Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hadi atalım artık üzerimizdeki rehaveti işlerim çok yoğun ama ben buraya girmeye çalışıyorum.

hemen yazayım bugün kahvaltıda yediğimi bir dilim kepek ekmeği ve 1kk kaşar peyniri.yemeği kestim artık verdim kiloları almaya başlamak hiiç hoşuma gitmedi.

ben bu kk yeni halini hiiiççç sevmedim hiçç beğenmedim kazen duy sesimi değiştir siteyi insanın giresi gelmiyor

günaydın kızlar... nerdesiniz toplanın artık... zalimi nerdesiin......

gunaydin kizlar...nasilsiniz bakaliim

ben iki gundur deli gibi yuruyus yapiyorum..dun kosu bandindan 11.5km yurudumm
simdide 7.5km yurudum..dayanamadim tartildim ve 105.2 ciktim...benim daha cok spor yapmam lazim kizlar :(( yegenimin nisani ayin 5inde :(

selam millet :71:

nasilsiniz bakalim
benim bebis hastaydi
simdide dis cikariyor
cok huysuz pc de fazla kalamiyorum

bayramda herseyden az az yedim
kilo almadim
azicikta verdim :))
cumaya biraz daha verirsem super olacak
bu hafta da sakin geciyor baktim biraz
zalimi canimcim kaptan olarak durt milleti
canlandir ortaligi hadi bakalim

sabah klasik kahvaltimi yaptim
ara birkac badem
ogle bir tabak salata
ara 1 portakal
aksama arkadastayiz
bir iki catal alirim ikramlardan:56:

genel anlamda depresyona girmek üzereyim.. kendimi bir kötü hissediyorum.. forumdada hiç hareket yok .. yine kimsecikler bişey yazmadı..bir iki kişi dışında tabi ..buranın canlanmasını istiyorsanız gerçekten herkes gelsin yorumlar paylaşımlar yapılsın ..
bu yorumsuzluk beni çileden çıkarıyor.. hevesimi kırıyor..bazen yazmak, paylaşmak bile istemiyorum..
ama seviyorum burayı.. birgün herkes anlayacak ve herşey istediğimiz gibi olacak biliyorum...hani hep diyoruz ya sabır diye...Çok bekledik hızlansın herkes artık..hadi güzel arkadaşlarım benim canlarım toparlanın benide toparlayın hadi.. ha gayret amacımıza ulaşacağız

rana geçmiş olsun teyzemin kızı var 5 aylık o da diş çıkarıyor çok zor anlarım halinden kıyamam kuzuşada
ben takım kaptanıyım rana doğru ama ben ne kadar toparlanalım desemde bir iki paylaşım oluyor bazen aradığım yoğunluğu bulabiliyorum sadece ama ne yapılmalı sizler önerilerde bulunun ben başaramıyorum bunu sanırım sunduğum öneriler kimsenin yaşantısına uymuyor kimse vakit bulamıyor böyle olunca gelenlerde yazmak istemiyor paylaşım sıfıra iniyo olmuyor işte 3. takımdan bundan şikayetçi 4. takım bayramdan önce kapatmayı düşündü bir süreliğine ama onlarda bizim gibi değil en cılız takım oldk artık ara sıra uğranan çok çok az paylaşımın olduğu bir takım 12 kişi olmamıza rağmen böyle
kardeşimin yarattığı huzursuzluk var evde cumadan beri ve boğuluyorum artık boğazım düğüm düğüm içine kapanık bir insanım tek kelime söylemem kimseye sadece sizlere yazarım ama elim pek gitmez genelde küs küs gidip geliyor babam eve kardeşimiin umrunda değil

rana geçmiş olsun teyzemin kızı var 5 aylık o da diş çıkarıyor çok zor anlarım halinden kıyamam kuzuşada
ben takım kaptanıyım rana doğru ama ben ne kadar toparlanalım desemde bir iki paylaşım oluyor bazen aradığım yoğunluğu bulabiliyorum sadece ama ne yapılmalı sizler önerilerde bulunun ben başaramıyorum bunu sanırım sunduğum öneriler kimsenin yaşantısına uymuyor kimse vakit bulamıyor böyle olunca gelenlerde yazmak istemiyor paylaşım sıfıra iniyo olmuyor işte 3. takımdan bundan şikayetçi 4. takım bayramdan önce kapatmayı düşündü bir süreliğine ama onlarda bizim gibi değil en cılız takım oldk artık ara sıra uğranan çok çok az paylaşımın olduğu bir takım 12 kişi olmamıza rağmen böyle
kardeşimin yarattığı huzursuzluk var evde cumadan beri ve boğuluyorum artık boğazım düğüm düğüm içine kapanık bir insanım tek kelime söylemem kimseye sadece sizlere yazarım ama elim pek gitmez genelde küs küs gidip geliyor babam eve kardeşimiin umrunda değil

herkese günaydın..zalimi üzülme canım.:70:. herşey düzelir inş.. ben de buralardayım ama pek yazan yok nedense sende bırakma yazişalım yolumuza devam edelim .ben burda 12 kişi göremedim bikaçkişi yazan sadece olsun ama biz toplanalım gerisi gelir... :9::9::9:

günaydın arkadaşlar

zalimi sana katılıyorum canım ben bu topiğe yeni girdim ama bazen benim bile çıkasım geliyor bir çözüm bulalım artık paylaşımlar iyicenede azalmaya başladı. ben akşamları giremem çünkü minik oğluşumla ilgileniyorum ancak gündüz girebiliyorum gündüzde paylaşım az bir çözüm arkadaşlar bir çözüm bulalım hareketlensin burası.

merhaba kızlar..berbat bi bayram tatilinden sonra ancak toparlanabildim..1 hafta kastamonudaydık ama bidahamı gitmek..töbe töbe..
kilo almadım sanırım vedimde biraz..inşallah cumaya kadar veririm dahada..
bugün oğluşum hasta dr a götürcem öğleden sonra..öpüyoruz hepinizi

zalimi üzülme cnm sende yoluna girer inşallah herşey

Gunaydin kizlar,

Zalimi canim sana katiliyorum, bende foruma girip geri cikan arkadaslardanim, lutfen herkes girsin artik canlanalim...biliyorum bayramdi yorulduk felan ama kac gun gec artik...kaldirin artik popolarinizi bakim:9::21:

kizlar okadar cok yuruyus bandina biniyorumki ayaklarimin alti sizliyor...dun isten sonra yine yururum diyordum ama ayaklarim gitmedi vallaha :)

merhaba kızlar..berbat bi bayram tatilinden sonra ancak toparlanabildim..1 hafta kastamonudaydık ama bidahamı gitmek..töbe töbe..
kilo almadım sanırım vedimde biraz..inşallah cumaya kadar veririm dahada..
bugün oğluşum hasta dr a götürcem öğleden sonra..öpüyoruz hepinizi

zalimi üzülme cnm sende yoluna girer inşallah herşey

tutkucum gecmis olsun canim, inallah onemli birsey yoktur

Back
X