilo verirsin diyorum cumaya kadar bozmazsan ..

aslicimm gecikmeli olarakk
tebrikler_01.jpg

basarilarinin devamini diliyorum yafrumm

inş. hilmiş bu arada ramazanda nasıl bir beslenme düşünüyorsunuz

ben sahurda güzel yiyip iftarı çorbayla açmak ve ara ara meylelerden atıştırarak günü kapatsam nasıl olur yediğim zaman daha sofrada uyuklamaya başlıyırum:kedi:

gizem ne güzel motive etmişsin kendini..
inandıktan sonra herşey olur neden olmasın yeni yıla daha 5 ay var..her ay 3 kilo versen 15 kilo eder 60 lı rakamları görürsün bebeeem

hilmişim ben bugün bozdum sanki..sanki değil bozdum..sabah kahvaltıya gittik sahile..eşim waffle,papates kızartması,soğan halkası ne varsa ortaya koydurdu..ben domates,salatalık biraz peynir,haşlanmış yumurta yedim ama 3-4 tane soğan halkası aldım.1 çatalda waffle
bunu telafi etmem lazım bir şekilde ..öğlen akşam acacık içeyim diyorum 1 tanede meyve yerim..çok mu acımasız olar ki.eşimde pikniğe gidip mangal yapalım diyor

bu arada 5 dk önce regl oldum..bugün olmama sevindim..eğer şişlik durumum varsa haftaya kadar iner..bende abartmazsam kilo veririm..

hilal hic sorun yapma canim.. mangalada git..
sen 2 gün iyi gittin .. yine cok yememissin..
yarin protein diyetine devam..
ben zaten pazartesi baslayip cuma bitiriyordum :))

bende
sabah kahvalti yapmadim
öglen mangal yaptik yine
kanat ve sosis yedim
bir dilimde kizarmis ekmek yedim , dayanamadim :kedi:
aksam yemicem bise.
haa birde minik bir dondurma yedim :)

moral bozmak yok..
tartida eksiklik mevcut gibi gibi...
hatta 65 i bile gördüm :roflol:
tartiyi nereeye cekersem baska rakam cikiyor.. öyle ki 4 kilo oynuyor hahaha

kizlar ara ara ölcüyorum kendimi..
sonuclari sizlerle paylasmak istedim.
sorun bölgem : kalca.
o da erimiyor :oklava:

Mart

71,5kg

95
76
107

Haziran

68,5 kg

93
74
107

Temmuz

67 kg

91
71
107

hilmiş kuuu senin basenler hiç erimemeiş hep aynı kalmış
hem sen okadar steperada bindin

bende o kadar belimi inceltmeye çalışırım basenlerim kalçam erir..
benimde kalça 95 basen85...valla belimi inceltmek için çok uğraşıyorum gidip aşağısı eriyor.

bugün öğlen süt içtim
akşam ızgara pirzola,salata,karpuz

Back
X